- 4 Şubat 2017
- 412
- 414
- 103
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.581
Kontrol ettim o kırmızılık kahverengiye donduCanım sık sık kontrol et kırmızılık devam ederse bence ihmal etme hemen doktora gitmelisin
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım sendeHayirli sabahlar herkese
Ins hepimiz icin bulantinin, şişkinliğin az oldugu bir gun olur.
Benim bugun kontrolum var cok heycanliyim ins hersey yolundadir. dünden beri sol kasığimda bi batma var sanki igne ucunu degdiriyorlar gibi ama sanirim bu normal. Simdi saatler de gecmek bilmez
Fatma Çetiner canım benim doktorum Medline da. Senin doktorun kim canım? Teşekkür ederim canım inşallah herkesle beraber Hayırla sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba arkadasim bende konyada yasiyorum senin doktorun kim acaba hayirli olsun gebeligin saglikla kucagina almayi nasip etsin allah...
Bende deli gibi tatli yerdim ama hamilelikten sonra gorunce bile midem bulanıyorEvet Canım önceden daha çok tatlı manyagiydim, ama hamilelikten sonra arada bir aklima geliyo.. Hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla kucagimiza alalim bebislerimizi..
benimde tam tersi. normalde regl günlerim dışında tatlı yiyemezdim çikolota vs şimdi her bakkala gittiğimde mutlaka bir iki tane alıyorum hatta dün eşim benden sonra yedi gözlerim doldu istesem mi diye ama dedim boşver gittim yattımBende deli gibi tatli yerdim ama hamilelikten sonra gorunce bile midem bulanıyor
etin cinsiyet belirlemede söz konusu olduğunu ilk senden duyuyorum benim bildiğimde tatlı çekerse canın oğlan olurgerçi ters köşe yaptıkları da oluyor bütün hamilelik boyunca deli gibi eksi tuzlu yiyip oğlu olanlarda oluyor
bende balıktan tiksinirim diye korkuyordum ama çok şükür kokusundan tadından tiksinmedim egeliyiz biz balık olmadan yaşayamayız buzluk tıka basa balık dolu valla her gün yesem bıkmam bendeben ilkinde yani oğlumda deli gibi tatlı yemiştim, durduramamıştım kendimi ve balık. Şimdi tatlı da yiyemiyorum balık da. Du bakalım bu sefer cinsiyet ne olacak, bak çok merak ettim şimdi teori doğru mu ki
bende balıktan tiksinirim diye korkuyordum ama çok şükür kokusundan tadından tiksinmedim egeliyiz biz balık olmadan yaşayamayız buzluk tıka basa balık dolu valla her gün yesem bıkmam bendebende pek umursamıyordum ama haftalar ilerledikçe daha merak eder oldum şu cinsiyet meselesini
Tebrik ederim canim nice yıllara inşallah bebislerinizle.bugün bizim 4. evlilik yıldönümümüzayrıca kursumun bir tanesi bugün bitiyor bir tanesine haftaya evime geç gitmeyeceğim rahatlarım inşallah
Valla bana da bi öğretmen arkadas söylemeisti . Tuttu daetin cinsiyet belirlemede söz konusu olduğunu ilk senden duyuyorum benim bildiğimde tatlı çekerse canın oğlan olurgerçi ters köşe yaptıkları da oluyor bütün hamilelik boyunca deli gibi eksi tuzlu yiyip oğlu olanlarda oluyor
Kac kilosun şu an. Dikkat edelim de poğaça vs. Çok kilo aldirir. Daha çok baslardayiz . Ben isterim bu topikte ne yediğimizi yazsak sağlıklı şeylere tesFİK etsek. ..kızlar günaydın.
ya ben sağlıksız mı besleniyorum acaba iş yerinde kahvaltı yaptığım için gevrek açma poğaça falan yiyorum yanında peynirim sütüm cevizim bademim oluyor ama yine içim rahat değilşu uyku sorunum kalksa ortadan erken kalkıp kahvaltı yapacağım ama şimdi çok zor uyanıyorum
52 kiloyum canım zaten yeni yeni başladım yemeğe pazar gününden beri hiç bulantım yok. ben normalde ekmek tüketen biri değilim hele çavdar kepek nefret ederim ağzımda ufalanıyorlar sanki. ekmek yerine geçmez mi bu poğaça falanKac kilosun şu an. Dikkat edelim de poğaça vs. Çok kilo aldirir. Daha çok baslardayiz . Ben isterim bu topikte ne yediğimizi yazsak sağlıklı şeylere tesFİK etsek. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?