2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım bende hamilelik öncesi yaptırdım bahsetmiştim diğer grupta unuttun sanırım cnm sırf hamilelik düşündüğüm için dişçiye gittim yaptırdım üç ay olmadan 2 dolgum da gitti doktoruma sordum yaptır dedi ama ben yinede acaba ağırana kdr beklesemmi diyorum

Ben kanal tedavisi yaptırıyorum hatta ay sonu tekrar gideceğim dis doktoruma. Hem kadın Doğum doktorum yaptır dedu hem de dis doktorum sıkıntı olmaz deri dis doktorum 30yillik dokyor olunca güvendim Şen'de yine danış canim doktoruna

Tatlım dolguyla kıyaslanır mı bilmem ama ben de diş temizliği için doktoruma sorduğumda 3 ay dolduktan sonra gitmemi tavsiye etti..

Ay canim inanir misin yazdiktan sonra aklima geldi. Ama yemek yemek daha agir basti duzeltemedim yazimi. Ya bisi dicem ama ben daha hamile kalmadan hormon tahlillerim icin doktora gittigimde acil bir hamile gelmisti agliyordu dis tedavisinden sonra kanamasi baslamisti herkeste olacak diye bir kaide yok ama doktorlarim olmaz bisi ilk 3 ay gecti bende yaptirdim disimi falan dedi bayan sanirim 17. Haftasinda falandi onu gordukten sonra cok korktum ben. Dedigim gibi herkese olacak diye bir sey yok ama agrin vs yoksa bekle canim dolgularin komple dusup disin bos mu kaldi yoksa kenari falan mi kirildi?

Benim kadın doğum doktorum da birşey olmaz dedi ama ben emin olamıyorum hamilelik te yaptırmaya başladınmı cnm kanal tedavini hiç gittinmi

Benim kadın doğum doktorum da birşey olmaz dedi ama ben emin olamıyorum hamilelik te yaptırmaya başladınmı cnm kanal tedavini hiç gittinmi
Ben ilk gittiğimde meğer hamileymişim ikinci gittiğimde 8 haftalıktım tabii ikinci gittiğimde hem kadın doktoruma hem dis hekimime danıştım simdi 11 haftalığım bu ay sonunda tekrar gidecgim canim

Komple gitmedi canım biri üste ilk kırılan göremiyorum ne kdr kırıldı ama ağrı yapamadı bu akşam kırılan alt dişim üstü ve yanı kırıldı şu an ağrı yok inşaallah oda ağırmaz ama yemek yerken zor oluyor ama tabiki dayanırım yeterki ağırmasın ben birde son 3 ayda ağrı yapar diye korkuyorum son 3 ay da tedavi yapılmıyor diye biliyorum doktorum şimdi yapatırabilirsin demişti Ayyy bilmiyorum ne yapsam

Kızlar şimdi ben bazı videolar izliyorum ultrason görüntülerini paylaşmışlar bazı cihazlarda 10. Hafta içindeyken bile cinsiyet gözüküyor. Tam olarak hangi cihaz olduğunu bilen var mı? Ya da duyan?

Ben ilk gittiğimde meğer hamileymişim ikinci gittiğimde 8 haftalıktım tabii ikinci gittiğimde hem kadın doktoruma hem dis hekimime danıştım simdi 11 haftalığım bu ay sonunda tekrar gidecgim canim
Daha önce kayıplarım var o yüzden korkuyorum cnm doktorumun izin vermesine rağmen ama böyle 9 ay geçermi daha sonra daha büyük sorun olurmu bilmiyorum

Daha önce kayıplarım var o yüzden korkuyorum cnm doktorumun izin vermesine rağmen ama böyle 9 ay geçermi daha sonra daha büyük sorun olurmu bilmiyorum
Canim icin rahat etmiyorsa yaptırma dayanamaz misin çok mu kötü idare etmeye çalışsan olmaz mi kırılan tarafla değilde doger tarafla yemek yemeye çalış

Kızlar şimdi ben bazı videolar izliyorum ultrason görüntülerini paylaşmışlar bazı cihazlarda 10. Hafta içindeyken bile cinsiyet gözüküyor. Tam olarak hangi cihaz olduğunu bilen var mı? Ya da duyan?

Renkli ve 3boyutlu bi ultrasonu vardı gittiğim bi doktorun. Acil bir durum için gitmiştim oğlumda. Markasını falan bilmiyorum. Gittiğim zamandan da tam emin değilim 10.hafta olabilir ama 12.haftamda ikili test yaptırmıştım, ondan önce olduğunu biliyorum. O ultrasonla bakarken görmüştü. Nub teorisine göre konuşuyorum, bence erkek ama kesin erkek diye bakma demişti. 18.haftada ultrason resmi ile kesinleşti erkek olduğu. Benimki sürekli bacaklarını kapattığından geç kesinleşti, daha erken öğrenenleri duydum :)

Önce kırılan ağırmıyor ama bu akşam ki ilerliyen zaman larda ne olur bilmiyorum intahap yapmaz inşaallah

Dişlerini fırçalarken tarçınlı su kullanabilirsin iltihap ve çürükten korkuyorsan. Ben oğlum için yapıyorum, bir bardak suya 1 çubuk tarçını geceden koyuyorum. Sabaha kokusu ve tadı suya geçmiş oluyor. Diş fırçasını önce su ile yıkayıp ardından bu tarçınlı suya batırıyorum. Her yemek sonrası (özellikle emmesinin ya da süt içmesinin ardından) tarçınlı su ile dişlerini fırçalatıyorum. Tarçının antiseptik özelliği varmış. Çürüğe, mikroplara iyi geliyormuş. Oğlum diş macununu yiyiyor diye kullanmaya başladım ama kendimde de diş eti ağrılarıma sanki iyi geldi, psikolojik mi bilemedim ama hakikaten iyi geliyor yani. Hatta sanki diş eti kanamalarım da azaldı. Tek çubuk tarçını 3-4 gün kullanıyorum. Geceden bir bardak içme suyuna koyup sabah çıkarıyorum. Akşama kuruyor, gece tekrar bir bardak temiz suyun içerisine koyuyorum.

Hafif bastirinca bundan birkac hafta once hatta kalp atisi anlasiliyordu elle hissediliyordu canim.esim farketmisti
Canım iyi geceler, o hissettigin kalp atışı malesef bebeğin değil kendi kalp atışın.. Doktorlar usg ile bile bazen kalp atışını yakalamakta zorlanıyorken bu haftalarda bizim el yordamıyla hissetmemiz mümkün değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…