- 18 Mart 2017
- 236
- 263
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.101
Senin bebişin bugunku Crl si benim salı günkü crl den buyukmus canım. Ben salı günü yaptırdım testi. Bence 27 sine birakmamalisin ama sen bilirsin.Ultroson kagidi vermedi devlet oldugu icin bi kagit verdi 12 haftalik yaziyodu birde crl.54.2mm yaziyodu ama dedigin gibide olabilir 12.haftanin icinde oldugum icinde oyle demis olabilr haklisin cnm yapicak bisey yok 27 sinde gitcez artik
Canım gittiğin doktor neden yapmadı anlamadım. O geçti demiş diğeri 27 sinde de olur demiş. Ultrason kağıdında haftan günün ne yazıyor tam olarak?
Haftası geçmemiş ki aslinda tam zamanıDevlet hastanesinde tam haftası gecmis diye yapmadılar zaten adam gibi cvp vermiyolar tam anlamadim bende. sadece ayrintili ultroson yapilir onada gün alicaksin dedi sonra kendi doktoruma gittim o da yapmadi randevu günunde gel yapariz dedi bende bilmiyorum cnm keske yapsalardı.
Haftası geçmemiş ki aslinda tam zamanı
Canım ikili test için aynı zamanda ayrıntılı bir ultrason incelemesi gerekiyor. Hatta doktor nefesimi tutuyorum şu anda sen de sus biraz dedi bana :) Devlette salı günü yaptırdım ve devlet olmasına rağmen yaklaşık 15 dakika sadece ultrasonda inceledi. Bugünkü doktor uğraşmak istememiş sanırım. Kendi doktorun da yogunmus. Belki de o da o yüzden randevu tarihini değiştirmek istemedi. Genelde ikili testi yaptiramayanlar üçlü testi yaptırıyor o biraz daha kapsamlı bir test belki de o yüzden doktorlar bu kadar rahat.. Evet yogunlar kabul onlar da insan ama biz de bir can taşıyoruz. Sen haftani şimdi güzelce hesapla, ayın 27 sinde tam olarak kaç haftalık ve günlük oluyorsun bak ona göre bir karar ver bence canım.Anluyorumda biz bu kadar para verip bu doktorlara gidiyoruz niye solemiyolarki zaten crl boyutundan dolayi yapamiyoz dedi devletteki sekreterde. Hadi o neyse özeldeki doktoruma da guvenemiceksem hangi doktora guvenicem bilmem. kafam karisti resmen.
Senin bebişin bugunku Crl si benim salı günkü crl den buyukmus canım. Ben salı günü yaptırdım testi. Bence 27 sine birakmamalisin ama sen bilirsin.
Canım ikili test için aynı zamanda ayrıntılı bir ultrason incelemesi gerekiyor. Hatta doktor nefesimi tutuyorum şu anda sen de sus biraz dedi bana :) Devlette salı günü yaptırdım ve devlet olmasına rağmen yaklaşık 15 dakika sadece ultrasonda inceledi. Bugünkü doktor uğraşmak istememiş sanırım. Kendi doktorun da yogunmus. Belki de o da o yüzden randevu tarihini değiştirmek istemedi. Genelde ikili testi yaptiramayanlar üçlü testi yaptırıyor o biraz daha kapsamlı bir test belki de o yüzden doktorlar bu kadar rahat.. Evet yogunlar kabul onlar da insan ama biz de bir can taşıyoruz. Sen haftani şimdi güzelce hesapla, ayın 27 sinde tam olarak kaç haftalık ve günlük oluyorsun bak ona göre bir karar ver bence canım.
Kızlar rüyamda erkek bebek gördüm eşimde var bizim bebeğimizmis o kadar güzel ki anlatamam yüzüme bakıp gülüyordu resmen onu kucağıma aldım salladım uyuttum ve üzerine açık yeşil bir battaniye örttüm hayir olsun insaAllah
İnş cnm allah razı olsun doktor Özellikle progestan in faydası yok dedı anlamadım pztesı baska doktora gıdıcem
Cnm cok sagol oncelıkle ve kesinlikle katılıyorum sana eger tutunacaksa her sekilde tutunuyor zaten Rabbim den hep hayırlısını istedim İnş yiyecek ekmegı varsa saglıkla gelsin bizden de sevgiler :)maşallah ne ferah ne güzel bir rüya..kendinizi ailenin sıcaklığını evlat sevgisini mutluluğu
arkadaşım için rahat edecekse mutlaka başka bir doktora git tabii ama progestanı da gerçekten gözünde o kadar büyütme..gecen seneki hamileliğimde cok ciddi kanamalarım oldu progestanın bir cacık faydasını hatta nr düşük iğneleri yedim..fayda görmrdim..bu sefer ilk kontrolde kesenin yanında kan pıhtısı gördü.progestan vereyim dedi.aman dedim verme istemem.duracaksa kendi dursun..haklısın dedi doktor..ikiletmedi bile..bir hafta sonra gecmiş o pıhtı dedi..yani dediğim olabiliyor bunlar..sen git başka doktora da sor ama sağlıklı çocuk zaten herşekil tutunuyor oraya..sevgiler canım..
Canım ayrıntılı ultrason dediğim ense ölçüsünü alıyor tabi bebişi sabit yakalayıp almaya çalışıyor bu da uğraştırdı biraz doktoru, boyunu ölçüyor vs.. Kollarına bacaklarına da baktı tabi onlar tam mı diye baktı falan inceledi epey onun ikili testle ilgisi yok.. Senin söylediğin ayrıntılı ultrason organ taraması sanırım canım.. Yanlış anlaşılmak istemem benim söylemek istediğim organ taramasindakinden farklı bir inceleme canım..eksik yazmisim pardon ayrintili ultrason var 18-20 hafta arasi ikili testle birlikte yok bunu soylemek istemistim
ben yanlis anlamisim ozmn canmm gerci haklisin daha kucuk bebegin neresine bakicak ayrintiliCanım ayrıntılı ultrason dediğim ense ölçüsünü alıyor tabi bebişi sabit yakalayıp almaya çalışıyor bu da uğraştırdı biraz doktoru, boyunu ölçüyor vs.. Kollarına bacaklarına da baktı tabi onlar tam mı diye baktı falan inceledi epey onun ikili testle ilgisi yok.. Senin söylediğin ayrıntılı ultrason organ taraması sanırım canım.. Yanlış anlaşılmak istemem benim söylemek istediğim organ taramasindakinden farklı bir inceleme canım..
Ben 6. Haftadayım hiç midem bulanmio. İştahım cok açık. Bu kdar yeme istegi sinir bozucucanım en pik yaptığı hafta10. haftaymış öyle okumuştum bi yerde geçicek inşallah harap oldum valla psikolojim bozuldu
Kızlar biçok arkadaş ağızda demir tadı acı tat gibi şeylerden bahsetmiş, ama bende hiç yok.. Açıkçası bende biraz halsizlik ve şişkinlik dışında hiçbişey yok, ne bulantı ne koku hassasiyeti.. Bu normal mi? Çok şükür tabi halimden memnunum ama böyle de duydukça ister istemez endişe ediyorum..
İnşallah öyledir canım, asıl randevum 26 nisan ama ben büyük ihtimalle pazartesi de bi gidip gormek istiyorum..inşallah sorunsuz ilerliyodur..Cnm bendede agizda demir tadi yok mide bulantisi yok denecek kadar azaldi benimde sadece bel kalca ve kasik agrisi var o kadar endise etme herkeste farkli oluyo demekki. Sendede halsizlik olarak ortaya cıkiyodur belki bence normaldir cnm kafana takma rahat ol.
Benim de zaman zaman aklima giriveriyo canım yaz meyveleri.. Peki acaba yemezsek bisey olur mu ben daha çok bunu düşünüyorum..Kızlar meyve aseriyomusunuz hic. ben hep meyve yemek istiyorum ama bazen cnm su anda olmayan meyveleri de istiyo napcaz bilmem
Ben de genelde tatlı ekşi olan meyvelerden istiyorumKızlar meyve aseriyomusunuz hic. ben hep meyve yemek istiyorum ama bazen cnm su anda olmayan meyveleri de istiyo napcaz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?