• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
geçen gün aklıma geldi ama benim kafa bu aralar bulanık olduğu için çok odaklanamamıştım. oda süsletmeyi, süslü masa yaptırmayı düşünüyorum, bu işi yapan bir tanıdığım var. ama mesela bir tanıdık gece apar topar doğuma alınmıştı. bu da gidip odayı alelacele bi güzel süslemişti. normal doğum olduğu için ertesi gün gündüz çıkış yapabilirsiniz dediler, 24 saati bulmadan çıkınca o kadar emek de biraz boşa gitmiş oldu. geceye kdr kalmadılar. masadaki ikramların bile büyük kısmı kalmıştı. o sebepten henüz kesin bi fikir yok kafamda. ama kesinlikle bi süslü çikolatası olur. bir de süslü hediyeliği :)

Ben mevlütte hep hayalimdir küçük bir fidan dağıtmak istiyorum bebeğim adına hem onun adına bir ağaç dikilmiş olur hemde ne bileim manevi olarak çok hayal ettiğim bir şey ama hastane de aynen dediğin gibi normal doğum şipşak çıkarıyorlar en temizi çikolata :)

cnm semt hiç fark etmiyor sadece avr yakası olsun yeter. çalıştığım için işyerinden çıkıp gideceğim nasılsa. bugün akşam üstü kendi doktoruma randevu aldım erken çıkıp gideceğim.
Ben G.O.Paşada oturuyorum. Medicalpark Gaziosmanpaşa hastanesinde 7/24 nöbetçi kadın doğum doktoru bulunuyor. Ayrıca Küçükköy Duygu Hastanesinde de nöbetçi kadın doğum doktoru bulunuyor. Aklında bulunsun canım.

Ben mevlütte hep hayalimdir küçük bir fidan dağıtmak istiyorum bebeğim adına hem onun adına bir ağaç dikilmiş olur hemde ne bileim manevi olarak çok hayal ettiğim bir şey ama hastane de aynen dediğin gibi normal doğum şipşak çıkarıyorlar en temizi çikolata :)

Aaa cok guzel bir fikir fidan. :KK200: cok begendim.
Cikolatayi da nostalji olsun diye esimin nisan icin hazirlattigi cikolatadan dusunmustum tadi oyle guzeldi ki.. susunu evde ben bile yapistirabilirim. Keske o ara eminonundeki susculeri dolasabilecek kadar zinde olabilsek sahane seyler var.

Kızlar sabah kusarken burnum aktı zannettim.peceteye bi sildim kan.bikac dk kanadı burnum çok korktum,zorlanmaktan o mı kanadi acaba.hamilelktr burun kanaması oluyordu sanırım.burnu kanayan var mı aramızda

Kızlar sabah kusarken burnum aktı zannettim.peceteye bi sildim kan.bikac dk kanadı burnum çok korktum,zorlanmaktan o mı kanadi acaba.hamilelktr burun kanaması oluyordu sanırım.burnu kanayan var mı aramızda
Geçmiş olsun canım evet burun kanaması olur
Ama çok fazla olurmu bilmiyorum büyük ihtimal zorlandığın içinde olmuş olabilir

Ben hamileligimi ogrenmeden birkac gun once yasamistim. Direkt burun kanamasi seklinde degil de afedersin sumukle beraber kan cikmisti. O zaman arastirirken hamilelik belirtisi olabilecegini okumustum artan kan akisindan oturu. 1-2 hafta surmustu. Baska bir sebebi yoksa tamamen hamilelik kaynakli olabilir yani yasadigin gebelikte gorulebiliyormus.

Geçmiş olsun canım evet burun kanaması olur
Ama çok fazla olurmu bilmiyorum büyük ihtimal zorlandığın içinde olmuş olabilir

Ben hamileligimi ogrenmeden birkac gun once yasamistim. Direkt burun kanamasi seklinde degil de afedersin sumukle beraber kan cikmisti. O zaman arastirirken hamilelik belirtisi olabilecegini okumustum artan kan akisindan oturu. 1-2 hafta surmustu. Baska bir sebebi yoksa tamamen hamilelik kaynakli olabilir yani yasadigin gebelikte gorulebiliyormus.
Çok teşekkürler kızlar.benimki sadece kan idi.twkrarlarsa doktorumu arayacam.bir d bende bahar alerjisi var,ilaç ta kullanamıyorum öksürük de fazla.belko de o tetikledi bilemedim.

selam kızlar nasıl gidiyor. Benim mide bulantları feci halde. Oğlumda sadece sabah bulantılarım olurdu. anlaşılan bu bebiş beni zorlayacak :))

Kızlar bende hiç bulantı yaşamadım sadece mide yanması oldu birkaç kere ve gaz şişkinlik hissi yaptı bulantı kusma falan yaşamadım şimdi 10+5 iz bu gün

Kızlar bu haftalar sata göre değil sanırım doktorun söylediğine göre hesaplıyorlar benimle aynı sata sahip arkadaşlar 1 hafta önden giden de var

bebişleri için fidan dağıtmayı düşünenler olmuş onun yerine bebişinizin adına kaç adet fidan diktirmek istiyorsanız temaya bağışta bulunabilirsiniz. sonuçta verdiğiniz insanlar o fidanları nereye dikecekler ki? ben şahsen temaya bağışta bulunmak istiyorum ayrıca iş yerinde eşim lokum dağıtır. hastane odasında da minik ikramlıklar lohusa şerbeti ve hatıra hediyelikler düşünüyorum ben:KK200:

Back