- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
günaydın kızçeler betamı n sonucunu aldım 57 çıkmış 3 hafta 6 günlüğüm şuan değer az mı sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar gunaydin hastanedeyim sira bekliyorum kan vericem. Doktora girmeden once kilo ve tansiyon kontrolleri yapildi degisik oldum ya
günaydın kızçeler betamı n sonucunu aldım 57 çıkmış 3 hafta 6 günlüğüm şuan değer az mı sizce
bence degere takilma dun bende senin gibi az buldum kendi degerimi muhim olan artmasi 2 gunde bir katlanmasi gerekiyormus hem daha cok yeni kalmissin az degil bence
Gün doğmadan neler doğar, hiç internete bakıp canını sıkma. Haftaya güzel haberlerle gelirsin inşallah.Ben bugun keseyi gördüm ,keşke gitmeseydim doktora, kese rahim ağzına yakın biyere tutunmus şeklide bozukmuş bi cesit dış gebelik bile olabilirmiş vs vs , haftaya salı tekrar gel dedi. İnternette sağa sola baktım hiç hoş şeyler görmedim. Bu 4. Gebeliğim her defasında daha kötüsü başıma gelmez heralde dedim ama her defasında kat kat kötüsünü yaşadım bu kez tedaviyi kontrolü reddetmeyi düşünüyorum
güzel değerin canım daha reglin geçmedi sanırım 3 haftalık olduğuna göre 10lu değerlerle öğrenenler bile oluyor canım bizlerin maşallahı var ben sabah test yaptım kopkoyu çıktı şükürler olsun öğlende kan sonuçlarımı alacağım 4 tüp kan verdim her şeye bakılacakmışgünaydın kızçeler betamı n sonucunu aldım 57 çıkmış 3 hafta 6 günlüğüm şuan değer az mı sizce
hoş geldin hayırlısı olur inşallahyurtdışında bu işler daha farklı oluyor burda her hafta ultrasona girenler bile varhangi hastaneye gidersek gidelim hemen kan tahlili yapıyorlarGunaydin herkese.
Ben de hamile oldugumu gecen hafta ogrendim ve araniza katildim :)
Yurt disinda yasiyorum ve burada ilk ultrason randevusunu 7. haftadan once vermiyorlar.
Bana da 7. haftamin son gunune verdiler tam 14 gun sonra.
Gecen hafta aile hekimine gittim. Birsuru kan testi yapti, hemogram, rubella, varisella, kan uyusmazligi, sifilis, HIV, tiroid, hepatit ve daha birsuru sey :)) Sonucumu alinca fark ettim ki hCG degerime bakmamis!! Pofff. Yani hem hCG hem de ultrason 2 hafta sonra ve gunler gecmek bilmiyor..
Insallah hayirlisiyla her sey yolundadir.
3 haftaliksa cok bile hayirli olsungünaydın kızçeler betamı n sonucunu aldım 57 çıkmış 3 hafta 6 günlüğüm şuan değer az mı sizce
3 haftaliksa cok bile hayirli olsun
hoş geldin hayırlısı olur inşallahyurtdışında bu işler daha farklı oluyor burda her hafta ultrasona girenler bile varhangi hastaneye gidersek gidelim hemen kan tahlili yapıyorlar
evet cnm yanlış yazmışımsat 29 ocak olacak heralde canım dimi
canım merhaba; istersen bilgilerini ver tabloya ekleyeyim senide.Benimde sabah bulantılarım var peynir ve yarım yumurtadan başka bir şey yiyemiyorum ama öğleye doğru geçiyor bulantım sende geçer geçmez bir şeyler yemeğe çalış. Hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah bebeğininHerkese merhaba ne kadar çok hamiş gelmiş yenilere hayırlı olsun hepsini okuyamadım bende 2 gün annemlerde kaldım insülinlerim değişti vitaminlerime ve diyabet değerlerime bakıldı hepsi iyi çıktı şükür ağrıdan bahsetmişsiniz benimde ağrım çok fazlaydı özeldeki doktoru aradım bu haftalarda kanama yoksa normal olur çok yorma kendini dedi o gün bütün gün hastanede ayaktaydım çok fazlaydı ağrım pazartesi kalp atısını dinlemeye gidicem nasipse 7 haftalık olcak benim 1 haftadır çok fazla bulantım var hiç birşey yiyemiyorum hafif baş dönmeleri de başladı inşaallah bulantı kısmı kısa sürrli olur
Kuzum yaa içine mi doğmuş valla gözlerim doldu topik açmışsın dua etmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı koklamayı nasip etsin inşallah
Rabbim bize de böyle sayfalarda heyecanla sorular sormayı beklemeyi nasip etsin