- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.381
Amin canım benim.. Benim de kontrolume gittiğimde 11+2 falan olacak da ondan sordum, tabi o zaman gidince doktorum söyler 2li test için tekrar gelmemi ama merak ettim yine deİnşallah hep birlikte 9 ayı tamamlayacağız.
12+2 çıktı.
Ben kanal tedavisi yaptırıyorum hatta ay sonu tekrar gideceğim dis doktoruma. Hem kadın Doğum doktorum yaptır dedu hem de dis doktorum sıkıntı olmaz deri dis doktorum 30yillik dokyor olunca güvendim Şen'de yine danış canim doktorunaCanım bende hamilelik öncesi yaptırdım bahsetmiştim diğer grupta unuttun sanırım cnm sırf hamilelik düşündüğüm için dişçiye gittim yaptırdım üç ay olmadan 2 dolgum da gitti doktoruma sordum yaptır dedi ama ben yinede acaba ağırana kdr beklesemmi diyorum
Tatlım dolguyla kıyaslanır mı bilmem ama ben de diş temizliği için doktoruma sorduğumda 3 ay dolduktan sonra gitmemi tavsiye etti..Canım bende hamilelik öncesi yaptırdım bahsetmiştim diğer grupta unuttun sanırım cnm sırf hamilelik düşündüğüm için dişçiye gittim yaptırdım üç ay olmadan 2 dolgum da gitti doktoruma sordum yaptır dedi ama ben yinede acaba ağırana kdr beklesemmi diyorum
Ay canim inanir misin yazdiktan sonra aklima geldi. Ama yemek yemek daha agir basti duzeltemedim yazimi. Ya bisi dicem ama ben daha hamile kalmadan hormon tahlillerim icin doktora gittigimde acil bir hamile gelmisti agliyordu dis tedavisinden sonra kanamasi baslamisti herkeste olacak diye bir kaide yok ama doktorlarim olmaz bisi ilk 3 ay gecti bende yaptirdim disimi falan dedi bayan sanirim 17. Haftasinda falandi onu gordukten sonra cok korktum ben. Dedigim gibi herkese olacak diye bir sey yok ama agrin vs yoksa bekle canim dolgularin komple dusup disin bos mu kaldi yoksa kenari falan mi kirildi?Canım bende hamilelik öncesi yaptırdım bahsetmiştim diğer grupta unuttun sanırım cnm sırf hamilelik düşündüğüm için dişçiye gittim yaptırdım üç ay olmadan 2 dolgum da gitti doktoruma sordum yaptır dedi ama ben yinede acaba ağırana kdr beklesemmi diyorum
Benim kadın doğum doktorum da birşey olmaz dedi ama ben emin olamıyorum hamilelik te yaptırmaya başladınmı cnm kanal tedavini hiç gittinmiBen kanal tedavisi yaptırıyorum hatta ay sonu tekrar gideceğim dis doktoruma. Hem kadın Doğum doktorum yaptır dedu hem de dis doktorum sıkıntı olmaz deri dis doktorum 30yillik dokyor olunca güvendim Şen'de yine danış canim doktoruna
Sağol canım bilgini paylaştığın içinTatlım dolguyla kıyaslanır mı bilmem ama ben de diş temizliği için doktoruma sorduğumda 3 ay dolduktan sonra gitmemi tavsiye etti..
Ben ilk gittiğimde meğer hamileymişim ikinci gittiğimde 8 haftalıktım tabii ikinci gittiğimde hem kadın doktoruma hem dis hekimime danıştım simdi 11 haftalığım bu ay sonunda tekrar gidecgim canimBenim kadın doğum doktorum da birşey olmaz dedi ama ben emin olamıyorum hamilelik te yaptırmaya başladınmı cnm kanal tedavini hiç gittinmi
Komple gitmedi canım biri üste ilk kırılan göremiyorum ne kdr kırıldı ama ağrı yapamadı bu akşam kırılan alt dişim üstü ve yanı kırıldı şu an ağrı yok inşaallah oda ağırmaz ama yemek yerken zor oluyor ama tabiki dayanırım yeterki ağırmasın ben birde son 3 ayda ağrı yapar diye korkuyorum son 3 ay da tedavi yapılmıyor diye biliyorum doktorum şimdi yapatırabilirsin demişti Ayyy bilmiyorum ne yapsamAy canim inanir misin yazdiktan sonra aklima geldi. Ama yemek yemek daha agir basti duzeltemedim yazimi. Ya bisi dicem ama ben daha hamile kalmadan hormon tahlillerim icin doktora gittigimde acil bir hamile gelmisti agliyordu dis tedavisinden sonra kanamasi baslamisti herkeste olacak diye bir kaide yok ama doktorlarim olmaz bisi ilk 3 ay gecti bende yaptirdim disimi falan dedi bayan sanirim 17. Haftasinda falandi onu gordukten sonra cok korktum ben. Dedigim gibi herkese olacak diye bir sey yok ama agrin vs yoksa bekle canim dolgularin komple dusup disin bos mu kaldi yoksa kenari falan mi kirildi?
Daha önce kayıplarım var o yüzden korkuyorum cnm doktorumun izin vermesine rağmen ama böyle 9 ay geçermi daha sonra daha büyük sorun olurmu bilmiyorumBen ilk gittiğimde meğer hamileymişim ikinci gittiğimde 8 haftalıktım tabii ikinci gittiğimde hem kadın doktoruma hem dis hekimime danıştım simdi 11 haftalığım bu ay sonunda tekrar gidecgim canim
Canim icin rahat etmiyorsa yaptırma dayanamaz misin çok mu kötü idare etmeye çalışsan olmaz mi kırılan tarafla değilde doger tarafla yemek yemeye çalışDaha önce kayıplarım var o yüzden korkuyorum cnm doktorumun izin vermesine rağmen ama böyle 9 ay geçermi daha sonra daha büyük sorun olurmu bilmiyorum
Önce kırılan ağırmıyor ama bu akşam ki ilerliyen zaman larda ne olur bilmiyorum intahap yapmaz inşaallahCanim icin rahat etmiyorsa yaptırma dayanamaz misin çok mu kötü idare etmeye çalışsan olmaz mi kırılan tarafla değilde doger tarafla yemek yemeye çalış
Doktor söylüyor Can'ım ben klomenle hamile kaldım büyüyen yumurtam sağ taraftaydı soldaki büyümedi ve kist oldu oradan da biliyorum yani ne tarafta olduğunuSağda mı solda mı nasıl anlıyorsunuz? Ultrason kağıdında map yazıyo oradan mı?
Kızlar şimdi ben bazı videolar izliyorum ultrason görüntülerini paylaşmışlar bazı cihazlarda 10. Hafta içindeyken bile cinsiyet gözüküyor. Tam olarak hangi cihaz olduğunu bilen var mı? Ya da duyan?
Önce kırılan ağırmıyor ama bu akşam ki ilerliyen zaman larda ne olur bilmiyorum intahap yapmaz inşaallah
Hafif bastirinca bundan birkac hafta once hatta kalp atisi anlasiliyordu elle hissediliyordu canim.esim farketmistiBen hiçbişey hissetmiyorum elleyince yaa nasıl anliyosunuz bastiriyomusunuz
Canım iyi geceler, o hissettigin kalp atışı malesef bebeğin değil kendi kalp atışın.. Doktorlar usg ile bile bazen kalp atışını yakalamakta zorlanıyorken bu haftalarda bizim el yordamıyla hissetmemiz mümkün değil..Hafif bastirinca bundan birkac hafta once hatta kalp atisi anlasiliyordu elle hissediliyordu canim.esim farketmisti
Günaydın canım sende erkencisin. Ah şu haftasonlarini uyanık geçiriyorum ya bir sınır oluyorum ki sorma uyusana be mübarek ama yok ya belim ağrır ya kasigimGünaydınnn hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?