- Konu Sahibi bir garip oblomov
Taaaamm benim dusuncelerimi dile getirmissiniz. Ben de paketli gidalardan sekersen uzak dursam yeter diyorum.. cok yagli yemeklerden de tabiki. Her gun 1 bardak sut ve 1 bardak kefir e devam.ediyorum. 10 tane karisik badem ve ceviz. Ana ogunlerde et agirlikli.Şu kocaman gebelik rehber kitabını okuyorum. Orada günde 200 mg kafeini aşmasanız sorun olmaz diyor. Bu da sabah kahvesi ve akşam bir kupa çaya denk geliyor. Ben sabah kahvemi ve akşam çayımı içerim. Sadece sabahları süt içerim diye düşündüm.
Ben zaten alkolü kestim çay ve kahveyi de kesersem depresyona girerim açıkçası. Rehber kitapta da kesin demiyor 200mg aşmayın diyor
Bence o kadar da abartma açık çay içebilirsin bence.
Bunun dışında ben bir yıldır şekeri kesme çabasındaydım. Ayda yılda bir yendiğim tatlı hariç rafine şeker almıyordum. Balık ve et yemeği arttırırım, paket gıda yemem sadece.
Diyet yapar gibi beslenme amacındayım başarabilirsem bir süredir sağlıklı beslenmeye çalışıyordum bahanem oldu.
Sabah peynir zeytin süt, şekersiz Türk kahvesi yanına fındık ceviz badem kuru üzüm, öğlen yumurta fln gibi bir şeyler akşam da et salata yada sebze yemeği yoğurt, gece de çay meyve günü kaparım diyorum.