- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #8.101
Sağol canım :)Günaydın maşallah bitmiş oluyor :)
Farketmemişim cnm :)Takvimin de yazıyor ya kuzum ondan sordum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım :)Günaydın maşallah bitmiş oluyor :)
Farketmemişim cnm :)Takvimin de yazıyor ya kuzum ondan sordum :)
Sorma bana da öyle geçmiyor resmen hayırlısıyla sağlıcakla şu 12. Haftaya geleydikhayirlii cumalarrdualarimiz kabul olsun sagsalim bebekleri kucagimiza alalimm...bana gunler gecmiyor hic 9 hafta 9 ay gibi gectiii
![]()
evet canim yaaa ama Allahin izniyle bi bakicaz kasimda inanamicaz ne kadar cabuk gectigine zamanin sonrada dogumdu emzirmekti uyudu uyumadi bunlari konusucazz benim ilk bebegim ve uykuma cook duskunumm simdiden nasil yapicam diye dusunuyorumSorma bana da öyle geçmiyor resmen hayırlısıyla sağlıcakla şu 12. Haftaya geleydik
birde burda yazan haftalar 1 hafta ileride degil mi??? mutlaka konusulmustur ama ben denk gelemedim mesela ben her prs gunu haftami bitiriyorum suan 9 haftaya yeni girdim burdaki takvim bugun yarin 10 hafta diye gostermeye baslicak 1 hafta fazla yani anlamadim nedenSorma bana da öyle geçmiyor resmen hayırlısıyla sağlıcakla şu 12. Haftaya geleydik
Ay yaaa insaAllah hayırla sağlıcakla Rabbim o günleri göstersinevet canim yaaa ama Allahin izniyle bi bakicaz kasimda inanamicaz ne kadar cabuk gectigine zamanin sonrada dogumdu emzirmekti uyudu uyumadi bunlari konusucazz benim ilk bebegim ve uykuma cook duskunumm simdiden nasil yapicam diye dusunuyorum![]()
Onu ben hiç çözemedim zaten :) mesela biz civcivim le 9+2 olduk bugün 10 haftalık yazıyor takvimde. Sanırım 9 hafta bitmiş 10.haftadan 2 gün almış oluyoruzbirde burda yazan haftalar 1 hafta ileride degil mi??? mutlaka konusulmustur ama ben denk gelemedim mesela ben her prs gunu haftami bitiriyorum suan 9 haftaya yeni girdim burdaki takvim bugun yarin 10 hafta diye gostermeye baslicak 1 hafta fazla yani anlamadim neden
bizim aramizda 2 gun varmis bende bugun 9 haftaya girdimm herhalde canim oyle bisey sanirim ama hafta hesabina gore ben gercekten 9 haftadayim 10da degilim kii nesee yeterki saglikli olsun civcivlerimiZz boyle boyle haftalar biticek insOnu ben hiç çözemedim zaten :) mesela biz civcivim le 9+2 olduk bugün 10 haftalık yazıyor takvimde. Sanırım 9 hafta bitmiş 10.haftadan 2 gün almış oluyoruz
Aynen kuzum insaAllah :) Rabbim civcivlerimizi korusun Rabbim e emanetler :)bizim aramizda 2 gun varmis bende bugun 9 haftaya girdimm herhalde canim oyle bisey sanirim ama hafta hesabina gore ben gercekten 9 haftadayim 10da degilim kii nesee yeterki saglikli olsun civcivlerimiZz boyle boyle haftalar biticek ins
Canım ben yiyorum valla canım istiyo güvendik markalardan alıp yiyorumkızlar turşu yiyor musunuz? yanında turşu yenilen yemeklerde eşim kardeşim yiyor ben korkumdan yiyemiyorum bakteri vs ürediyse zehirlerse falan diyegıdacı olmasaydım keşke her şeyin kötüsü aklıma geliyor şimdi. kendim yaptığım turşuları erkenden bitirdik şimdi hazırlar içime sinmiyor
![]()
Doktora gittim. İlk kez böle bi 10 dk ultrason yaptı. 2 kez farklı açıdan kalp dinledi. Kanama alanı yok önceki kandır dedi. Crinone jel e devam et dedi. Folik asit kullanma artık dedi. Eve yolladı. Haftaya da kendimi zorla çağırttırdım. Yemin ederim inanmayacaksınız bu bebeği kucağıma alana dek stresim geçmeyecek. Çok korkuyorum çok panikliyorum. Hiç kolay elde etmedim çok ama çok bekledim. Burada aldığım haberlerden bile çok etkileniyor üzülüyorum. Allah hiçbirimizi evlatla sınamasın karnımızı kucağımızı boş bırakmasın.iyi dilekleriniz dualarınnız için Allah hepinizden razı olsun. İnşallah tek dileğim bu dalikadan sonra burada bebeklerimizden hiçbiri hayata veda etmez
Hanımlar genel halleriniz nasıl
Dün ve bugün halsizlik sürekli bulantı hallerim gitti
Normal hallerime döndüm sanki arada midem bulanıyor sadece tiksinmeler de mevcut hala ama genel halim iyi 3 ayı doldurmama bişey kalmadı sanırım ondan
Canım seninle ayniyiz.kontrolun ne zaman? Bana 3 hafta sonra gel dedi doktor.yani 12.haftada gidicem.ikili test ve ense kalınlığı için dedi.ikili test yaptırmayı düşünmüyorum zaten ben.Onu ben hiç çözemedim zaten :) mesela biz civcivim le 9+2 olduk bugün 10 haftalık yazıyor takvimde. Sanırım 9 hafta bitmiş 10.haftadan 2 gün almış oluyoruz
Bildiğim kadariyla 13. Haftayı tamamlayinca bitiyor canım.. 3×13=39 haftaÇok şükür bugün 12 hafta ya girdik 1. trimester ilk üç ay bitmişmi oluyor şimdi yoksa bu haftayı tamamlayıncamı bitiyor kızlar