• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar anneler günü yaklaşıyor.. ilk anneler günü olanlar neler hissediyosunuz biraz kafamızı dağıtalım ya ben çok heyecanlıyım

Günaydın....
Ayyyy siz yazınca o kadar mutlu oldum ki ben çalışırken okulda çocuklarla annelere değişik süprizler hazırlardık ve çok özenirdim sonunda bende onlardan biri olacağım inanılmaz mutlu :)

Peki bir şey soracağım geçen mevlüt falan konuşuluyordu yavaştan başladınız mı hediye olarak ne dağıtırız gibi düşüncelere ? :D

güzel haberler aldığına çok sevindim canım:) yanılmıyorsam sen bursa'dasın, ben istanbul. nasıl bir hastaneye gidebilirim ben de bunun için, tam olarak gittiğin hastane kadın doğum hastanesi olarak mı geçiyor?
Saol canım evet bursadayım ben zübeyde dogum hastanesine gittim acile önce gittim poliklinik 8 kadar acık dediler danısmadan sıra alıp hemen muane oldum .Bir sıkıntı olmadı ben özele gidiyordum ama dün gittiğim dr dan memnun kaldım gayet güzel ilgilendi .İstanbulda nasıl oluyor bilmiyorum ama arastır istersen burda 8 kadar acıkmış poliklinik üstelik randevu da almamıştım sıra almam yeterliydi.

Kızlar midem sabahları çok bulanıyor ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı varmı hala bulantı yaşayan
benim sabahları çok nadir oluyor ama akşam bulantılarım sabahkine oranla daha fazla oluyor özellikle yemeğin pişme süresi uzadığında açlıktan ve yemek yedikten sonra hazmedinceye kadar.

Saol canım evet bursadayım ben zübeyde dogum hastanesine gittim acile önce gittim poliklinik 8 kadar acık dediler danısmadan sıra alıp hemen muane oldum .Bir sıkıntı olmadı ben özele gidiyordum ama dün gittiğim dr dan memnun kaldım gayet güzel ilgilendi .İstanbulda nasıl oluyor bilmiyorum ama arastır istersen burda 8 kadar acıkmış poliklinik üstelik randevu da almamıştım sıra almam yeterliydi.
peki bebeğimi görmeye geldim mi dedin yoksa başka bir sıkıntın mı vardı?benim sağlıkocağındaki doktorumda doğum hastanesinin aciline git sıkıntı yaşadığın zamanlar demişti. ama ben evliliğimin ilk aylarında burdaki hastaneye gitmiştim afedersiniz hayvan gibi davranmışlardı:KK43:

Maşallah canım çok sevindim, inşallah böyle sağlıkla haberlerini alırız.. İnsan o bütün gerginliğin üstüne nasıl bi ohh çekiyor dimi..
Saol canım dün kayıplar dan sonra cok korktum açıkcası normalde haftaya randevum vardı ama dayanamadım gittim gördüm bebişimi masallah büyümüş ellerini oynatıp duruyordu esim de dr rica ettim girdi cok duygulandı cok güzel bir duygu Allahım inş hepimize sagsalim kucagımıza almayı nasip eder aksamdan beri o halleri aklımda gülüp duruyorum.

peki bebeğimi görmeye geldim mi dedin yoksa başka bir sıkıntın mı vardı?benim sağlıkocağındaki doktorumda doğum hastanesinin aciline git sıkıntı yaşadığın zamanlar demişti. ama ben evliliğimin ilk aylarında burdaki hastaneye gitmiştim afedersiniz hayvan gibi davranmışlardı:KK43:
Acile gittim ben kasıklarım agrıyor dedim poliklinik acık dedi dr daha detaylı bakar dedi .Gittim sıra aldım sıram gelince doktora bebegimi görmek istediğimi ara ara batmalar var iyimi diye görmek istediğimi söyledim cok da güzel ilgilendi dr.
Benim sansıma iyi dr denk geldim cok ilgiliydi sagolsun .Daha önceden cok siddetli mide agrısından dolayı gene aynı hastneye gitmiştik orada da acilde baktılar gayet güzel ilgilendiler.

Saol canım dün kayıplar dan sonra cok korktum açıkcası normalde haftaya randevum vardı ama dayanamadım gittim gördüm bebişimi masallah büyümüş ellerini oynatıp duruyordu esim de dr rica ettim girdi cok duygulandı cok güzel bir duygu Allahım inş hepimize sagsalim kucagımıza almayı nasip eder aksamdan beri o halleri aklımda gülüp duruyorum.

ben gaza geldim şu an. zaten zar zor duruyorum, gittim kendi doktorumdan günün tek boş kalan randevusunu aldım az önce. devlet sağlık randevu sisteminde nedense bugüne randevu almaya izin vermedi. eşim de fırçaladı zaten niye bu kadar paniksin diye. bana ne gidip görücem ben. :63:

ben gaza geldim şu an. zaten zar zor duruyorum, gittim kendi doktorumdan günün tek boş kalan randevusunu aldım az önce. devlet sağlık randevu sisteminde nedense bugüne randevu almaya izin vermedi. eşim de fırçaladı zaten niye bu kadar paniksin diye. bana ne gidip görücem ben. :63:
Bende dayanamadım eşimi aradım iş cıkışında gel acile gidiyoruz dedim tabii korktugumu söylemedim kızıyor çünkü iyi düşün iyi olsun der.Neyse ki geldi gittik en azından gece rahat uyudum iyi oldugunu gördüm.Bu arada 1 hafta geriden geliyor diye korkmuştum ama haftasını yakalamış çok şükür dr baya hareketli masallah dedi cinsiyetini söylemedi çok erken dedi .Kese kalp sekline benziyordu.

Bende dayanamadım eşimi aradım iş cıkışında gel acile gidiyoruz dedim tabii korktugumu söylemedim kızıyor çünkü iyi düşün iyi olsun der.Neyse ki geldi gittik en azından gece rahat uyudum iyi oldugunu gördüm.Bu arada 1 hafta geriden geliyor diye korkmuştum ama haftasını yakalamış çok şükür dr baya hareketli masallah dedi cinsiyetini söylemedi çok erken dedi .Kese kalp sekline benziyordu.

maşallah... bu akşam senin gibi rahatlarım umarım ben de artık. doktordan azar işitmeye razıyım yeterki iyi haber versin bana. korktuğumu söyleyince benim eşim de kızıyor. olmayacağı varsa olacak diyor öyle söyleyince vicdan yapıyorum.
sen gittim rahatladım demesem ben bugün de gitmez kıvranırdım. iyiki yazdın.

maşallah... bu akşam senin gibi rahatlarım umarım ben de artık. doktordan azar işitmeye razıyım yeterki iyi haber versin bana. korktuğumu söyleyince benim eşim de kızıyor. olmayacağı varsa olacak diyor öyle söyleyince vicdan yapıyorum.
sen gittim rahatladım demesem ben bugün de gitmez kıvranırdım. iyiki yazdın.
En azından içimiz rahatladı.Aksam güzel haberlerini bekliyorum bu arada sende benim gibi olursun bebişi gördükten sonra eminim o halleri aklına geldikçe gülersin ben akşamdan beri kıpır kıpırım oldugum yerde gülüp duruyorum.Allahım isteyen herkeze nasip etsin inş.

Canım seninle ayniyiz.kontrolun ne zaman? Bana 3 hafta sonra gel dedi doktor.yani 12.haftada gidicem.ikili test ve ense kalınlığı için dedi.ikili test yaptırmayı düşünmüyorum zaten ben.
Canım ben en son Dr uma 6 haftalikken gittim bana 2 hafta sonra gel dedı ama ben randevu almamıştım 9.haftaya almıştım o iptal oldu Dr izne çıktığı için şimdi 10. Haftaya alabildim randevu bir daha ne zaman çağırır bilmiyorum

güzel haberler aldığına çok sevindim canım:) yanılmıyorsam sen bursa'dasın, ben istanbul. nasıl bir hastaneye gidebilirim ben de bunun için, tam olarak gittiğin hastane kadın doğum hastanesi olarak mı geçiyor?
Canım bazı hastanelerde nöbetçi kadın doğum doktorları oluyor. Birkaç kere gittim ben.O hastanelere gidebilirsin. Hangi sette oturuyorsun ?

Peki bir şey soracağım geçen mevlüt falan konuşuluyordu yavaştan başladınız mı hediye olarak ne dağıtırız gibi düşüncelere ? :KK70:

geçen gün aklıma geldi ama benim kafa bu aralar bulanık olduğu için çok odaklanamamıştım. oda süsletmeyi, süslü masa yaptırmayı düşünüyorum, bu işi yapan bir tanıdığım var. ama mesela bir tanıdık gece apar topar doğuma alınmıştı. bu da gidip odayı alelacele bi güzel süslemişti. normal doğum olduğu için ertesi gün gündüz çıkış yapabilirsiniz dediler, 24 saati bulmadan çıkınca o kadar emek de biraz boşa gitmiş oldu. geceye kdr kalmadılar. masadaki ikramların bile büyük kısmı kalmıştı. o sebepten henüz kesin bi fikir yok kafamda. ama kesinlikle bi süslü çikolatası olur. bir de süslü hediyeliği :)

Canım bazı hastanelerde nöbetçi kadın doğum doktorları oluyor. Birkaç kere gittim ben.O hastanelere gidebilirsin. Hangi sette oturuyorsun ?

cnm semt hiç fark etmiyor sadece avr yakası olsun yeter. çalıştığım için işyerinden çıkıp gideceğim nasılsa. bugün akşam üstü kendi doktoruma randevu aldım erken çıkıp gideceğim.

Back