2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Cnm en erken 14 15 te tam net hissedersin bence ama yinede bilemedim bende arada segırme gibi oluyor ama bağırsak hareketi deyip duruyorum :) ben kızımda 15 haftada hissetmiştim sizin az kalmış
İkinciye daha erken hissedilir deniyor yA o yüzden merak ettim seğirme gibi de değildi netti sanki ama devamı olursa aynı yerde o zaman bebişim derim şuan bende emin değilim :)

İkinciye daha erken hissedilir deniyor yA o yüzden merak ettim seğirme gibi de değildi netti sanki ama devamı olursa aynı yerde o zaman bebişim derim şuan bende emin değilim :)
Sızınde mi ikıncı allah bağışlasın inş valla ben o segırmeyı sürekli hissediyorum garip bir şekilde midemin altında bilmiyorum nedeni ne doktora gidince sorucam :)

AA cok şaşırdım o kadar erken hisseder miyiz acaba ben ilkinde edemedim ya :) acaba bu segırme gibi olan seyler
Yok bu bildiğin böyle dönme hareketi gibi olan hareketler.. Ama çok güçlü değil henüz, minik minik hissettiriyor canım. Seğirme olsa tık tık atar. İlk gebelikte ben de besbucuk aylıkken hissetmistim. Sırf hareketlerini hissedebilmek için daha fazla kilo almak istemiyorum ya Yatağa sırtüstü uzanın kızlar. Ayaklarınızı uzatın. Bebişin olduğu yere elinizi koyun. Minicik öksürün. Gebelik haftaniz ilerdeyse ve şanslıysanız belki siz de hissedersiniz Hem siz onu henuz hissedemeseniz de o sizi hisseder

Günaydın kızlar nasılsınız. Size birşey danışmak istiyorum. Dr um beni 2 hafta sonra çağırdı 8+1 de ama ben 3 hafta sonra yani 9 haftada gitmeyi düşünüyorum çünkü ben kndimi biliyorum 8 de gidersem 9 da duramam 9 da da giderim
İlk bebeğimi 9+4 kalbi durmuştu.
Hafta yaklaştıkça tedirginliğim artiyor. Düşünmemeye takmamaya çalışıyorum ama insanız illa etkileniyorum.
Nolur kızlar dualarımızda birbirimize de yer verelim

Canim gunaydin bende senin gibi ilk bebegimi kaybettin 7 haftalikken kalbi durdu kesesi bozuldu düştü. Ama onlar gecti artık bu yeni bir bebek yeni bir donem illa ayni sey olacak diye bir sey yok içini ferah tut digerini hic aklina getirme hic dusunme bu ilk bebis ilk heycan inşallah saglikla kucagimiza alacagimiz gunleri de görürüz hepimiz bol bol dua et ustune oku hepimiz ALLAH a emanetiz

Canım benim ALLAH senden razi olsun. Sen benim yüreğime su serptigin gibi Rabbim de senin yüreğini serinletsin inşallah.
Elimde değil bazen yüreğim daralıyor içim sıkılıyor.. hep okuyorum hep dua ediyorum.. Rabbim diyorum sana emanet yavrum sen onu koru
InsaAllah Rabbim hepimize sağlıcakla hayırla kavuşmayı nasip eder evlatlarımıza. .

Oyyyyy Rabbim ne büyüksün ay okurken bile gözlerim doldu duygulandim birde gercegini yaşasak minik minik hareketleri hissetsek nasıl olur bilmiyorum.
Rabbim insaAllah o anları yaşamak nasip etsin insaAllah

Ne demek canım benim biz burda birbirimizi rahatlatmak için birbirimizin sıkıntısına ortak olmak için variz. Amin inşallah. Bir de su bulantilar gecse ben cok fenayim kaç gündür

Ne demek canım benim biz burda birbirimizi rahatlatmak için birbirimizin sıkıntısına ortak olmak için variz. Amin inşallah. Bir de su bulantilar gecse ben cok fenayim kaç gündür
Allah razi olsun canim benim cok tesekkur ederim dualrda bulusalim insaAllah.Canım premesis gerçekten çok iyi geliyor ve aç kalmamaya dikkat et ben gerçekten az yiyorum cunku midem hemen şişiyor ama sık yiyorum bi anda acıkıyorum o yüzden hep bi atıştırmalık yemek hazır oluyor evde sağolsun eşimde anladı durumu şimdi kahvaltı yaptım giderken diyor domates salatalık çıkardım bekleme sakın beni acıkınca hemen atıştır diyor. Eğer basturmazsam midemi tüm günüm zehir oluyor

Yapma yapma bosver icimizdeki minnaklardan kıymetli degil
Kesinlikle ben 3 buçuk haftalikken öğrendim civcivimi o günden beri hiç bir şeye dokunmadim. Süpürge filan eşim arada yapıyor o kadar. Kokudan Camasır katlayamaz durumdayım şuanda. Hatta sınav kağıtlarını okuyamıyorum cocuklarin kağıtlar kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…