2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
eskiden oturdum yerde ozel yakindi simdi bana baya uzak ve kizim var bensiz yemiyor bile bu gun firsat bildim gittim amcam saglik ocagina 8 gun ustune
Canım bencede çok sıkıntı yapma sonuçta artış var ben bir kez yaptırdım .doktora gitmeden bir kere daha yaptırayım öyle gideyim diyorum

Canım bencede çok sıkıntı yapma sonuçta artış var ben bir kez yaptırdım .doktora gitmeden bir kere daha yaptırayım öyle gideyim diyorum

eski dosyama baktim icin icim rahatladi sukur bana saglik ocagi kalp atis duyunca gel dedi. beklemek dusuyor artik bizlere sen kac kere yaptirmistin beta hcg

eski dosyama baktim icin icim rahatladi sukur bana saglik ocagi kalp atis duyunca gel dedi. beklemek dusuyor artik bizlere sen kac kere yaptirmistin beta hcg
Bir kere yaptırdım canım geçen hafta pazar evde testle öğrendim salı kan verdim sağlık ocağında doktorda yedinci haftada doğum dr git sonra bize kayıta gel dedi bekliyorum bakalım:)

Vildan80 Vildan80 cnm her ay husran geecektn kotu insan yıpranyr ins olmustur rabbime dua ediyorum cok kabul olur hepimizin ins :)
İnşallah olmuştur canım ama olmadıysada moral bozmak yok sadece kafayı boşaltmak lazım düşünmemek lazım benbu ay hiç beklemiyordum çünkü bir kez birleşme olmuştu o yüzden hiç kasmadım kendimi. Bir beklentiye girmedim yani bir baktım adetim gecikiyor başkada hiç belirti yoktu 4.gün evde test yaptım pozitifti

Bir kere yaptırdım canım geçen hafta pazar evde testle öğrendim salı kan verdim sağlık ocağında doktorda yedinci haftada doğum dr git sonra bize kayıta gel dedi bekliyorum bakalım:)

bende tam 7ci haftaya geliyo doktor randevum. ayin 17sinde bakalim ne olacak sen ne zamana randevu alacan

Ben bugun keseyi gördüm ,keşke gitmeseydim doktora, kese rahim ağzına yakın biyere tutunmus şeklide bozukmuş bi cesit dış gebelik bile olabilirmiş vs vs , haftaya salı tekrar gel dedi. İnternette sağa sola baktım hiç hoş şeyler görmedim. Bu 4. Gebeliğim her defasında daha kötüsü başıma gelmez heralde dedim ama her defasında kat kat kötüsünü yaşadım bu kez tedaviyi kontrolü reddetmeyi düşünüyorum

[Q:KK68:UOTE="EslemM001, post: 50434479, member: 762600"]InşaAllah canım benim hep dualarımdasınız sende bize et sen adet olmadın daha dimi belki sende burda bizimle olursun :KK200:

Rabbim yardımcınız olsun canım benim duamdasiniz..

Bat 16 mart canım inşallah hamileyimdir de gelirim buraya :KK200:[/QUOTE]
InşaAllah canım

Ooo kızlar döktürmüşsünüz ☺ okuyamadım coğunu bendede ikinci cocuk olduğu haldee hep bi stress acaba kalbi atıyo mu veya nzmn atıcakk sancım neden oluyooo inş bu günleri gülerek konusuruz

bende tam 7ci haftaya geliyo doktor randevum. ayin 17sinde bakalim ne olacak sen ne zamana randevu alacan
Canım benimde aile hekimim 7.hafta git dedi sabırsızlıkla bekliyorum bakalım çok merak ediyorum bugün 7.haftaya girdik eşim 15inde gidelim diyor ben daha erken istiyorum bakalım bu hafta sonuda götürebilşrim:)

Uyuyorsunuz sanırım gelen giden yok ben kaçar:)bugün arkadaşlarımla buluşucam sabah bir grupla kahvaltı öğleden sonra başka bir grupla buluşmam var bakalım onlar duyunca tepkilerini çok merak ediyorum:)

Canım benimde aile hekimim 7.hafta git dedi sabırsızlıkla bekliyorum bakalım çok merak ediyorum bugün 7.haftaya girdik eşim 15inde gidelim diyor ben daha erken istiyorum bakalım bu hafta sonuda götürebilşrim:)

bak bende ayin 17si aldim burasi sanki bi hafta ileri gosteriyo telefona indirdim programda 5 hafta 6 gunlugum gittimde 7 hafta bir gunluk olucam bende erken istiyorum ama yer yok hemde daha iyi oldu diye dusunuyorum gittimde kalp atisi duyacam insallah. hemde en azindan doktor sadece kese var kalbi dinlenemicek kadar kucuk demesin diye dusunuyorum dusun sene kese var bebek cok minik diycek bi hafta der zaman gecmez bana

Gunaydin kizlar bende fazlasiyla heyecan ve stres doluyum aslinda 3. Hamileligim ilkini olabildigince kotu gecirdim kaybettim ikincisi olabildigince guzeldi bi kizim var. Bundada su an cok hafif bi kanamam var ve bulanti basdonmelerim cok erken basladi.bakalim bu sefer beni neler bekliyo.kirmizi gormek ne kadar can sıkıcı olsada edindigim tecrubelerimden cikardigim tek bi sonuc var gidecek bebegi naparsaniz yapin tutamazsiniz omur bicilenide naparsaniz yapin kaybetmezsiniz.o yuzden en guzeli teslimiyetci olmak.rabbim rahimlerimizdekilere uzunnn omurler bicmistir insallahh.bol dua

Gunaydin herkese.
Ben de hamile oldugumu gecen hafta ogrendim ve araniza katildim :)
Yurt disinda yasiyorum ve burada ilk ultrason randevusunu 7. haftadan once vermiyorlar.
Bana da 7. haftamin son gunune verdiler tam 14 gun sonra.

Gecen hafta aile hekimine gittim. Birsuru kan testi yapti, hemogram, rubella, varisella, kan uyusmazligi, sifilis, HIV, tiroid, hepatit ve daha birsuru sey :)) Sonucumu alinca fark ettim ki hCG degerime bakmamis!! Pofff. Yani hem hCG hem de ultrason 2 hafta sonra ve gunler gecmek bilmiyor..

Insallah hayirlisiyla her sey yolundadir.

X