- Emoji Skoru
- 18.448
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.861
Canım ilk yapılan kan tahlilleri var ya 7-8 haftalık iken yapılan onlarda muhakkak eksiklik görmüştür şimdi başlaman gerekiyordurHanimlar 12. Haftadan sonra ikili test icin gittigimde doktorum folik asiti biraktirdi vitamamine dewam etmemi soyledi.
Ayriyetten " gynoferon " adinda kan hapi werdi sizlere sorum su kan degerlerime bakip mi wermesi gerekirdi bu hapi doktorum degerlerime filan bakmadi normal mi 3. Aydan sonra kullanimi konu hakkinda bilgisi olan anisler cwlpayabilir mi
Banada verdi cnm ama tahlil yapmadı. 11. Haftadan sonra rutin olarak veriyor çoğu doktorHanimlar 12. Haftadan sonra ikili test icin gittigimde doktorum folik asiti biraktirdi vitamamine dewam etmemi soyledi.
Ayriyetten " gynoferon " adinda kan hapi werdi sizlere sorum su kan degerlerime bakip mi wermesi gerekirdi bu hapi doktorum degerlerime filan bakmadi normal mi 3. Aydan sonra kullanimi konu hakkinda bilgisi olan anisler cwlpayabilir mi
Beni de ediyor malesef. Dis fircalamak iskenceye donustuDiş macununun tadı sizide rahatsız ediyorumu kızlar
Canım maşallah size nazar degmesin..9+3 olarak karşınızdayızbelirtilerim kesildi diye korktum gittim ama çok şükür sorun yokmuş hareket ediyodu falan cok tuhaf cinsiyet için 1 ay sonra dedi..
Canım ben bir tane portatif beşik almistim kızımda.ilk 6 ay çok kullanışlı oluyor. Beşiği tuvalete soktugumu bilirim bir yandan sallıyorum bir yandan işimi görüyorum o derecede ağlak bir kızım vardı :))kızlar bu büyüyen yataklar kullanışlı mı sizce?? yoksa normal beşik mi almak daha mantıklı bebek odasına
Tm anladim cnm tsklerBanada verdi cnm ama tahlil yapmadı. 11. Haftadan sonra rutin olarak veriyor çoğu doktor
Ewt cnm bulanti yapiyoms o hap banada eczacim ac karnina kullan ama kendini kotu hissedersen tok kullan dedi. Ilac ac karnina kullanildiginda etkili oluyormsCanım ilk yapılan kan tahlilleri var ya 7-8 haftalık iken yapılan onlarda muhakkak eksiklik görmüştür şimdi başlaman gerekiyordur
Benimde kan eksik çıktı aynı ilaçtan aldım bende doktorum istersen şimdi başla istersen mide bulantıların bittiği zaman dedi çünkü midem daha bulanabilirmiş
Canim cok uzuldum..Allah sabrino versin inş. Vardır bi hayır eminim. Alkah hayırlı zamanda nasip etsin inş. tekrardanUzulerek aranızdan ayrılıyorum bebeğimın kalbi durmushepinize saglikli gebelik ve dogum diliyorum aeolun
Canım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda yeniden bir bebek nasip eder Allah sana..Uzulerek aranızdan ayrılıyorum bebeğimın kalbi durmushepinize saglikli gebelik ve dogum diliyorum aeolun
Canm bende kizimda oda yapmistim ama sdc dolap bide besik aldim. Malum dolap bebegin esyalari icin gerekliKızlar ben bebeğime oda yapmayı düşünüyorum, zaten evimde bi odam boş yer sorunum yok.. Aslında ben de önceden ne gerek var bi beşik yeter derdim ama bebeğin eşyaları için de dolaba falan ihtiyaç olur diye düşünüyorum.. Sadece beşik alan arkadaşlar bebeğin eşyalarını falan nereye yerleştiriyo acaba, nasıl çözüm bulunur buna merak ettim?
Dimi tatlım ben de illa ki gerekir diye düşünüyorum, zaten bebek odası takimlarinda bi de ekstra şifonyer olur herhalde, onu da alırım ben, bebisler ufak tefek ama yayintilari çok oluyor..Canm bende kizimda oda yapmistim ama sdc dolap bide besik aldim. Malum dolap bebegin esyalari icin gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?