- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.181
Ben Dr a özellikle sordum 12 haftaya kadar ağda yapma dedi bana@EslemM001 canim zaten ben hep sır kullandığım icin azalttı bu ay sonunda sire devam edeceğim yine normalde zAten 45 günde bir falan yapıyordum cunku sır hem azaltıyor hem köklerini zayıflatıyor ya bir ara lazere de gitmiştim tabii omunda etkisi var azalmasında cunku 45 gün aslında uzun bir sure ama lazer ve sır fayda etti aman şakın 45 gün uzun zaman demeyin cunku lazere gitmiştim o yuzden azalma da oldu ( bir an utandım ) :s
Şuan kaç haftaliksiniz canım insaAllah Rabbim bu sefer pit pitları duymak nasip eder. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın büyük küçük çok zor Rabbim hayırla sonuçlandırsin insaAllahEn cok korktugum sey,3 kez 6 haftayi gecemedik kesemiz vardi ama bebigimizi hic goremedik,korkularim o yuzden,allah herkesi sevindirsin insallaaah...
Amiiiiinnn insaAllah Rabbim hayırla sağlıcakla devamını getirdi insaAllahRabbim birdaha yaşatmasın o günleri inşaAllah sağlıkla kavuşalım
Bugün güne oğlanlar la başladık Rabbim en sağlıklı hayırlı olanından versin insaAllahAyy ben de ozendim. Rica etsem firsat buldugunda bakar misin??
Subatta hamile kaldim. 12 kasim tahmini dogum tarihimiz. Su anda 39 yasindayim. Dogumda 40 yasinda olucam.
Canım sana da bir pipili çıktıismetbeyinbiricikhanimi AYy bana da bakar misin cinsiyetine tabii öncelikle kız erkek fark etmez ama insan merak ediyor yine de:)). Sat 28ocak tahmini Doğum 5kasim Yasım 32
Hayırla sağlıcakla insaAllahTeşekkür ederim.Bir tane oğlum var ona arkadaş geliyor demek
Tesekkurler baktığın icin :))Canım sana da bir pipili çıktı
Bana da doktor aynısını dedu canim hususi sormuştum doktoraBen Dr a özellikle sordum 12 haftaya kadar ağda yapma dedi bana
Cnm zahmet olmazsa bana da bakabilirmisinn gerilerde kalmış gönderim sormuştum daha öncede çok merak ettim yaş doğumda 29 olacak sat 14 subat 22 kasım doğum görünüyoHayırla sağlıcakla insaAllah
Tesekkür ederim canım. Eli ayağı düzgün,sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsun evlatlarımız da gerisi önemli değil. Hep böyle dua ediyorum hepimiz için...Bugün güne oğlanlar la başladık Rabbim en sağlıklı hayırlı olanından versin insaAllah
ismetbeyinbiricikhanimi ben de istiyorum noluuur.subatta hamile kaldım, 31 yaşında. Doğum 22 kasım görünüyor
Rica ederim canımTesekkurler baktığın icin :))
Aynen canım krem de zararli. En iyisi sanırım kesmek. Olsun bebeğim iyi olsun da sağlıcakla gelsin de önemli değil hiç birseyBana da doktor aynısını dedu canim hususi sormuştum doktora
Canım kusuruma bakma gozden kaçırıyorum bazen :/ kuzucum sana kız çıktı hayırla sağlıcakla insaAllahCnm zahmet olmazsa bana da bakabilirmisinn gerilerde kalmış gönderim sormuştum daha öncede çok merak ettim yaş doğumda 29 olacak sat 14 subat 22 kasım doğum görünüyo
Aynen canım kesinlikle öncelikle o Rabbim hayırla sağlıcakla kavuştursun miniklerimize insaAllahTesekkür ederim canım. Eli ayağı düzgün,sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsun evlatlarımız da gerisi önemli değil. Hep böyle dua ediyorum hepimiz için...
Dediğim gibi krem de zararlı canim hayırlısı ile zaman geçsin de bebeklerimiz iyi olsun gerisi önemli degil :))Aynen canım krem de zararli. En iyisi sanırım kesmek. Olsun bebeğim iyi olsun da sağlıcakla gelsin de önemli değil hiç birsey
Canım inşallah yaaa.kizim olsun çok istiyorum önce sağlıklı sıhhatli olsun diyorum tabiki
Ay bir kız çıktı sonunda
Şuan kaç haftaliksiniz canım insaAllah Rabbim bu sefer pit pitları duymak nasip eder. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın büyük küçük çok zor Rabbim hayırla sonuçlandırsin insaAllah
15 şubat sat tahmini doğum tarihi 22 kasım yaşım 30 bana da bakarmısın canımmRica ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?