2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar 11.haftada olan arkadaşlar bulantılar hafifliyor mu o haftalarda kendimi hep teselli etmeye çalışıyorum 10 haftada hafifleyecek vs diye. Premesis plus a başladım ama aynı bi değişiklik yok acaba günde 2 tane mi alsam

N NewHopes cok sagol cnm pztesı gıdıcem bakalım gec dollenme dedı banada ben adete ıkı gun vardı ogrendım aslında saglikli olsun da geriden gelsinler yetısırız sonra :)

Canım bulantılar bitmiyor ama kesinlikle azalıyor. Bazı günler yok denecek kadar az olabiliyor. Bence hiç ilaç alma ilaçlar daha çok mideyi bozuyor bence. Ben folik asit dahil hiç bir vitamin almadım. Bırakınca çok rahatladım..

CANIM ÇOK SEVİNDİM için rahatlamıştır ben çekirge devlette yaptırdım hepsini

N NewHopes cok sagol cnm pztesı gıdıcem bakalım gec dollenme dedı banada ben adete ıkı gun vardı ogrendım aslında saglikli olsun da geriden gelsinler yetısırız sonra :)
Aynen canım yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben de adetim gecikti diye hiç umursamadım 3 gün gecince öylesine bir test yapayım dedim o zaman öğrendim ama belirtilerim geç başladı ordan anlamam lazımdı geç döllenme olduğunu. Kızımda adete 10 gün varken göğüs hassasiyeti başlamıştı. Bunda adetim gectikten 1 hafta sonra ancak başladı hassasiyet. Bağıra bağıra ben geç döllenmeyim demis aslında :)

CANIM ÇOK SEVİNDİM için rahatlamıştır ben çekirge devlette yaptırdım hepsini
Sagol cnm allah razı olsun orda da randevu yokmuş mhrs aradım da pztesı sabah erkenden gidelim diyorum birde yılmaz Çetin e gitmeyi düşünüyorum arkadasım cok memnun kaldı gittim diyelim nasıl dıycem bu testleri özelden istediler diye soylenmesın sonra :)

Benim sat
Benim bat tan ıkı gun once 468 cıkmıştı :)

Benim sat
Benim bat tan ıkı gun once 468 cıkmıştı :)

herkese hayirli günler olsun.dunden beri bulanmadan yemege basladim o asiri bulantilarim gitti hala saskinim ilk hamileligimde tam 12 hafta surmustu. Bulantisi olmayip da endiselenen arkadaslara guluyordum resmen sabahtan beri acaba demeye basladim
Iste annelik...daha görmeden nasil koruma istegi olusuyor...

PREMEZİS TEN DE FAYDA GÖRMEDİM 2 TANE ALIRSAN FOlik asit 800 mg çıkar o zaman canım oda tehlikeli olabilir sabır biraz daha

ilk doğumum yılmaz çetin e yaptırmştım direk ona git istersen on numara doktordur ben zübeydeyi istemediğim için gitmedim suriyeli yuvası olmuş resmen ben tahlilleri tanıdıkla anca halledebildim

Benide çok zorluyor su mutfağa gitmek ten se ben küçük şişe aldım yanıma yudum yudum içiyorum çünkü bir bardağı bir kerede midem almıyor suyun faydasını görünce dahada gayret ediyorum benim bundan önceki hamileliğimde çok bel ağrım vardı kendimi bildiğim için bunda dikkat li olmaya çalışıyorum sırt üstü çok yatmıyorum tuhaftır o zmn belimi kullanınca daha çok ağrı yapıyor yan yatıyorum

Zubeyde de mi yılmaz bey ben devlette sanıyordum hiç gitmedim daha önce Zubeyde ye Şevket Yılmaz a gitmiştim kızımda her yer Öyle cnm maalesef ınan yakında bız azınlık gibi olursak sasırmam yanı

Canım hiç ilaç kullanmıyormusun folik asit falan
Doktorun gerekli mi görmedi

İkili test şükür bitti stressiz
Burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı da olması gereken değer aralığında çıktı.
Doktorum erkeğe benzetti, bacak arasında bir çıkıntı var ama her şey olabilir dedi
Kan verdim, salı akşam çıkacakmış sonuç.
1 ay sonra gel diyeceğim ama sen o kadar bekleyemezsin ne zaman kendi kendini yemeğe başlarsan gel dedi
Güzel haberler arka arkaya gelsin, herkes bebeklerinin sağlıklı haberlerini bir bir versin inşallah.
(Foto isteyen arkadaş; ense kalınlık ölçüm fotoları var , pek bir şeye benzemiyor, nubu için yetersiz)

canım çok sevindim darısı bizlere inşallah sağlıkla sıhhatla

canım beni de bayagı bir gec döllenme olmuş.kalp sesi bile duyamadık haftaya grl dedi..şimd aslında 6hafta küsürdeyim.sen kalp sesini duydun mu bilmiyorum ama içinin rahatlamasına sevindim..gecmiş olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…