2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar crinıne kullanıpta açık kahve akıntısı olan yokmu. Düşk mü yapıyorum çok endişeliyim
Arkadaşım ben kullandım ve bende de hergun kahverengi beyaz karışık lor kıvamında akıntı oluyodu.. Bu normal canını sıkma.. Benim ilacım bitti çok şükür şu anda normal akıntı haricinde bisey yok.. Sen de ilacını kullan ve bol bol dinlen..

Hayırlı akşamlar bebeğimizi kaybettik yaklaşık iki hafta önce kalbi durmuş gelişimi 8. Haftada kalmış inşallah hepiniz sağlıkla alırsınız kucaklarınıza çokkk üzgünümmm Rabbim hiçbirinize yaşatmasın

Canim cok uzuldum cok gecmis olsun insallah Rabbim tez vakitte yine nasip etsin.

Kızlar crinıne kullanıpta açık kahve akıntısı olan yokmu. Düşk mü yapıyorum çok endişeliyim
Düşük kahverengi lekeyle olmaz. Kesik kanı gibi kıpkırmızı ve yoğun kanama olur düşükte. Kahverengi kan bekleyen kan oluyor ve yedinci haftada kasık ağrısı ile beraber bende de olmuştu. Eşinle kan uyuşmazlığın var mı?

Hayirli aksamlar Hanimlar
Dun aksamdan beri acayip sislik var sanki sisirilmis bir balon gibi hissediyorum kendimiIns gecici bir durumdur

çok üzüldüm
Mesaj atacak soracaktım aklımdaydın.
Sağlıklı bebekle güzel haberini tez zamanda alırız inşallah.

Cnm cok gecmis olsun cok üzüldüm rabbim tez zamanda yine verir insallah

Yok cnm ikimizde pozitifiz. Zaten 1 damla bile değildi tırnak ucu kadardı ve daha sonra hiç olmadı. Dr crinone jel tahriş etmştir dedi. Salı randevum var

Çok üzüldüm geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.

Hoş geldin :) Nefise hanımı sorduğunda fark etmemiştim ama tarihlerimiz yakınmış baya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…