2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yok canim içini ferah tut gec olmaz o gün simdi internetten baktım CRL demek bas popo ölçümü demekmis AYy masallah büyümüş annesi :))

Sagol cnm benim icim rahatladi evt buyüyolar :) doktor bugün biraz rahatsız etti onu nasil hareket ediyo ģorsen ama ben hissedemiyorum tabii daha.sen hic hissettinmi hateketlerini.

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak sizlere. Yaklaşık 6 ay önce toksoplazma ve rubella testlerimi yaptırdım ve ikiside pozitif çıktı ama aktif halde değildi uzun zaman önce geçirmişim. Bu hamileligimde tekrar yaptirmami söyledi doktor. Sizce tekrar yaptırmama gerek var mı.

Sagol cnm benim icim rahatladi evt buyüyolar :) doktor bugün biraz rahatsız etti onu nasil hareket ediyo ģorsen ama ben hissedemiyorum tabii daha.sen hic hissettinmi hateketlerini.
Belki saçma olacak ama elimi koyduğumda sanki kalp atisi gibi pit oldu belki de psikolojik hissettim ilk bebeğim olacak. En son 9 haftalıktık gittiğimde merak ediyorum simdi büyüdü ya hareketlerini hiç Hissetmiyorum sen hissedebiliyor musun çikolata yiyince hissedilir diyorlar

Bende oyle diyorum buyuyor kuzum diyorum ama iste gorsem bir kez daha gorunce her sey daha dayanilir oluyor.
Birde gaz sancisiyla birlikte acayip bir his oluyor gaz sancim olmadigi haftalarda gerilme agrisi hissediyordum ama bu daha garip
Canim bende 7 ay once yaptirmistim hamilelik dusundugum zaman ve hamile oldugumu ogrendigim zamanda istedi doktor gerci o yaptirdigimi bilmiyordu bende yazdigini bilmiyordum tahliller yazdim fot bunlari yaptir dedi bende kan verdim arasinda toxo testide varmis. Farkli bir sonuc cikmadi degerler biraz farkliydi.birde su var eger daha oncekinde toxoya bagisikligin yoksa bagisiklik oldu mu bu 6 ay icinde onuda gorursun.gerci senin varmis bagisikligin. Istersen doktoruna sor.

Bende özellikle geceleri yataga yattigimda elimi koyuyorum göbegime en cok onu hissettigim yere hafiften öksüruyorum elimin altinda ayni pit diye bisey oluyo sanki kaygan bi balik varmis gibi ama ne bilim acaba bebekmidir onu anlayamiyorum cnm.

O bi kere görsemler 9 ay bitmez bebişini kollarına alınca geçer
Hiç bişeyi düşünme olumsuz herşeyden uzak dur canım seni huzursuz etmekten başka hiç bir işe yaramaz bu endişelerin

Kızlar selam bişey sorucam size bu sabah kalktım duş aldım kurulanırken belki belirsiz bi pembelikte çok çok az noktadan az büyük akıntım oldu sonra normal akıntıya döndü gün boyu takip ettim başka da bi akıntım olmadı çok azda tam vajinamla göbeğimin birleşim yerinde ağrı var sizce Dr. A gitmeli yoksa normal mi?

Suyun sicakmiydi canim? Sicak su rahimi gevsetiyor aklinda olsun tekrarlamadiysa sorun olacagini sanmiyorum hem azcikmis takipte ol tekrarlarsa gidersin doktora

Çok teşekkür ederim canım.. Çok kafama takılan bişeydi içimi rahatlattin çok sağol canım.

Çok teşekkür ederim canım.. Çok kafama takılan bişeydi içimi rahatlattin çok sağol canım.

Bende de şeker yok diye biliyorum ama haklısın benim oğlum da 4 kiloya yakın doğmuştu. Haklısın genetik ozelliklerden olabilir canım..

Canim bende aynı durumdayım baya eder sançişi gibi oluyor ara ara oluyor sanırım normal bişey hepimizde olmaya başladı baksana

Canım gittiğin doktor neden yapmadı anlamadım. O geçti demiş diğeri 27 sinde de olur demiş. Ultrason kağıdında haftan günün ne yazıyor tam olarak?

Devlet hastanesinde tam haftası gecmis diye yapmadılar zaten adam gibi cvp vermiyolar tam anlamadim bende. sadece ayrintili ultroson yapilir onada gün alicaksin dedi sonra kendi doktoruma gittim o da yapmadi randevu günunde gel yapariz dedi bende bilmiyorum cnm keske yapsalardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…