- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.201
Bende oyle diyorum buyuyor kuzum diyorum ama iste gorsem bir kez daha gorunce her sey daha dayanilir oluyor.
Birde gaz sancisiyla birlikte acayip bir his oluyor gaz sancim olmadigi haftalarda gerilme agrisi hissediyordum ama bu daha garip
Canim bende 7 ay once yaptirmistim hamilelik dusundugum zaman ve hamile oldugumu ogrendigim zamanda istedi doktor gerci o yaptirdigimi bilmiyordu bende yazdigini bilmiyordum tahliller yazdim fot bunlari yaptir dedi bende kan verdim arasinda toxo testide varmi
Kızlar merhaba nasılsınız dun İcim rahat etmedi bugun sabah baska doktora gittik kanama alanı var evet ama cogu zaman oluyor falan dedı bide tedbir amaçlı progegstan yazdı sat a gore 7+3 olması gereken ama gec dollenme olmuş 6+3gozukuyor dedi acayip rahatladım kalbi guzel atıyor dedi 5 hafta sonra cagırdı birde bırsuru test istedı tokso vs yazıyor bunları devlet hastanesinde yapılıyor mu acaba bilen
Evet canım devlet hastanesinde yaptirmistim bende 6 ay öncesinde toxoplasma ve rubella. Benimde geç döllenme 5 gün geriden geliyor son adet tarihine göre.
Senden de canimTSK ederim cnm allah razı olsun
Canım bulantılar bitmiyor ama kesinlikle azalıyor. Bazı günler yok denecek kadar az olabiliyor. Bence hiç ilaç alma ilaçlar daha çok mideyi bozuyor bence. Ben folik asit dahil hiç bir vitamin almadım. Bırakınca çok rahatladım..Kızlar 11.haftada olan arkadaşlar bulantılar hafifliyor mu o haftalarda kendimi hep teselli etmeye çalışıyorum 10 haftada hafifleyecek vs diye. Premesis plus a başladım ama aynı bi değişiklik yok acaba günde 2 tane mi alsam
Kızlar merhaba nasılsınız dun İcim rahat etmedi bugun sabah baska doktora gittik kanama alanı var evet ama cogu zaman oluyor falan dedı bide tedbir amaçlı progegstan yazdı sat a gore 7+3 olması gereken ama gec dollenme olmuş 6+3gozukuyor dedi acayip rahatladım kalbi guzel atıyor dedi 5 hafta sonra cagırdı birde bırsuru test istedı tokso vs yazıyor bunları devlet hastanesinde yapılıyor mu acaba bilen var mı
Aynen canım yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben de adetim gecikti diye hiç umursamadım 3 gün gecince öylesine bir test yapayım dedim o zaman öğrendim ama belirtilerim geç başladı ordan anlamam lazımdı geç döllenme olduğunu. Kızımda adete 10 gün varken göğüs hassasiyeti başlamıştı. Bunda adetim gectikten 1 hafta sonra ancak başladı hassasiyet. Bağıra bağıra ben geç döllenmeyim demis aslında :)
Sagol cnm allah razı olsun orda da randevu yokmuş mhrs aradım da pztesı sabah erkenden gidelim diyorum birde yılmaz Çetin e gitmeyi düşünüyorum arkadasım cok memnun kaldı gittim diyelim nasıl dıycem bu testleri özelden istediler diye soylenmesın sonra :)CANIM ÇOK SEVİNDİM için rahatlamıştır ben çekirge devlette yaptırdım hepsini
Benim bat tan ıkı gun once 468 cıkmıştı :)Aynen canım yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben de adetim gecikti diye hiç umursamadım 3 gün gecince öylesine bir test yapayım dedim o zaman öğrendim ama belirtilerim geç başladı ordan anlamam lazımdı geç döllenme olduğunu. Kızımda adete 10 gün varken göğüs hassasiyeti başlamıştı. Bunda adetim gectikten 1 hafta sonra ancak başladı hassasiyet. Bağıra bağıra ben geç döllenmeyim demis aslında :)
Benim bat tan ıkı gun once 468 cıkmıştı :)Aynen canım yeter ki sağlıklı olsunlar. Ben de adetim gecikti diye hiç umursamadım 3 gün gecince öylesine bir test yapayım dedim o zaman öğrendim ama belirtilerim geç başladı ordan anlamam lazımdı geç döllenme olduğunu. Kızımda adete 10 gün varken göğüs hassasiyeti başlamıştı. Bunda adetim gectikten 1 hafta sonra ancak başladı hassasiyet. Bağıra bağıra ben geç döllenmeyim demis aslında :)
Kızlar 11.haftada olan arkadaşlar bulantılar hafifliyor mu o haftalarda kendimi hep teselli etmeye çalışıyorum 10 haftada hafifleyecek vs diye. Premesis plus a başladım ama aynı bi değişiklik yok acaba günde 2 tane mi alsam
Sagol cnm allah razı olsun orda da randevu yokmuş mhrs aradım da pztesı sabah erkenden gidelim diyorum birde yılmaz Çetin e gitmeyi düşünüyorum arkadasım cok memnun kaldı gittim diyelim nasıl dıycem bu testleri özelden istediler diye soylenmesın sonra :)
Benide çok zorluyor su mutfağa gitmek ten se ben küçük şişe aldım yanıma yudum yudum içiyorum çünkü bir bardağı bir kerede midem almıyor suyun faydasını görünce dahada gayret ediyorum benim bundan önceki hamileliğimde çok bel ağrım vardı kendimi bildiğim için bunda dikkat li olmaya çalışıyorum sırt üstü çok yatmıyorum tuhaftır o zmn belimi kullanınca daha çok ağrı yapıyor yan yatıyorumSağol canım benim şu şu ile başım belada gerçekten zorlaya zorlaya 1 bardak içebildim sabahtan beri artık sıvı tuketemiyorum resmen ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum. Bugünler geçecek biliyorum bebeğim iyi olsun başka birşey isetemiyorum
Zubeyde de mi yılmaz bey ben devlette sanıyordum hiç gitmedim daha önce Zubeyde ye Şevket Yılmaz a gitmiştim kızımda her yer Öyle cnm maalesef ınan yakında bız azınlık gibi olursak sasırmam yanıPREMEZİS TEN DE FAYDA GÖRMEDİM 2 TANE ALIRSAN FOlik asit 800 mg çıkar o zaman canım oda tehlikeli olabilir sabır biraz daha
ilk doğumum yılmaz çetin e yaptırmştım direk ona git istersen on numara doktordur ben zübeydeyi istemediğim için gitmedim suriyeli yuvası olmuş resmen ben tahlilleri tanıdıkla anca halledebildim
Canım hiç ilaç kullanmıyormusun folik asit falanCanım bulantılar bitmiyor ama kesinlikle azalıyor. Bazı günler yok denecek kadar az olabiliyor. Bence hiç ilaç alma ilaçlar daha çok mideyi bozuyor bence. Ben folik asit dahil hiç bir vitamin almadım. Bırakınca çok rahatladım..
Teşekkür ederim canım yatıyorum dediğin gibiC Cokoprenses83 geçmiş olsun canim yorma kendini yat dinlen
Amin canım ben de Allaha emanet ettim dinleniyorum şimdiKuzum bak çık şükür Dr sıkıntı yok demiş hiç stres yapma Rabbim bebeğini sana bağışlasın
canım çok sevindim darısı bizlere inşallah sağlıkla sıhhatlaİkili test şükür bitti stressiz
Burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı da olması gereken değer aralığında çıktı.
Doktorum erkeğe benzetti, bacak arasında bir çıkıntı var ama her şey olabilir dedi
Kan verdim, salı akşam çıkacakmış sonuç.
1 ay sonra gel diyeceğim ama sen o kadar bekleyemezsin ne zaman kendi kendini yemeğe başlarsan gel dedi
Güzel haberler arka arkaya gelsin, herkes bebeklerinin sağlıklı haberlerini bir bir versin inşallah.
(Foto isteyen arkadaş; ense kalınlık ölçüm fotoları var , pek bir şeye benzemiyor, nubu için yetersiz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?