• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hanımlar genel halleriniz nasıl
Dün ve bugün halsizlik sürekli bulantı hallerim gitti
Normal hallerime döndüm sanki arada midem bulanıyor sadece tiksinmeler de mevcut hala ama genel halim iyi 3 ayı doldurmama bişey kalmadı sanırım ondan
Valla bende her şey aynı :( bulantı halsizlik üstüne baş ağrısı ve mide yanması da oluyor artık. 3 ayı bitirdik ama şimdilik kesilme ya da azalma yok.

Okulda tüm gün kustuktan sonra okul çıkışı acilde 2 serum yedim mide bulantısı biraz hafifledi ama grip aynı gözümü açamıyorum. Bide mide yanması çıktı basima :KK43:
Canım mide yanması ve sindiremiyormuş hissi bende uzun zamandır var. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Bitki çayı felanda çok içme tek fayda olacak şey bu aşamada hepimiz için bol meyve. Allah sana da bebişe de sıhhat versin tez zamanda

Arkadaşlar çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyi olursunuz:(
Benim mide bulantım kusmam yok ama inanılmaz gece uykusuzluğum var resmen sabah 5 i görmeden gözüm kapanmıyor nasıl yapıcam edicem bilmiyorum benim gibi olanlar var mı acaba :110:

Ayy geçmiş olsun gribinde etkisi çok oluyor mide bulantısında hepsi bi arada çekilmez olmuştur
Yarına daha iyi olursun inşallah yemekten ziyade daha hafif şeyler tüket canım bu ara bol bol meyve yoğurt vs
Mide yanması çok kötü oluyor bi kaç yastıkla yat bayağı yüksek olsun yastığın biraz rahatlatır seni
Allah şifa versin
Allah tan bugün dersim yok 3 gün yatarım toparlarim insaAllah birde şu sabahın 5 inde uyanmalarim olmasa daha iyi olacak :) hepsi birbirinden fena kusma bulantı mide ağrısı hanidir yanma yoktu yanma çok fena yaptı beni dün gece zorla uyudum 3 yastık koydum resmen :(

Geçmiş olsun canım. Bulantı halsizlik zaten zorlarken üstüne grip kötü olmuş. Bol bol meyve ye. Çok olmayacak şekilde ıhlamur iç. Kusmuyorum ama benim de bulantılarım çok var. Dediğin gibi mide yanması da var son zamanlarda. Dün gece yastık üstüne yastıkla uyudum :/
Çok sağol kuzum sanırım ilerleyen haftalar da buyana daha artıyor :( benim şanssızlığım şu ki midem de reflu ve ülser ver ülser ağrı reflu yanma yapıyor. InsaAllah azalır bulantı kusma yanmalar 3.trimester da gece bi ara oturarak uyumayı denedim o kadar fena oldum 3 yastık bile kar etmedi :(

Kızlar imdat ilaç falan kullanmiyorum folik asit dışında esim ile herhangi bir münasebetim de yok ama tuvalete gidince kan gördüm az önce 8 +1 bugün bu haftalarda normal mi yoksa dr a mı kosmaliyim

Hayirli cumalar arkadaslar,
Kanama alanimdan dolayi kahvrengi lekenlenmelerim vardi son birkac haftadir. Dun gece birden kanama pembelesti bir de artti ay nasil korktum.
Bundan 2 hafta once de ayni sekilde olmustu hamdolsun ki bebegim iyidi.bu sefer gece hastaneye gitmedim hemen ayaklari kaldirdim yukari, simdi daha az sükur. Esim de yurtdisinda artik onumuzdeki gunler hic gecmez.

Valla bende her şey aynı :KK43: bulantı halsizlik üstüne baş ağrısı ve mide yanması da oluyor artık. 3 ayı bitirdik ama şimdilik kesilme ya da azalma yok.
Bende de mide yanması vardı çoo kötü bişey o bi kaç gün sürdü geçti
Baş ağrısı bende yaşıyorum mide bulantılarım ara ara devam ediyor sadece halsizlikten nefes alacak gücüm yoktu enerjim bitmişti o yerine gelmeye başladı bu bile insanı çok rahatlatıyor
Sen iki bebiş annesinin bi tık daha zorlar heralde seni Minnaklar

Hayirli cumalar arkadaslar,
Kanama alanimdan dolayi kahvrengi lekenlenmelerim vardi son birkac haftadir. Dun gece birden kanama pembelesti bir de artti ay nasil korktum.
Bundan 2 hafta once de ayni sekilde olmustu hamdolsun ki bebegim iyidi.bu sefer gece hastaneye gitmedim hemen ayaklari kaldirdim yukari, simdi daha az sükur. Esim de yurtdisinda artik onumuzdeki gunler hic gecmez.
Hayırlı cumalar canım çok geçmiş olsun yine de bi doktora gitsen mi iğneyle bişeyle durdururlar belki

Hayırlı cumalar kızlar allah gönlümüzden ne geçiyorsa rabbim kabul etsin inşallah şu güzel günde kimin ne sıkıntısı varsa su gibi akıp gitsin
Bebişlerimize sağlık uzun ömür nasip etsin

Canım mide yanması ve sindiremiyormuş hissi bende uzun zamandır var. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Bitki çayı felanda çok içme tek fayda olacak şey bu aşamada hepimiz için bol meyve. Allah sana da bebişe de sıhhat versin tez zamanda
Bitki çayında da korkuyorum zaten şimdi biraz ıhlamur içtim ama tedirginim :( hayırlısıyla şu 3 ay dolsa da biraz rahatlasak en azından hafifler insaAllah bulantılar kusmalar

Back