2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de şuan strese girdim ya bebek gözükmez di mı bu haftada daha ? Normal yani di mı sizce ? Çok minik bir kese gözüktü minicik başka hiçbir şey yok offff beklemek çok zor . Bir de doktorum öyle bir konuştu ki düşük yapacağım psikolojisine girdim . Sagliklikya olsun canım illaki olsun demebütün ihtimalleri bil inşallah kalp atimini da duyarız falan dedi. Yani aslında çok normal şeyler ama bana öyle ümitsizz bir konuşma gibi geldi :KK43:

Bende doktordan çıktım şimdi kızlar daha çok yeni çok acele ediyorsun dedi 16 sinda kese için gidicem geç dollenme yüksek ihtimal dedi ki zaten bende oyle düşünüyordum 16 sinda kese 1 hafta sonra da kalp atışları duyulur dedi

kizlar ben 8 gun once beta hcg baktirdigimda 796.8 bu gun ki ise 1973 cikmis nedense bana cok dusuk geldi

Kuzum yaa içine mi doğmuş valla gözlerim doldu topik açmışsın dua etmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı koklamayı nasip etsin inşallah

Rabbim bize de böyle sayfalarda heyecanla sorular sormayı beklemeyi nasip etsin :KK200:
InşaAllah canım benim hep dualarımdasınız sende bize et sen adet olmadın daha dimi belki sende burda bizimle olursun :KK200:

[Q:KK68:UOTE="EslemM001, post: 50434479, member: 762600"]InşaAllah canım benim hep dualarımdasınız sende bize et sen adet olmadın daha dimi belki sende burda bizimle olursun :KK200:[/QUOTE]

Rabbim yardımcınız olsun canım benim duamdasiniz..

Bat 16 mart canım inşallah hamileyimdir de gelirim buraya :KK200:

Hayırlı akşamlar ne güzel giderek çoğalıyoruz bugün çok bakamadım bütün gün dışardaydım yorgunluktan bir uyumuşum iki saat ama çok iyi geldi şimdi çok iyiyim
Artık bu ayda olmazsa arrk ugrasmcm hic bakmcm cnm ümitim kalmadı:KK43:
Canım ümidini kaybetme ama stres yapma benimde ilk hamileliğimde böyle stresli geçti nerdeyse bir seneye yakın her ay çatlatma iğnesi falan.oldumu olmadı mı stresi insanı mahvediyor bende bıraktım sonunda. iki ay sonra hamile kaldım anladımki stres çok etkiliyormuş inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

Benim bulantılarım başladı. Sabah dışarı çıktım. Eve zor yürüdüm bulantıdan. Kusma yok sadece rahatsız edici bi bulantı :KK43: sabahtan beri kesilmedi de hala. İki gün öncesine kadar hiç belirtim yoktu. Artık belli ediyor kendini.
Sizler ne durumdasınız? Bulantıya iyi geliyor dediğiniz bişeyler var mı?
Bulantıya zencefil çayı içenleri duymuştum veta zencefil şekerleri varmış iyi geldiğini okumuştum
Bendede hiç bir belirti yok göğüsler dışında geçen hafta ateş basması gibi oluyordu bu hafta oda yok çok yorulunca karnımda ağrı oluyor ama daha yukarda mideme doğru normalmi bilmiyorum

Bayanlar kilo kontrolü için neler yapacagiz ne yiyeceğiz ne yemeyecegiz benim bugün psikolojim bozuldu valla eve geldim şimdi evde de 63 çıktım ama baya tokum. Biri akıl versin ben 3 4 ay en fazla bir iki kilo almayı hedefliyorum nasıl olacak o

kizlar ne tesadufturki ben ilk hamileligimde cok arastirmaci ve asiri doktora gidendim ilk hamilelimde ilk kan testi. 13.91 cikmis 8 gun sonra 1001 yani bi haftada 987 artmis
ayni sekilde 769.8 cikmisti ilk kan tahlilim yine 8 gun ustune 1973 cikmis yani 1204 artmis 8 gunde az daha kalpdem gidiyordum demekki normal bence iyiki ve iyiki saklamisim tek tek dosya yapmisim benimle ilgilendiniz icinde tesekkur ederim valla varya ozel hastane aradim o bile yardimci olmadi iyiki aklima bunlar geldi

X