- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.661
canım ben öksürüğü 15 gün çektim + burun ve geniz akıntısıyla birlikte şu an sabahları oluyor öksürüğüm. doktora gitmedim kendi geçer diye ama sanırım hamilelikte daha fazla sürüyor. ben kalp atışını duyduktan sonra gittim kaydımı yaptırdım sağlık ocağına ve ayın 20sinde randevum var yapılan testlerime bakacaklarmış eksikler varsa onları tamamlarız dedilerÖksürüğe çaresi olan var mı? Ne gece uyuyabiliyorum,ne gündüz
Birde sağlık ocağına herkes haber verdi mi? Normalde gittiğim yer keseyi gördükten sonra sağlık bakanlığına haber veriyor.Ve bikaç kişiyi hemen aramışlar sağlık ocağından.Beni arayan soran yok...
benim daha hamile kalmadan önce belliydi doktorum çok şükür ahlaki ve hayati bir durum olmadıkça sonuna kadar şimdiki doktorumla devam etmeyi düşünüyorumBenide saglik ocagindan arayan olmadi haftaya bi ugrayacagm ama.genelde doktorlarinizi belirledinizmi<?
Çok uygunmuş ben de yarın kontrolden sonra soracağım.2-2,5 sene önce 250 civarına yaptırmıştım.kızlar hastanemi aradım sanki dışardan arayan biri gibi hastanenizde 2li test yapılıyor mu diye sordumyapılıyor dışardan gelirseniz sgkdan yararlanamıyorsunuz 150 tl ama doktor muayenesi olursa 50 tl dedi valla devlette gün aldığına değmez bence sizlerde sorun gittiğiniz hastanelere. ben yaptırmak istemiyorum ama eşim illa yaptıralım diye tutturdu dedim aksi bişi çıkarsa ne olacak aldıracak mıyız tabi hayır ama bilmek gerekiyorsa da bilelim dedi
Ben ilk bebeğime bakıp doğurtan doktorla devam ediyorum ama hastanesi değişmiş hastaneyi sevmiyorumBenide saglik ocagindan arayan olmadi haftaya bi ugrayacagm ama.genelde doktorlarinizi belirledinizmi<?
Canım hoşgeldin aramıza ,hayırlı olsun :)Öksürüğe çaresi olan var mı? Ne gece uyuyabiliyorum,ne gündüz
Birde sağlık ocağına herkes haber verdi mi? Normalde gittiğim yer keseyi gördükten sonra sağlık bakanlığına haber veriyor.Ve bikaç kişiyi hemen aramışlar sağlık ocağından.Beni arayan soran yok...
Harmony gibi mi? Yurtdışına mı gidiyor? Yaşınız ileri mi?Benim doktorumda 10 haftadan sonra nifty test onerdi kromzomlarla ilgili hastaliklari kan testi ile yuzde 99 gibi bir oranla cevap veriyomus 2 li ve 3lu teste gerek kalmiyormus tek sorun baya pahalli olmasi
İlk defa duyuyorum bu testi.Turkiyede yapılıyor mu ki?Benim doktorumda 10 haftadan sonra nifty test onerdi kromzomlarla ilgili hastaliklari kan testi ile yuzde 99 gibi bir oranla cevap veriyomus 2 li ve 3lu teste gerek kalmiyormus tek sorun baya pahalli olmasi
canım ben öksürüğü 15 gün çektim + burun ve geniz akıntısıyla birlikte şu an sabahları oluyor öksürüğüm. doktora gitmedim kendi geçer diye ama sanırım hamilelikte daha fazla sürüyor. ben kalp atışını duyduktan sonra gittim kaydımı yaptırdım sağlık ocağına ve ayın 20sinde randevum var yapılan testlerime bakacaklarmış eksikler varsa onları tamamlarız dediler
Toxo , rubella, idrarı özelde yaptırdım bir de d vitaminini. Diğerlerini sağlık ocağı halletti.Bende Çarşamba günü duydum kalp atışını,sonra giderim sağlık ocağına dedim ama oldukça halsizim,gidemedim...
Benden doktorum bu testleri istedi,sağlık ocağında da hepsi yapılmaz sanıyorum...Eki Görüntüle 1978794
bende hem infertilite tedavisi gordugum hem ilk dogum yaptigim dr a gidiyorum ama ssvd istiyorum. sanirim degistircem bu yuzdenBen ilk bebeğime bakıp doğurtan doktorla devam ediyorum ama hastanesi değişmiş hastaneyi sevmiyorumsırf doktor için gidiyorum.
Benim doktorumda 10 haftadan sonra nifty test onerdi kromzomlarla ilgili hastaliklari kan testi ile yuzde 99 gibi bir oranla cevap veriyomus 2 li ve 3lu teste gerek kalmiyormus tek sorun baya pahalli olmasi
arkadasimin ikili testi rsikli ciktigi icin yaptirmisti. tr de kan alinip yurtdisina yollaniyor. o yüzden pahali zatenİlk defa duyuyorum bu testi.Turkiyede yapılıyor mu ki?
İlk defa duyuyorum bu testi.Turkiyede yapılıyor mu ki?
Ne kadar dediler size? Bende düşünüyorum aalında,hamilelik öncesi recombine test istedi doktorum,yaptıramadık onu,embriyolog takma kafana,nifty ve benzeri testler de var demişti...
Birde ikili test ne zaman yapılıyor? Şimdi o zamana denk gelecek şkilde randevu alsam devlette,yapar mı?
1500 uygunmuş aslında. Bana da yaş sebebiyle amniyosenteze kadar isteyebilirler, 1500 detaylı tarama ise düşünülebilir ama harmony epey pahalıydı diye hatırlıyorum.Nifty yanılmıyorsam gecen sene düzen laboratuarında 1500 civarıydı..ama daha kapsamlı olan harmony test mesela burda yapılmıyor yurtdışına yollanıyor..2 haftada filan sonuc veriyor..o da pahalıydı...bunların fiyatları dolara veya euroya endekslidir canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?