- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.901
sen baya öndesin hafta olarak can istemeler başladı mı ya. benim olsa da olur olmasa da olurHiç vicdan yapma canım ya :) Bişey dicem inanmayacaksiniz kızlar. Bir yere tikladim nette bir markanın sarı renkli bir reklamı ekrana geldi. Onu görünce canım şekerpare istediİstedikce bulup yapıp edip yicez yapacak bişey yok :)
Valla kuzum bana da oğlan çıktı o hesaplama da ama ben hep kız hissediyorum ve benim de tam tersi yüzüm yaglandi hatta bazen putur putur oluyor pul pul dökülüyor sivilcelerim çok yok ama yine de var ve ben kendimi güzel hissetmiyorum ilk gebeliğimde çok guzellesmistim ay gibi parlıyordu yüzümismetbeyinbiricikhanimi çoğu kişiye erkek dedin ama belirtilerden kızları olacak bu hatunların topiğimiz kız anasıyla dolacak ama benim oğlum oluyor ben güzelleştim cildim normalde yağlı gözenekli siyah noktalı falandır yine var ama parlama terleme yağlanma olmuyor artık cilt ürünlerimi kullanmadığım halde tertemiz görünüyor makyajsız dışarı çıkamazdım 2 aydır nerdeyse makyaj yapmıyorum çok nadir yaptım.cene altımdaki sivilcelerimde minik minik içleri dolmadan sönüp gidiyorlar onlar zaten bildim bileli vardı acayip bakmıyorum yani
Yok canım birşey olmaz inşallah.bana da doktor iki hafta sonra gel demiş ti. Bu hafta kontrolum var ama gidesim yok.11.haftaua gitmeyi düşünüyorum acil bir durum olmazsa inş.Kızlar bana akıl verin lütfen aslında sanırım şuan da yüreğimin ferahlatilmasina ihtiyacım var. Dr bana 6 haftalık gittiğim de 2 hafta sonra gel dedi sıra bulamadım 3 hafta sonraya yani 9+1 e randevu almıştım içimde rahattı 9 haftada gitmek bana iyi gelecekti ilk gebeliğin 9+4te sonlanmisti... 182 bana msj atmis randevum iptal olmuş sanırım Dr izne çıkıyor. Diğer Dr a baktım hemen sıra alayım diye malesef o da açılmıyor. 10.haftada gitmeyi düşünüyorum tabi sıra bulabilirsem. Sabahtan da deneyeceğim sıra bulamasamda. Burda sıra sabah da gitsen bazen bulunmuyor.
Bebeğim e birşey olmaz dimi bu kadar uzun süre Dr a gitmesem sorun olur mu
ben bugün 9+4üm Rabbime emanet yavrumKızlar bana akıl verin lütfen aslında sanırım şuan da yüreğimin ferahlatilmasina ihtiyacım var. Dr bana 6 haftalık gittiğim de 2 hafta sonra gel dedi sıra bulamadım 3 hafta sonraya yani 9+1 e randevu almıştım içimde rahattı 9 haftada gitmek bana iyi gelecekti ilk gebeliğin 9+4te sonlanmisti... 182 bana msj atmis randevum iptal olmuş sanırım Dr izne çıkıyor. Diğer Dr a baktım hemen sıra alayım diye malesef o da açılmıyor. 10.haftada gitmeyi düşünüyorum tabi sıra bulabilirsem. Sabahtan da deneyeceğim sıra bulamasamda. Burda sıra sabah da gitsen bazen bulunmuyor.
Ben de oyleydim canım oğlanları hamileyken.bu defa cenem dudak kenarlarında sivilce eksik olmuyor,saçlarımı yikamaktan usandım fena yağlanıyor.sampuan değiştim fayda etmedi.saglikli hayirlisi olsun tabi ama inş.kizimiz olurGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Benimde alnımda kocamaaan bi sivilce var ben burdayım diye bağırıyor ve çok acıyor
Kızlar belki hurafe ama benimde oğluma hamileliğimde cildim ve saçlarım çok güzelleşmişti hatta 3 aylık hamileyken tanımadığım bi kadın senin oğlum olacak dedi nerden anladın ki hamile olduğumu nerden biliyorsun dedim yüzünden dedi bunu unutma oğlun olacak senin dedi çok şaşırmıştım
Saçlarım çok dökülür normalde oğlumda bi anda o dökülme durmuştu saçlarım parlıyordu
Bu hamileliğim tam tersi berbat durumdayım
Hiç vicdan yapma canım ya :) Bişey dicem inanmayacaksiniz kızlar. Bir yere tikladim nette bir markanın sarı renkli bir reklamı ekrana geldi. Onu görünce canım şekerpare istediİstedikce bulup yapıp edip yicez yapacak bişey yok :)
aa birde saç yağlanması var dimi benim normalde saçımı 1 gün kullanabilirim 2. gün yağlanmasada ağırlaşır ama bugün 3. gün hala tertemizBen de oyleydim canım oğlanları hamileyken.bu defa cenem dudak kenarlarında sivilce eksik olmuyor,saçlarımı yikamaktan usandım fena yağlanıyor.sampuan değiştim fayda etmedi.saglikli hayirlisi olsun tabi ama inş.kizimiz olur
bu arada yeni gelenler var 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerinizi verirseniz sizleri de ekleyeyim listeye
Kızlar bana akıl verin lütfen aslında sanırım şuan da yüreğimin ferahlatilmasina ihtiyacım var. Dr bana 6 haftalık gittiğim de 2 hafta sonra gel dedi sıra bulamadım 3 hafta sonraya yani 9+1 e randevu almıştım içimde rahattı 9 haftada gitmek bana iyi gelecekti ilk gebeliğin 9+4te sonlanmisti... 182 bana msj atmis randevum iptal olmuş sanırım Dr izne çıkıyor. Diğer Dr a baktım hemen sıra alayım diye malesef o da açılmıyor. 10.haftada gitmeyi düşünüyorum tabi sıra bulabilirsem. Sabahtan da deneyeceğim sıra bulamasamda. Burda sıra sabah da gitsen bazen bulunmuyor.
Doktorun söylediği tarihe göre ayarladım takvimi canım :) Benim 5. haftadan beridir canım sürekli biseyler istiyor. Çok şükür ki sadece 1 kilo 600 gram almışımsen baya öndesin hafta olarak can istemeler başladı mı ya. benim olsa da olur olmasa da olur
Hiç vicdan yapma canım ya :) Bişey dicem inanmayacaksiniz kızlar. Bir yere tikladim nette bir markanın sarı renkli bir reklamı ekrana geldi. Onu görünce canım şekerpare istediİstedikce bulup yapıp edip yicez yapacak bişey yok :)
Ayy bende sürekli yiyecek şeyler düşünür oldum kivi ve muz çok istiyo canım tabi ayva yemeye dikkat ediyorum ama tatlı da istiyo canım cikolatadan soğudum ben böyle sütlü falan tatlılar bisküvili tatlılar pastalar yiyorum henüz kilo almadım ama kilo almaya baslarsam baya buyuycem sanırım çünkü heo tost yiyorum benE hadi şekerpare yazdın oraya, şimdi nolacak?? Daha kahvaltı yapmamıştım gidip şekerpare bulmam gerekecek
Benim de başladı onu istiyorum bunu istiyorum dönemim. Bi de aklıma gelen şeyi bütün gün yiyorum o komik oluyor. Şimdi artık akşama kadar şekerpare yerim
Canım sıkma canını doktora gidince ne oluyor ki takip işte yoksa bebeğe bi etkisi olmuyor doktor kontrolünün 3 kardeşiz annem sadece Doğuma hastaneye gitmiş :)Kızlar bana akıl verin lütfen aslında sanırım şuan da yüreğimin ferahlatilmasina ihtiyacım var. Dr bana 6 haftalık gittiğim de 2 hafta sonra gel dedi sıra bulamadım 3 hafta sonraya yani 9+1 e randevu almıştım içimde rahattı 9 haftada gitmek bana iyi gelecekti ilk gebeliğin 9+4te sonlanmisti... 182 bana msj atmis randevum iptal olmuş sanırım Dr izne çıkıyor. Diğer Dr a baktım hemen sıra alayım diye malesef o da açılmıyor. 10.haftada gitmeyi düşünüyorum tabi sıra bulabilirsem. Sabahtan da deneyeceğim sıra bulamasamda. Burda sıra sabah da gitsen bazen bulunmuyor.
Bu durumda benim kız :)Slm kızlar bakın ne buldum kk de çok olmuş seneler evvel biri paylasmis siz de hesaplayiverin bakalım bana oğlan çıkıyo
kadinin dogum yili 1985 diyelim eşinin digum yili ise 1980 olsun. Kadin 2010 yilinda hamile kalmissa eger soyle hesaplanir; 1985e surekli 3 rakami ekleyerek 2010 yilina en yakin tahire yaklasalim cunku kadinin kani 3 yilda bir tazekeniyor. 1988.1991.1994.1997.2000.2003.2006.2009 bu su demek 2010 yilinda kadinin kani 1 yillik olmus. Erkegi sayalim onun kani 4 yilda bir yenileniyor 1980.1984.1988.1992.1996.2000.2004.2008 bu su demek oluyor erkek 2010 yilinda kani 2 yillik oluyor yani kadinin kanindan 1 yil eskimis yani kadinin kani daha taze bu durumda bebek cinsiyeti kiz olur. Erkegin kani daha taze olsaydi bebek erkek olurdu. Kimin kani daha taze ise cinsiyeti o olur.
Cinsiyetle alakası olabilir mi acabaBen de oyleydim canım oğlanları hamileyken.bu defa cenem dudak kenarlarında sivilce eksik olmuyor,saçlarımı yikamaktan usandım fena yağlanıyor.sampuan değiştim fayda etmedi.saglikli hayirlisi olsun tabi ama inş.kizimiz olur
Ayy bakalım tutacak mi ya çok değişik geldi bu yöntem bana Rabbim gönlüne göre versin canım öncelikle sağlık hayırlı evlat olsun inşallahBu durumda benim kız :)
Bu değişik bir şeymis bana da erkek çıktı benim kanim iki yıllık esiminki bir yıllık çıktıSlm kızlar bakın ne buldum kk de çok olmuş seneler evvel biri paylasmis siz de hesaplayiverin bakalım bana oğlan çıkıyo
kadinin dogum yili 1985 diyelim eşinin digum yili ise 1980 olsun. Kadin 2010 yilinda hamile kalmissa eger soyle hesaplanir; 1985e surekli 3 rakami ekleyerek 2010 yilina en yakin tahire yaklasalim cunku kadinin kani 3 yilda bir tazekeniyor. 1988.1991.1994.1997.2000.2003.2006.2009 bu su demek 2010 yilinda kadinin kani 1 yillik olmus. Erkegi sayalim onun kani 4 yilda bir yenileniyor 1980.1984.1988.1992.1996.2000.2004.2008 bu su demek oluyor erkek 2010 yilinda kani 2 yillik oluyor yani kadinin kanindan 1 yil eskimis yani kadinin kani daha taze bu durumda bebek cinsiyeti kiz olur. Erkegin kani daha taze olsaydi bebek erkek olurdu. Kimin kani daha taze ise cinsiyeti o olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?