2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benimde bütün tahlillerim yapıldı ilk doğum yaptığım doktoruma gidiyorum kan değerleri idrar tahlili açlık kan şekeri d vitamini b12 vitamini toxo ıgg, ıgm ler yapılan tahliller aynı Zaman'da ilaç olarak ı regenesis vitamin ve folik asit kullanıyorum. Bu arada isal olan arkadaşlara geçmiş olsun mutlaka doktorunuza haber verin çünkü tehlikeli olabilir önemli bir salgın var mikrobik dikkatli olun.

Cvp vercek kimse yok herhalde
Ben özelde yaptım, pahalı diye bazı devlet hastaneleri yapmıyor(istanbul)
Ferritinin düşük çıkmış. Zayıf ve üşüyen birisi misin? Demir hapı takviye yapar sanırım doktorun. D vitamini var mıydı? Yazılar büyütünce net olmuyor yoksa istersen onu da iste ama bu testler daha çok bebeğin ilk 3 ayında beyin gelişimine/ düşüğe vs sorun olan şeylerle alakalı. Biz o ilk 3 ayı tamamlıyor gibiyiz. İstersen doktoruna sor gene de.

Canım bence yaptır çok önemli o testler ilk 3 ayda.aslinda doktorun kendisinin en söylemeden yaptırması lazım.sen ihmal etme canım yine de.bir an evvel yaptır

Evt d vitamini verdi kullaniyorum cok tsk ederim sorucam mutlaka.

Günaydın kızlar,mide bulantım tavan yapmış durumda,ağlamak geliyor içimden o haldeyim.birazdan okula gidicem nasıl gidicem bilmiyorum.yaz tatili bi gelseydi hayırlısıyla

Dün geceden beri aralıksız kustum sabah kalktım yine yine yine..bide bu halde işe geldim serum taktırsam biraz rahatlarmıyım sizce kızlar ?? Acile mi gitsem napsam

sizler çok ileri bulantı yaşıyorsunuz galiba bana çok iyi geldi plus olanı. sadece dün istifra ettim o da geniz akıntısındandı büyük ihtimalle balgam midemi kaldırıyor

benim ki hakikaten inanılmaz boyutta, 4,5 kilo vermişim hiç bir şey yiyemiyorum, sadece zeytin yiyorum niyeyse o bana iyi geliyor, ilk öğrendiğim zaman şunu yicem bunu yicem demiştim bir kaç gün uyguladım, sonra kabus başladı, Allahtan doktor ilk üç ay önemli değil dedi, yoksa gerçekten çok canım sıkılıyordu,inşallah geçer de bir an evvel

Cnm bende bilmiyorun ki tecrubeli degilim bu konuda ilk hamileligim ne derse yapiyoruz sormadim hic.
Benim 3.hamileligim hiçbirinde yaptırması doktor idrar kültürünü.bu arada ben de özel hastanedeki bi doktora gidiyorum,acaba devlet hastaneleri yaptırmiyor mı bu testleri

2 kilo da ben verdim.sabahlari sadece çok az peynir domates salatalık yiyebiliyorum bulantım çok fenaa.cok şükür ki bebek icin ilk 3 ay anne beslenmesinin önemi yok.yoksa bebislerimkz de perişan olurdu Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…