- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.081
Bakalım nasip hayırlısi olsun insaAllah canım Rabbim sağlıcakla kavuştursun kuzularimizaEvet canim martta kaldim hayirlisi olsun bakalim tutcak mi
Canım sana da oğlan çıktı hayırla sağlıcakla insaAllahCanimm bana da bakarmisin şubatta hamile kaldım 1989 dogumluyum kasım 14 gibi olucak inş bebisimismetbeyinbiricikhanimi
Amin canım benim insaAllah Rabbim hepimize göstersin o günleriEvet canim tabi ki sağlıklı sıhhatli olsunlar da sag salim kucagimiza gelsinler
Aynen canım hayırla sağlıcakla gelsinler de insaAllah evladın kızı oğlu olmaz. Rabbim o minik elleri ayakları kokladigimiz günleri göstersin insaAllahŞuanda zaten erkek dönemi diyorlar kızlar Martta hamile kalanlar için erkek diyorlar bakalım ne çıkıcak
Ay nası yapıyoruz benim sat 3 Şubat kaldığım yaş 26 doğum da 26 olcamCanım benim sana da bir pipili çıktı
İlki 6 hafta ikincisi 12_6 öğrendim 11de kalbinin durduğunu bende 31 yaşındayım bulantım vardı şimdi tam anlamıyla geçmsede azaldı salı kontrolüm var inşaAllah herşey yolundadırcanım diğer gebeliklerin ne kadar sürdü..yani bak şöyle diyeyim ilk gebe kalmada çoğu vücut diyorum istisnalar var elbet daha yogun tepki verebiliyor..diğer hamileliklerde bünye alıştığı için belirti yopunluğu hafifleyebiliyormuş..benim mesela 3..ilk oğluma 5 srne evvel hamileydim.gecen sene 16 haftaya kadar süren bir gebelik..şimdi de bu..ve yaşım da 39 genç değilim bildiğin koca teyzeyim yani :) hani eskiler derler bazen ikinci üçüncü hamilelikler daha kolay gecer doğumu bile daha kolay diye..valla benim de bir yanım korkuyorum bu kadar belirtiaizlipe..bir yanım böyle düşünüp avunuyor..dediklerim illaki herkes de atnı değil ama ben cok duydum..
Canim bugün sanırım oğlan günü sana da oğlan çıktıAy nası yapıyoruz benim sat 3 Şubat kaldığım yaş 26 doğum da 26 olcam
Çok korkuyorum böyle şeyler okuyunca benim de 9+4 de durdu miniğim in kalbiİlki 6 hafta ikincisi 12_6 öğrendim 11de kalbinin durduğunu bende 31 yaşındayım bulantım vardı şimdi tam anlamıyla geçmsede azaldı salı kontrolüm var inşaAllah herşey yolundadır
Ya gerçekten hep oğlan çevremde cinsiyet ogrenenlerin de hep oğlan cin takvimi de oğlan diyo senin yaptığın hangi yöntem canım benim de içimden hep oğlum diyesim geliyo karnıma dokununca falan Rabbim bilir hayırlısıyla kucağıma alayım da ikisi de başımızın üstündeCanim bugün sanırım oğlan günü sana da oğlan çıktı
İyi pazarlar hanımlar, benim perşembe günü kahverengi lekelenmem başladı sonra pembe ye döndü hemen doktora gittim kese güzel gelişmiş gorundu fakat henüz bebeği göremedik 9,5 mm dedi doktor sadece karından bakti düşük önleyici iğne vuruldum ama kanamam hiç dinmedi eğer adet kanaması gibi olursa gel dedi doktorum adet kanaması gibi deil ama bildiğin kanamam var napmaliyim bilemedim başına böyle bişey gelen var mı düşecek mi acaba bebeğim
Burası resmi yazışmaların yapıldığı bir ortam değil, daha çok günlük konuşma diliyle yazışıyoruz ve benim gibi biçok arkadaş da cümlelerine "yaa" ekleyerek konuşuyor.. Sana denk gelmemesini bilemem.. Dediğim gibi sevgili oblomov bundan sonra ben sana yazmam, dolayısıyla sen de laubali olmamasına rağmen sana laubali gelen konuşmalara maruz kalmamış olursun.. Kimsenin temizlik anlayışı beni ilgilendirmez, ben sadece böyle bi iş için kendimizi yıpratmaya değmeyeceğini söyledim.. Sana sağlıklı bir hamilelik diliyorum..Yoo hormonla alakasi yok o kadar kisiyle yazistim kimse nedir yaa diye bir cevap yazmadi yaa ile yazman gercekten laubali geldi bana.kaldi ki mutfak gercekten kirlenen bir yer yagli duvarlarla dedigin gibi 2 sene oturup 2. Sene boyatma mantiginda temizlik anlayisim hic olmadi.
Uslubuna dikkat etmektense yazmamayi tetcih etmek aenin kararin saygi duyarim sanada hayirli guzel hamilelikler dilerimBurası resmi yazışmaların yapıldığı bir ortam değil, daha çok günlük konuşma diliyle yazışıyoruz ve benim gibi biçok arkadaş da cümlelerine "yaa" ekleyerek konuşuyor.. Sana denk gelmemesini bilemem.. Dediğim gibi sevgili oblomov bundan sonra ben sana yazmam, dolayısıyla sen de laubali olmamasına rağmen sana laubali gelen konuşmalara maruz kalmamış olursun.. Kimsenin temizlik anlayışı beni ilgilendirmez, ben sadece böyle bi iş için kendimizi yıpratmaya değmeyeceğini söyledim.. Sana sağlıklı bir hamilelik diliyorum..
Bende anlam veremedim canım hatta şaşırdım arkadaşın sana öyle cevap vermesineBurası resmi yazışmaların yapıldığı bir ortam değil, daha çok günlük konuşma diliyle yazışıyoruz ve benim gibi biçok arkadaş da cümlelerine "yaa" ekleyerek konuşuyor.. Sana denk gelmemesini bilemem.. Dediğim gibi sevgili oblomov bundan sonra ben sana yazmam, dolayısıyla sen de laubali olmamasına rağmen sana laubali gelen konuşmalara maruz kalmamış olursun.. Kimsenin temizlik anlayışı beni ilgilendirmez, ben sadece böyle bi iş için kendimizi yıpratmaya değmeyeceğini söyledim.. Sana sağlıklı bir hamilelik diliyorum..
Çok sevindim canım senin adına keşke bende annemin yanına gidebilsemKızlar nasılsınız
Ben memleketteyim kalp atışlarını duyduktan sonra bebisimin biraz keyif yapıyorum is güç yok sağolsun annem hep yatırıyor. Çok rahat ettim ama burdan dönüş biraz zor gelecek sanırım bu rahatlıktan sonra. Bebeğim iyi olsun da diyorum gerisi önemli degil. Bu duam diğer bütün anne adaylarına gelsin inş.
Çok sevindim canım senin adına keşke bende annemin yanına gidebilsemKızlar nasılsınız
Ben memleketteyim kalp atışlarını duyduktan sonra bebisimin biraz keyif yapıyorum is güç yok sağolsun annem hep yatırıyor. Çok rahat ettim ama burdan dönüş biraz zor gelecek sanırım bu rahatlıktan sonra. Bebeğim iyi olsun da diyorum gerisi önemli degil. Bu duam diğer bütün anne adaylarına gelsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?