- Emoji Skoru
- 15.166
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.881
Benimde belim bacaklarim sirtim gobegim baya kasiniyor hatta az once bacagimi kasirken kiz kardesim yapma catlicak dedi bir actim kan oturmus acaba catlicak diye mi kasiniyor bilmiyorum ki kilo da almadim baska bir sey olabilecegini dusunmedim hic. Yani bende de asiri kasinti varMerhaba arkadaslar nasılsinız.. öncelikle bebeklerini kaybeden annelere sabır dıliyorum rabbim en kısa sürede tekrar saglikla kucaklarina almayı nasip etsin insallah..sizlere bisey sormak istiyorum benim vucudum cok kasiniyor gece bile uyuyamiyorum bunun hamilelikla bi ilgisi varmı dır daha önce boyle bi sorunum yoktu sadece göbegım ve goguslerim kasinsa anlicam ama heryerim uyuz olmuscasina kasiniyorum sinir olmus vaziyetteyim sizdede oluyomu böyle....birde gögus uclarim bayagi karardilar ama eskisi gibi sert degiller yumusadılar resmen sadece uclari sizliyo arada o kadar normalmidir sizlerde nasil.
Canım benim de göğüslerim yumuşadı, daha önce başka arkadaşlar da aynı şeyi yazmıştı, normal demek ki.. Sen kilo almış mıydın? Ben de kasiniyorum zaman zaman ve benim normalde cildim çok kurudur ama ilk defa gobegimin de kuruyup pul pul döküldüğünü gördüm, benim o şekilde kuruyunca daha çok kasiniyo, bacaklarim falan da dahil.. Bebek yağı sürünce kaşıntı geciyo ama..Merhaba arkadaslar nasılsinız.. öncelikle bebeklerini kaybeden annelere sabır dıliyorum rabbim en kısa sürede tekrar saglikla kucaklarina almayı nasip etsin insallah..sizlere bisey sormak istiyorum benim vucudum cok kasiniyor gece bile uyuyamiyorum bunun hamilelikla bi ilgisi varmı dır daha önce boyle bi sorunum yoktu sadece göbegım ve goguslerim kasinsa anlicam ama heryerim uyuz olmuscasina kasiniyorum sinir olmus vaziyetteyim sizdede oluyomu böyle....birde gögus uclarim bayagi karardilar ama eskisi gibi sert degiller yumusadılar resmen sadece uclari sizliyo arada o kadar normalmidir sizlerde nasil.
Benimde belim bacaklarim sirtim gobegim baya kasiniyor hatta az once bacagimi kasirken kiz kardesim yapma catlicak dedi bir actim kan oturmus acaba catlicak diye mi kasiniyor bilmiyorum ki kilo da almadim baska bir sey olabilecegini dusunmedim hic. Yani bende de asiri kasinti var
Canım benim de göğüslerim yumuşadı, daha önce başka arkadaşlar da aynı şeyi yazmıştı, normal demek ki.. Sen kilo almış mıydın? Ben de kasiniyorum zaman zaman ve benim normalde cildim çok kurudur ama ilk defa gobegimin de kuruyup pul pul döküldüğünü gördüm, benim o şekilde kuruyunca daha çok kasiniyo, bacaklarim falan da dahil.. Bebek yağı sürünce kaşıntı geciyo ama..
Evet canım biz de başta endişelendik göğüs icin ama genelde öyle olduğunu öğrenince rahatlamıştık.. Canım belki de senin bebe yağından başka daha güçlü nemlendiricilere ihtiyacın vardır..Mutlaka almisimdir cnm en son tartilmadim daha once 53 den 55 e cikmistim simdi bilmiyorum. Benimde cildimde kuruma var bebeyagi sürüyorum ama o anlik fayda ediyo sonra yine ayni. Göguslerde durum normalse sevindim cunku hic eskisi gibi degiller.
Sizi üzmek istemem ama 21 haftalık gebeliginiz neden sonlandı tabiki takdir ilahi ama yani bisey mi sebep oldu@Coll79 ben de 21 haftalık bebeğimi kaybettiğimde gelen patolojik raporda gebelik ürünüdür yazıyordu. Çok kızmıştık, patolojiye gitmeden de bebek olduğu görülüyordu yani ne alaka böyle birşey yazıyor diye. Sonra sgklı isen sigortanın kürtajı karşılaması için bu sonucu görmesi gerekiyor diye birşey duydum ama halen saçma geliyor bana.
@5816bursa geçmiş olsun, rabbim tez zamanda evinizi şenlendirsin inşallah. Ben de doğumdan sonra kürtaja alınmıştım. Genel anestezi verdiler bana. Elhamdülillah bir problem yaşamamıştım. Hatta kürtajdan sonra (doğum yaptığım için kırkımın çıkmasını bekledim önce) 2 ya da 3.adet dönemimde oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim. Kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyor diyorlar, doğru olabilir belki.
Kızlar gebelikte cilt kuruluğu göbekte bacakta çatlaklardan dolayı da bi kaşıntı oluyo çokta kaşımamak lazım cildi nemli tutup bastırmadan kasimaya çalışın yoksa yirtik çok olur nacizane fikrim başıma geldiği için söylüyorumbirde eğer ki vücudunuzun heryer kaşınıyor ise bu durum gebelikle alakalı olabilir bazı hasssas bünyelerde gebelik karaciğer enzimlerni yükseltiyor buda doğuma kadar kasinti ya sebep oluyo doğum hastanesinde staj görürken bi kaç hamile var di bu şekilde ordan biliyorum doktorunuzu bilgilendirin
Kızlar ben bebeğime oda yapmayı düşünüyorum, zaten evimde bi odam boş yer sorunum yok.. Aslında ben de önceden ne gerek var bi beşik yeter derdim ama bebeğin eşyaları için de dolaba falan ihtiyaç olur diye düşünüyorum.. Sadece beşik alan arkadaşlar bebeğin eşyalarını falan nereye yerleştiriyo acaba, nasıl çözüm bulunur buna merak ettim?
Canim ayni seyi bende yaşadım ve dun doktora gittim magnezyum eksikliğinden dolayı oluyor dedi doktor ilaç verdi ama almadim cunku pazartesi günü kendi doktoruma gidecgimSlm kızlar bugün sağ alt kasığıma şiddetli ağrılar giriyor arada birde vajinaya doğru ağrı oluyor
Değişik bi ağrı yaşıyorum anlam veremedim
Sağol canım ilk baştada ağrılarım vardı doktorum magnezyum eksikliğinden dedi bana daCanim ayni seyi bende yaşadım ve dun doktora gittim magnezyum eksikliğinden dolayı oluyor dedi doktor ilaç verdi ama almadim cunku pazartesi günü kendi doktoruma gidecgim
Kramp değil iğneler batırıyorlar sanki milyon tane öyle tuhaf
Bana da dokyor ilaç verdi almadim kendi doktoruma gideceğim pazartesi günü diye. Günde bir tane kivi yemeye çalış canim muz mercimek badem taze fasulye ıspanak bunlarda da magnezyum varmış takviye yiyebilirsin ben öyle yapmaya calisiyorumSağol canım ilk baştada ağrılarım vardı doktorum magnezyum eksikliğinden dedi bana da
Ama bulantılarım fazla olunca kullanamadım onuda
Bugün biraz şiddetli yaşadım pazartesi kontrolüm var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?