2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar birsey sorcam ya sizinde karnınızda tüylenme oldu mu ? Normaldede o kdr tüylú biri degilmdir ama suan eşimin dalga konusu oldum ahh bu erkeklee

kızlar turşu yiyor musunuz? yanında turşu yenilen yemeklerde eşim kardeşim yiyor ben korkumdan yiyemiyorum bakteri vs ürediyse zehirlerse falan diye gıdacı olmasaydım keşke her şeyin kötüsü aklıma geliyor şimdi. kendim yaptığım turşuları erkenden bitirdik şimdi hazırlar içime sinmiyor

bende yiyemiyorum. Tursu yerine limonu tuzlayp yiyorum yerini tutmasada idare ediyor

6 aylık evliyim. Başta her genc nesilin düşündüğü gibi yok bebek sorumluluk ister yok kocan ilgisizlesir felan die hurafelerden dolayı istemedik. 2 yl dusunmeyelim dedik. Sonra byle 2 ay gecti ve cevremzde ne kadar cok cocuk sahibi olmak icin bekleyenler oldugunu gördük. Ve dedik ki ya bizde onlardan biriysek erkenden caresine bakmk gerekmz mi ? Sonra bebiş istedik suan 11 haftalk hamileyim. Ve kesinlikle cevremde yeni evlenecek oanlara diyorum ki hep hemen cocuk yapn. Evliligi dahada guclendiriyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…