2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım ilk yapılan kan tahlilleri var ya 7-8 haftalık iken yapılan onlarda muhakkak eksiklik görmüştür şimdi başlaman gerekiyordur
Benimde kan eksik çıktı aynı ilaçtan aldım bende doktorum istersen şimdi başla istersen mide bulantıların bittiği zaman dedi çünkü midem daha bulanabilirmiş

Oda yapacak arkadaşlar kolay gelsin şimdiden. Çok tatlı bir telaş, döşemek acayip zevkli oluyor. Ben kızıma oda yaptım ama ne yazıkki odasında geceleri hiç yatmadı şimdiye kadar. Ama odasında oynuyor ve eşyalarını vs herşeyini orada tutuyorum. Bu kez oda yapamıycam, oturma odamı iptal etmek istemiyorum. 3-4 sene idare edicem bi şekilde. Zaten ilk bir yıl yanımızda yatar. Ahşap beşik düşünüyorum yatak odama

Banada verdi cnm ama tahlil yapmadı. 11. Haftadan sonra rutin olarak veriyor çoğu doktor

kızlar bu büyüyen yataklar kullanışlı mı sizce?? yoksa normal beşik mi almak daha mantıklı bebek odasına

Kızlar nasılsınız bulantılarınız ne alemde. Ben iki gündür çıkartmıyorum ama bu defa da evham yapıyorum bebeğim iyi mı acaba diye. Bana da ne olsa yaranmıyor :)
Bu arada bi arkadaşımızın saha bebeğinin kalbi durmuş Allah sabrını versin inşallah bu son kaybimiz olur topicteki.

kızlar bu büyüyen yataklar kullanışlı mı sizce?? yoksa normal beşik mi almak daha mantıklı bebek odasına
Canım ben bir tane portatif beşik almistim kızımda.ilk 6 ay çok kullanışlı oluyor. Beşiği tuvalete soktugumu bilirim bir yandan sallıyorum bir yandan işimi görüyorum o derecede ağlak bir kızım vardı :))
Sonrasında ise mobilya beşik kullanışlı oluyor genişlerden alırsan 4-5 yasina kadar bile idare edilebilir.

Kızlar merhaba
Bizde dün doktora gittik bebeğimizin kalp atışını duyduk ellerini ayaklarını gördük :) dün 8+6 günlüktü son adet tarihime göre ama doktor 10+3 günlük dedi 10 gün ilerden gidiyomuş bi sorun teşkil etmez sadece doğum tarihin erken olur dedi ama benim içim bi türlü rahat etmiyo başına böyle bişey gelen varmı.

Kızlar ben bebeğime oda yapmayı düşünüyorum, zaten evimde bi odam boş yer sorunum yok.. Aslında ben de önceden ne gerek var bi beşik yeter derdim ama bebeğin eşyaları için de dolaba falan ihtiyaç olur diye düşünüyorum.. Sadece beşik alan arkadaşlar bebeğin eşyalarını falan nereye yerleştiriyo acaba, nasıl çözüm bulunur buna merak ettim?

Ewt cnm bulanti yapiyoms o hap banada eczacim ac karnina kullan ama kendini kotu hissedersen tok kullan dedi. Ilac ac karnina kullanildiginda etkili oluyorms

Uzulerek aranızdan ayrılıyorum bebeğimın kalbi durmus hepinize saglikli gebelik ve dogum diliyorum aeolun
Canim cok uzuldum..Allah sabrino versin inş. Vardır bi hayır eminim. Alkah hayırlı zamanda nasip etsin inş. tekrardan

Canm bende kizimda oda yapmistim ama sdc dolap bide besik aldim. Malum dolap bebegin esyalari icin gerekli

Canm bende kizimda oda yapmistim ama sdc dolap bide besik aldim. Malum dolap bebegin esyalari icin gerekli
Dimi tatlım ben de illa ki gerekir diye düşünüyorum, zaten bebek odası takimlarinda bi de ekstra şifonyer olur herhalde, onu da alırım ben, bebisler ufak tefek ama yayintilari çok oluyor..

Merhaba arkadaslar nasılsinız.. öncelikle bebeklerini kaybeden annelere sabır dıliyorum rabbim en kısa sürede tekrar saglikla kucaklarina almayı nasip etsin insallah..sizlere bisey sormak istiyorum benim vucudum cok kasiniyor gece bile uyuyamiyorum bunun hamilelikla bi ilgisi varmı dır daha önce boyle bi sorunum yoktu sadece göbegım ve goguslerim kasinsa anlicam ama heryerim uyuz olmuscasina kasiniyorum sinir olmus vaziyetteyim sizdede oluyomu böyle....birde gögus uclarim bayagi karardilar ama eskisi gibi sert degiller yumusadılar resmen sadece uclari sizliyo arada o kadar normalmidir sizlerde nasil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…