- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.681
Sen yaptırmamışmıydın o testlerin içinde muhakkak vardır aslında çünkü hamilelikte d vitamini gerekli olduğu için o tahlilin atlandığını sanmıyorumbende baktırayım ya sağlıkocağında yoksa özelde kesin yaptırayım
Bide kilo muhabbeti varkızlar ya şimdi sıkılıyoruz ama ne güzel muhabbetler daha cinsiyet isim eşya kıyafet doğum zamanlarımız sezeryan günü alacaklar galiba suyum geldi diyenler olacak ay ne güzel muhabbetler olacak ben şimdiden çok heyecanlıyım
7. hafta 9. hafta bide kısmetse bu hafta sonu 12. haftada girmiş olcam.Bir de kizlar siz ne siklikta ultrasona giriyorsunuz?
Az önce sigara içmiş öpecek, hasta olan, hastalığı kuluçkada olan öpecek, tuvaletten çıkmış ellerini yıkamamış da öpecek, az önce ayakkabısını çıkarıp ayakkabısını ekleyen ama ellerini yıkamayan da mıncırıp öpecek..öpecek oğlu öpecek...
ben 7sinde mevlüt okuttum sadece 10 kişiydik. Zaten karda kışta milletin işi var, okulu var, hastası var öyle herkes kışın mevlüt olsa da gitsek diye meraklı olmuyorlar. Aile içinde yapıverdim.
Hep böyle güzel sohbetlerimiz olsun hep hayırlı haberler alalım inşallahkızlar ya şimdi sıkılıyoruz ama ne güzel muhabbetler daha cinsiyet isim eşya kıyafet doğum zamanlarımız sezeryan günü alacaklar galiba suyum geldi diyenler olacak ay ne güzel muhabbetler olacak ben şimdiden çok heyecanlıyım
valla başka bir ismi yoksa vitamin d diye bir tahlil yok işte perşem günü sağlık ocağına götüreceğim tahlilleri onlar eksik varsa yaparız demişti onlarada soracağım yapılmış mı diye.Sen yaptırmamışmıydın o testlerin içinde muhakkak vardır aslında çünkü hamilelikte d vitamini gerekli olduğu için o tahlilin atlandığını sanmıyorum
ben bu hafta sonu gidecem doktora 12. hafta dolacak unutmazsam yazarım sana.Kızlar bi de doktor 3 hafta sonra gel folik asiti keseriz gerek yok dedi.12 haftalık olan arkadaşlar hala kullaniyormisunuz folik asit?
Hay maşallah.Bide kilo muhabbeti var
Ben çok korkuyorum ya ilk hamilelikte 23 kiloyu 4,5 ayda almış biri olarak endişelerim çok
Şimdi 67 kiloyum sabah aç karnına 65 ama bu saatlerde fena
Merhaba kızlar biricik anneler nasılsınız bn bugün Dr gittim geçen hafta çok aksilikler yaşadım çok korkuttu yavrum bizi ama çok şükür Allah'ımin izniyle atlattık bugün cinsiyet olarak Dr erkek dediii pipili bir oglusda geliyor Allah'ım.saglikli evlatlar versin. Çok heyecanlandım evlâdimin ismi dahi hazır. Progestan ve cleaxan 0.6lik kullanıyorum artı devit bunları kullanan varmı benim gibi bir ay sonra gel dedi bn nasıl dayanacagim Allah'ım bizlere bağışlasın yavrularimizive evhamlı anneler nasıl gün geçiriyorsun uz bn panik bir insan oldum çıktım bir kaybımdan sonra
benim az kaldı bitince demire Başlarız demişti doktorum, benim aklımda kalan folik, gebelik öncesi 3 ay ile gebeliğin ilk 3 ayı kritik önem taşıyor.Kızlar bi de doktor 3 hafta sonra gel folik asiti keseriz gerek yok dedi.12 haftalık olan arkadaşlar hala kullaniyormisunuz folik asit?
Sanci bende de var ama idrar yaparken degil normal zamanda otururken kalkarken ayni tuvalete sikismisim da gitmemisim gibi persembe randevum var soracagim insallah onemli bir sey degildirKızlar merhaba benim rahmimde sancı oluyor özellikle tuvalette biraz uzun kalınca çok sancı yapıyor sizde de böyle birşey yaşayan var mi çok korkuyorum acaba normal birşey mi
12. Haftadan sonra bıraktırıyorlar. Bu hafta gidicem ben de. Büyük ihtimal bana da kes diyecek.Kızlar bi de doktor 3 hafta sonra gel folik asiti keseriz gerek yok dedi.12 haftalık olan arkadaşlar hala kullaniyormisunuz folik asit?
Bende ilk 4,5 ayda 1 kilo verip sonraki kalan 4,5 ayı 23 kilo alarak tamamladımHay maşallah.
Ben ilk 3 ayı +5 kilo ile kapattım
Doktorum çeyrek altın takacaktı sevinçten (ilk hamileliği +30 kilo ile tamamladım)
Decavit folictrio coraspin cleaxan kullanıyorum.
Ayaklı ecza dolabıyım
benim az kaldı bitince demire Başlarız demişti doktorum, benim aklımda kalan folik, gebelik öncesi 3 ay ile gebeliğin ilk 3 ayı kritik önem taşıyor.
Canim idrarini tuttugun icin olabilir sen yine takipte ol insallah tekrarlamaz tekrarlarsa hastaneye gidersinArkadaşlar demin lovoboya gittim uzun bir süre tutmuştum idrarımı çok az kan gelmiş hamile kaldığımdan beri ilk defa geliyor başıma sizce bir sıkıntı olur mu ? şuan doktorada gidemiyorum evimize eşimin annanesi geldi bizde kalacak zor yürüyor akşam kayın validem gelecek eğer devam ederse kanamam gideceğim doktora ama böyle çok az damla olarak kan geleniniz var mı düşük tehlikesi var mıdır sizce ?
Kanın idrarından geldiğine eminsen bebek iyidir canım. Endişelenme ama doktora gitmen gerek. Enfeksiyon fazla ki kan gelmiş. İdrarını yaparken yanma acı olmuyor mu? Birkaç kez ben de yaşadım. İdrarımı yaparken ben bağırıyordum artık. ne kadar acıdığını düşün. Kan gelecek kadarsa çok acır dayanamazsın.Arkadaşlar demin lovoboya gittim uzun bir süre tutmuştum idrarımı çok az kan gelmiş hamile kaldığımdan beri ilk defa geliyor başıma sizce bir sıkıntı olur mu ? şuan doktorada gidemiyorum evimize eşimin annanesi geldi bizde kalacak zor yürüyor akşam kayın validem gelecek eğer devam ederse kanamam gideceğim doktora ama böyle çok az damla olarak kan geleniniz var mı düşük tehlikesi var mıdır sizce ?
Onzyd tableti ben de kullanıyorum. Benim bulantılarım çok erken başladı. 5. Haftada. Sanırım ikiz diye bulantıyı çok yüksek yaşıyorum ben. Dün 3. Kutuyu aldım. Kullanmayınca hala çok bulantım oluyor. Sabah aç karınla alıyorum. Gün içinde ara ara bulantı olsa da rahat yemek yiyebiliyorum en azından. İlk zamanlar sabah akşam peynir ekmek yiyebiliyordum sadece. Tableti de kullanmak istemiyorum ama içmeyince kötü oluyorumSelam herkese. Cuma gunu kontrolum vardi. Her sey yolunda ćok şukür. Bebegin gelisimi normalden 1 hafta onde gidiyormus. Ultrasonda daha simdiden kipir kipirdi. Dogum daha erken olabilirmis gelisimden dolayi(16 kasım gibi) Doktor hareketli olacak hazir ol dedi Mide bulantilarim icinde doktor emedur fitil ve onzdy diye bir emme hapı verdi. 6 saat arayla donusumlu kullaniyorum. Işe yaradı diyebilirim. Daha rahat yemek yiyebiliyorum. 12. Haftaya geldigimde folik asiti birakip elevit e baslayacakmisim. Bir sonraki ay da randevum ikili test icin baska bir doktorla olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?