- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 103
- 43
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.081
Yok canim içini ferah tut gec olmaz o gün simdi internetten baktım CRL demek bas popo ölçümü demekmis AYy masallah büyümüş annesi :))
Belki saçma olacak ama elimi koyduğumda sanki kalp atisi gibi pit oldu belki de psikolojik hissettim ilk bebeğim olacak. En son 9 haftalıktık gittiğimde merak ediyorum simdi büyüdü ya hareketlerini hiç Hissetmiyorum sen hissedebiliyor musun çikolata yiyince hissedilir diyorlarSagol cnm benim icim rahatladi evt buyüyolar :) doktor bugün biraz rahatsız etti onu nasil hareket ediyo ģorsen ama ben hissedemiyorum tabii daha.sen hic hissettinmi hateketlerini.
Bende oyle diyorum buyuyor kuzum diyorum ama iste gorsem bir kez daha gorunce her sey daha dayanilir oluyor.Oblomov canım o ağrı iki gündür bende de var ama normal ya bu dönemlerde kasıklarda ağrı ilk hamileliğimden biliyorum
Takılmayın böyle şeylere vücudumuz komple değişiyor bu değişimi mecbur hissediyoruz
Kızlar şiddetli ağrılar tehlikeli biliyorum yerinde duramıcak kadar şiddetli kasık bel ağrıları kanama bunlar tehlikeli olan ağrılar diğerlerini görmemezlikten gelin sadece bebişinizi sevin içerde yer açıyor kendine
Canim bende 7 ay once yaptirmistim hamilelik dusundugum zaman ve hamile oldugumu ogrendigim zamanda istedi doktor gerci o yaptirdigimi bilmiyordu bende yazdigini bilmiyordum tahliller yazdim fot bunlari yaptir dedi bende kan verdim arasinda toxo testide varmis. Farkli bir sonuc cikmadi degerler biraz farkliydi.birde su var eger daha oncekinde toxoya bagisikligin yoksa bagisiklik oldu mu bu 6 ay icinde onuda gorursun.gerci senin varmis bagisikligin. Istersen doktoruna sor.Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak sizlere. Yaklaşık 6 ay önce toksoplazma ve rubella testlerimi yaptırdım ve ikiside pozitif çıktı ama aktif halde değildi uzun zaman önce geçirmişim. Bu hamileligimde tekrar yaptirmami söyledi doktor. Sizce tekrar yaptırmama gerek var mı.
Belki saçma olacak ama elimi koyduğumda sanki kalp atisi gibi pit oldu belki de psikolojik hissettim ilk bebeğim olacak. En son 9 haftalıktık gittiğimde merak ediyorum simdi büyüdü ya hareketlerini hiç Hissetmiyorum sen hissedebiliyor musun çikolata yiyince hissedilir diyorlar
Bende öksüreyim birde öyle deneyeyim :))Bende özellikle geceleri yataga yattigimda elimi koyuyorum göbegime en cok onu hissettigim yere hafiften öksüruyorum elimin altinda ayni pit diye bisey oluyo sanki kaygan bi balik varmis gibi ama ne bilim acaba bebekmidir onu anlayamiyorum cnm.
Bende öksüreyim birde öyle deneyeyim :))
Aksam deneyeceğim :))Evt hafif öksür veya cok hafif dokundugun zaman göbegini dürt o zaman biseyler oluyo bi hareket oluyo ama tam ayirt edemiyosun cnm :))
O bi kere görsemler 9 ay bitmez bebişini kollarına alınca geçerBende oyle diyorum buyuyor kuzum diyorum ama iste gorsem bir kez daha gorunce her sey daha dayanilir oluyor.
Birde gaz sancisiyla birlikte acayip bir his oluyor gaz sancim olmadigi haftalarda gerilme agrisi hissediyordum ama bu daha garip
Canim bende 7 ay once yaptirmistim hamilelik dusundugum zaman ve hamile oldugumu ogrendigim zamanda istedi doktor gerci o yaptirdigimi bilmiyordu bende yazdigini bilmiyordum tahliller yazdim fot bunlari yaptir dedi bende kan verdim arasinda toxo testide varmis. Farkli bir sonuc cikmadi degerler biraz farkliydi.birde su var eger daha oncekinde toxoya bagisikligin yoksa bagisiklik oldu mu bu 6 ay icinde onuda gorursun.gerci senin varmis bagisikligin. Istersen doktoruna sor.
Aksam deneyeceğim :))
Suyun sicakmiydi canim? Sicak su rahimi gevsetiyor aklinda olsun tekrarlamadiysa sorun olacagini sanmiyorum hem azcikmis takipte ol tekrarlarsa gidersin doktoraKızlar selam bişey sorucam size bu sabah kalktım duş aldım kurulanırken belki belirsiz bi pembelikte çok çok az noktadan az büyük akıntım oldu sonra normal akıntıya döndü gün boyu takip ettim başka da bi akıntım olmadı çok azda tam vajinamla göbeğimin birleşim yerinde ağrı var sizce Dr. A gitmeli yoksa normal mi?
Çok teşekkür ederim canım.. Çok kafama takılan bişeydi içimi rahatlattin çok sağol canım.Canim benim bildigim ilk 3 ay bebeklerinin geliskmi hemen heemn ayni mm oynuyor. Ölcmeden ölcmeye bile fark ediyor. O an bebisin pozisyonuna gore bile birkac gun oynuyor. Ilk hamileligjmde bende de birkac kes ( ilk 3 ayda) tarihi öne aldi sendeki gibi. Yani endiselenecek bir durum yok ins sen icini ferah tut. Hatta erken döllenme olduguna sevin ne guzel bebeisin daha önce gelme ihtimali yükseldi❤
Çok teşekkür ederim canım.. Çok kafama takılan bişeydi içimi rahatlattin çok sağol canım.Canim benim bildigim ilk 3 ay bebeklerinin geliskmi hemen heemn ayni mm oynuyor. Ölcmeden ölcmeye bile fark ediyor. O an bebisin pozisyonuna gore bile birkac gun oynuyor. Ilk hamileligjmde bende de birkac kes ( ilk 3 ayda) tarihi öne aldi sendeki gibi. Yani endiselenecek bir durum yok ins sen icini ferah tut. Hatta erken döllenme olduguna sevin ne guzel bebeisin daha önce gelme ihtimali yükseldi❤
Canım gittiğin doktor neden yapmadı anlamadım. O geçti demiş diğeri 27 sinde de olur demiş. Ultrason kağıdında haftan günün ne yazıyor tam olarak?Cnm banada 27 sinde yapilacak ama ben 12 haftalikmisim nasil olcak doktor bildigi halde o tarihte cagirdi o zaman galiba tam 14 haftalik olucam.
Yok canım sıcak değildi ona dikkat ediyorum ama ağrıda olunca telaşlandım 1 kaybım var o yüzden tedirginim sanıyorumSuyun sicakmiydi canim? Sicak su rahimi gevsetiyor aklinda olsun tekrarlamadiysa sorun olacagini sanmiyorum hem azcikmis takipte ol tekrarlarsa gidersin doktora
Bende de şeker yok diye biliyorum ama haklısın benim oğlum da 4 kiloya yakın doğmuştu. Haklısın genetik ozelliklerden olabilir canım..H Hadigelminigim ,annede şeker olduğunda bebeği de fazladan şişirebiliyor ve bebek iri olabiliyor onun haricinde aklıma negatif bir durum gelmedi.
Bende şeker çıkmadı ama ben de eşim de epey uzun ve genişiz. Kızım hep 10-15 gün ileriydi, erken döllenme de değildi. 4 kiloya yakın 53 cm doğdu. Şimdi de maşallah irice yaşıtlarına göre. Genetik özelliklerdir büyük ihtimal.
Canim bende aynı durumdayım baya eder sançişi gibi oluyor ara ara oluyor sanırım normal bişey hepimizde olmaya başladı baksanakızlar benim çok ağrım var ya kasıklarım çatlıcak rahim büyümesi mi enfeksiyon ağrısı mı anlayamıyorum ama çok huzursuzum bugün mafoldum iş yerinde. su da içiyorum idrarım bulanık değil anlamadımbulantılar geçiyor başka şeyler çıkıyor. hamileliği rahat geçirenler nasıl geçiriyor anlamıyorum hiç mi ağrıları sızıları olmuyor. birde aşırı aşırı aşırı gazım var ulu orta sinir oluyorum ya
İnsallah güzel haberler alırız hep beraber cinsiyeti söylemezler diye düşünüyorum 15. Haftada anca öğreniriz die düşünüyorumIkimizinde 27 sinde ikili testi insallah güzel haberlerle geliriz buraya belki cinsiyetide ögreniriz
Canım gittiğin doktor neden yapmadı anlamadım. O geçti demiş diğeri 27 sinde de olur demiş. Ultrason kağıdında haftan günün ne yazıyor tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?