2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar çok şükür gidebildim doktora ve bebisimin yine kalp atışlarını görebildimElleri kolları oluşmuş yavrumun maşallahboyu 3cm olmuş, bugün tam 10 hafta doldu ve doktor haftasıyla uyumlu dedi..Bu arada büyük ihtimalle erkek olacağını söyleyebilirim dediben hiçbi belirtim olmadığı için endişelendigimi söyledim, herkeste olmak zorunda değil rahat ol dedi..çok şükür yaa o kadar içim rahatladı ki

Canim her yerini derken elini kolunu mu falan mi yoksa organlarini da gorebildin mi ? Bazi ultrason cihazlarinda gorulebiliyormus sanirim o yuzden soruyorum
Canım şöyle el kol kordon eşi onları ayrı ayrı gösterdi ben bugün Dr değiştirdim bu kadar ilgili bi Dr olamaz sağolsun yine beni çok rahatlattı Allah bin kere razı olsun

Ben zayıfım hiç göbeğim olmadı normalde de. bakıyorum sabahları hala dümdüz bu tümsekten felan bahseden arkadaşlar var değişiyor galiba bünyeden bünyeye

canım bende zayıf biriydim ama 5. haftadan sonra çok fazla gaz olmaya başladı.8+6 oldum ama hala bakü-ceyhan boru hattı gibiyim... sanki 4-5 aylık hamile gibi göbeğim mideme kadar şiş... :)

Meraba kızlar bnm ezelden beri olan gobegim suan coşmuş durumda hatta şöyle ki eşim bile bu hamilelikte hiç almadığın kadar kilo alacaksın sanırım dedieminim ki bebek değil gaz bu zaten yarım kilo almışım sürekli takipteyim ama.zayıf hanımlar da göbek hep önce çıkar

Gözün aydın canım, her kontrol dönüşümüz böyle mutlu ve keyifli geçer inşallah.

canım ben de aynısını hissediyorum... ve 4 aydan itibaren hamile platesine gitmeye karar verdim hatta görüştüm bile...

hadi gözün aydın :) darısı başıma ben de çok merak ediyorum daha 2 haftam var muayeneye

Gözun aydin canim cok sevindim. Herkesten hep boyle guzel haberler aliriz ins

Ayy çok sevindim benimde hiç bi belirtim yok çok korkuyorum seni duydum rahatladım bende yarın gitcem inşallah sagliklidir bebisim

şişkinliği ve gazı olan hanımlar süt içiyor musunuz? ben dün ve bugün süt içmedim ve o kadar rahatım ki. laktozsuz süt alıp birde onu deneyeceğim o büyük ihtimalle gaz yapmaz ama belli de olmaz o da şişkinlik yaparsa doktora süt yerine yoğurdu soracağımşişkinlik o kadar ağırlık yapıyor ki 2 gündür kuş gibi hafifim

Oh ne güzel. Darısı bizlerin basina. Bu rahatlık sana en az iki hafta yeter

Belki saçma bir soru olacak ama arkadaşlar kadın Doğum hastanesinin acil kısmında ultrasonla bakarlar mi ki sol kaşığım agriyo su içemiyorum o yuzden mi bilmiyorum

Belki saçma bir soru olacak ama arkadaşlar kadın Doğum hastanesinin acil kısmında ultrasonla bakarlar mi ki sol kaşığım agriyo su içemiyorum o yuzden mi bilmiyorum
bu şekilde söylersen idrar tahlili yapıp yollayabilirler.ama insaflısına denk gelirsen ultrasonla da bakarlar.bizim burda acillere muayene çok zorlaştı oram buram ağrıyor diyeni almıyorlar ya da derecesine göre sınıflandırıp son sıralara atıyorlar. o nedenle ben çok çok önemli olmadıkça gitmiyorum

Sagol canim o zaman sabah doktora gideyim en iyisi simdi hala işteyim ozeldeki doktorum da aksam en gec 5:30da cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…