- 12 Mart 2017
- 553
- 382
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.621
veba mı? kim söyledi bunu veba seneler seneler önce farelerden bulaşan bir hastalık değil miydi? kökünün kuruduğunu biliyorum başka bir şey olmasın ben ağzını çalkalayıp boğazımdan o .ğrenç hissin gitmesini bekliyorumKızlar öksürük için ne yapabilirim?bide kustuktan hemen sonra ne yapıyorsunuz? Yani su içmek vebaya sebep oluyomus fln ...ağzınızı calkalayip ardından birşeyler mi yiyorsunuz?yoksa bekliyorsu munuz bir süre ?
Ben de bir poğaça yemiştim canım, yapmayız da yapmayız dediler, dedim yahu 3 parmak hamur mu değeri oynatacak. Bana çok güldüler, hem de nasıl oynatır dediler. Sonra başkalarını telefonla aradı bilmemkime danıştı, olmaz dediler. Dedim kucağımda bebeğim var, eşim izin aldı çok uzaktan geldik bir daha gelemem. Tamam dediler ama sonuç yanıltıcı çıkar bilginiz olsun denildi. Değerim 50 çıktı artık ne kadar doğru bilemem. Özelde parasını verip uğraştım bu kadar bir de.D vitamini olcumu ben özelde yaptırdım. Bak para alacaklar diye aç olmam gerektiği konusunda hiç uyarmadilar :/
Ohoo sen bir poğaça yiyip gitmissin ben bildiğin doyurucu bi kahvaltı yapıp gittim canim. Ama yinede sonucum 18.3 çıktı . yani d vitamini yetmezliğiBen de bir poğaça yemiştim canım, yapmayız da yapmayız dediler, dedim yahu 3 parmak hamur mu değeri oynatacak. Bana çok güldüler, hem de nasıl oynatır dediler. Sonra başkalarını telefonla aradı bilmemkime danıştı, olmaz dediler. Dedim kucağımda bebeğim var, eşim izin aldı çok uzaktan geldik bir daha gelemem. Tamam dediler ama sonuç yanıltıcı çıkar bilginiz olsun denildi. Değerim 50 çıktı artık ne kadar doğru bilemem. Özelde parasını verip uğraştım bu kadar bir de.
Bir daha aklımda olsun ama d vitamini için aç gideceğim.
tamam sonradan düştü benim jeton. ya zaten haftada 45 saatten fazla işçi çalıştırmak yasak cumatesi dahil 66 saati falan buluyor çalışma süremiz patronlar uysalar bu konuda uyarlar yasaya sen alabilmişsin ama bir çoğumuz bu izni alabileceğimizi sanmıyorum ben zaten hafta sonu çalışmasam diyecektim patrona en azından zor zamanlarını atlatana kadar hafta içi 1,5 saat erken çıkmak şahsen bana yararı olmaz servis varken otobuse binmek falan ama cumartesi yataktan hiç kalkmamak çok yarar banaBen özel bi hastanede çalışıyorum gıda mühendisiyim sadece devlette geçerli değil bu kanun herkesi kapsıyor
Çıkardıktan sonra çok iyi hissediyorum. Elimi yüzümü yıkıyorum. Bişey yeme gereği duymuyorum. Yarım saat sonra falan aciktigimi hissedince yiyorum.Kızlar öksürük için ne yapabilirim?bide kustuktan hemen sonra ne yapıyorsunuz? Yani su içmek vebaya sebep oluyomus fln ...ağzınızı calkalayip ardından birşeyler mi yiyorsunuz?yoksa bekliyorsu munuz bir süre ?
Bende öyle biliyordum tatlım ama sosyal medyada heryerde dolaşan şöyle bir bilgi var:veba mı? kim söyledi bunu veba seneler seneler önce farelerden bulaşan bir hastalık değil miydi? kökünün kuruduğunu biliyorum başka bir şey olmasın ben ağzını çalkalayıp boğazımdan o .ğrenç hissin gitmesini bekliyorum
Bende öyle biliyordum tatlım ama sosyal medyada heryerde dolaşan şöyle bir bilgi var:
(Ne bileyim tedbirli olmakta yarar var)
Su ne zaman içilir? Ne zaman içilmez?
SU İÇMEYİN
1 - Banyodan sonra su içilmez, içilirse organlar yaşlanır
2 - Acı yedikten sonra su içilmez içilirse reflü,gastrid ve bağırsak rahatsızlığı yapar
3 - Uyku arasında içilmez ,beyni etkiler
4 - Meyveden sonra içilmez,asıt ortaya çıkar
5 - Koşup yorulduktan sonra içilmez,karaciğer ve dalak büyür
6 - Tatlı yedikten sonra şeker yükselmesi olur
7 - Kustuktan sonra içilirse vebaya sebep olur
SU İÇİN
1- Et yedikten sonra,
2- Yağlı yedikten sonra,
3- Korkunca,
4- Yemek arasında su için...
Benim doğum sonra d vitaminim 9du. Ninja kaplumbağa gibi yer altında yaşıyor gibiymişimOhoo sen bir poğaça yiyip gitmissin ben bildiğin doyurucu bi kahvaltı yapıp gittim canim. Ama yinede sonucum 18.3 çıktı . yani d vitamini yetmezliği
Zaten alınan kan taa ankaraya gönderildi. Bi d vitamini ölçümünü yapamiyorlarmis yaşadığım şehirde.8 gün bekledim sonucu. .ama sen böyle söyleyince şimdi sonucun doğruluğundan çok şüphelendim :/ Senin bayagi yüksek çıkmış ...
Bununla ilgili bir kanun maddesi var mı? İlk kez duyuyorum. Kamudayim ben. Varsa böyle bir hakkımız kullanalım.Ben özel bi hastanede çalışıyorum gıda mühendisiyim sadece devlette geçerli değil bu kanun herkesi kapsıyor
Canım poğaçanın d vitaminine etkisi olacağını sanmıyorum o şekerini yükseltmiş olabilir sadece benimde feçen sene 5 çıkmıştı d vitaminim ampul kullanmıştım bir ara bıraktım sonra .şıbatta tahlilimde 43.3 çıktı herhangi birşey söylemedi doktorumBenim doğum sonra d vitaminim 9du. Ninja kaplumbağa gibi yer altında yaşıyor gibiymişimampul kullandım bir dönem, ara ara kırar içerdim ondan iyi çıktı. Tabii poğaça da şişirmiş olabilir belki değeri biraz
Sabah 20 test vermiştim canım şeker vs de vardı o yüzden bilerek aç gittim öğlene de özelde rubella-toxo bi de d vitamini kalınca açlıktan bayılacaktım dedim bunları açlık tokluk etkilemez bir poğaça yiyeyim, d vitaminini etkilermiş öyle dediler, ben de anlamadım insanlar aylarca ampul kullanıyor d vitamini zor yerinden oynuyor da bir poğaça mı etkileyecek. Etkiliyormuş.Canım poğaçanın d vitaminine etkisi olacağını sanmıyorum o şekerini yükseltmiş olabilir sadece benimde feçen sene 5 çıkmıştı d vitaminim ampul kullanmıştım bir ara bıraktım sonra .şıbatta tahlilimde 43.3 çıktı herhangi birşey söylemedi doktorum
ben de kamudayım , bize hiç bişi yok hamileykenBununla ilgili bir kanun maddesi var mı? İlk kez duyuyorum. Kamudayim ben. Varsa böyle bir hakkımız kullanalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?