- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.201
evet canım kalp atışını duyunca gidip kayır yaptırman lazım senle ilgili tüm bilgileri not alıyorlar. benim ilk randevum 20 nisanda aile hekimliğiyle yapılan testlerin hepsini getir dedi eksik varsa kendileri yapacaklarmış. ayrıca aşı takvimi oluşturuyorlar hamilelikte ve bebek doğduktan sonra takiplerini onlar yapıyorlar gerekli günlerde arayıp çağırıyorlar bazende eve gelip bebeği muayene ediyorlargebeliği aile hekimliğine bildirmemiz gerekli diye bir şey duydum, oradan da takip yapılıyormuş, bilgisi olan var mı?
Hamilelikte erkek bebek olunca erkeklik hormonlarından dolayı anne daha kaba ve sinirli olurmuş :)) bu durumda senin kız olacak :)kızlar ben çok ağlıyorum ya insan ota boka ağlar mı tuvalette bile ağlayasım geliyor ay ben bugün berbat oldum huyum suyum değişti normalde de duygusalımdır ama genel itibariyle sinirli yapım vardır. ben hep sinirli olurum diyordum hamilelikte kesin herkese çatarım diyordum ama yok yumuşacık pambık gibi oldum
Canim ne guzel ilk gebeligin degil mi
Ben iki bebise bakamam sanirim cunku tecrubem yok kvdem gelecek yardima
Ben de hayirlisiyla 10.haftalara gelsem keske
Arkadaslar benim tsh 3.86 cikmis sizce cokmu yuksek endiselenmelimiyim. Doktor tahlil sonuclarima bakti hic birsey soylemedi ilacta vermedi. Bir sonraki kontrolde 1 ay sonra sizce doktormu degisterym ay cok tedirgin oldum simdi
ooo Allahtan sormuşum, ultrason cihazları var mı pekievet canım kalp atışını duyunca gidip kayır yaptırman lazım senle ilgili tüm bilgileri not alıyorlar. benim ilk randevum 20 nisanda aile hekimliğiyle yapılan testlerin hepsini getir dedi eksik varsa kendileri yapacaklarmış. ayrıca aşı takvimi oluşturuyorlar hamilelikte ve bebek doğduktan sonra takiplerini onlar yapıyorlar gerekli günlerde arayıp çağırıyorlar bazende eve gelip bebeği muayene ediyorlar
sadece kızamıkçık mı neydi ona varmış canım bağışıklığım diğerlerinden hiç birine yokmuş yani geçirmemişim. ben toksoplazma pozitif çıkar diyordum ama çıkmadı bence başka hastaneye gidip yaptır. eşimle ben sokak hayvanlarını besleriz her gün severiz okşarız ama bu aralar mecbur uzak duruyorum. hatta hamileliğim sonuna kadar uzak duracağım. ayrıca sebzeleri falanda yıkarken çok özen göstermezdim yıkamadan meyve yerdim şimdi sirkeli suda bekliyor hepsihatta çiğ kıymaya da bayılırdım köfte yaparken tadına bakayım diye yerdim ben bu kadar özensizken kapmadıysam hamilelikte kesin kaparım diyorum Allah korusun
bende sokak hayvanları ile sürekli içli dışlıyım canım ve hiç sakınmadım hatta evimizde 10 yaşında da bir köpeğimiz var benim kızlarda büyük yaşı :))) ama ilk iki gebeliğimde bende atlatmamışım.fakat bu seferki test de pozitif çıktı. hangi ara olduysa artık. :))
ooo Allahtan sormuşum, ultrason cihazları var mı peki
Haftaya lütfiye hanıma başlıycam ilk iki kontrolümü başka doktorlara gittim onda sıra bulamayınca lütfiye ye giden çok arkadaşım var herkes çok memnun o yüzden bende ona gitmek istiyorumEvet cnm cok iyi bir doktor takibe de ona gitmeyi cok istedim ama ozellikle danismayada sordum eger ozelse ucreti neyse ucretli gelirim diye yok gebelik takibi yapmiyo dediler bende asri mezarligi oralarda oturuyorum yukaridaki konutlarin orda :)) sen nasil memnunmusun simdiki doktorundan.
Hamilelikte erkek bebek olunca erkeklik hormonlarından dolayı anne daha kaba ve sinirli olurmuş :)) bu durumda senin kız olacak :)
Benim de ilk gebeliğim. ben de bazen kara kara düşünüyorum. Annemler başka bir şehirde ikiz olduğunu duyunca taşınmaya karar verdiler :) Gelecekler yanıma büyük ihtimal. Annemin yakınımda olacağı düşüncesi bile bana güven ve güç veriyor. Hayırlısıyla kucağımıza bir alalım da bebişlerimizi bir şekilde bakılır zaten öğreneceğiz gün geçtikçe :)
Başka bir doktora mutlaka git. Bana doktorum hamilelikte en fazla 2.5 olmalı dedi. Hatta 2 nin bile altına inmesi lazım. İlaca başladım ben de. Bebeğe zararı oluyor çünkü.
Haftaya lütfiye hanıma başlıycam ilk iki kontrolümü başka doktorlara gittim onda sıra bulamayınca lütfiye ye giden çok arkadaşım var herkes çok memnun o yüzden bende ona gitmek istiyorum
Ben iki yaş verdim canım Doğumdan bir ay sonra 30 oluyorum şuan 29 yaşındayım sana bıraktım hangisini hesaplarsan diyeAy hatırlamıyorum ki canım kimde ne yaptım sen ne dedisen onu hesaplamisimdir
Allah korusun canım öyle düşünme, bu kadar özen gosteriyosan bisey olmaz Allah in izniyle.. Ben de bi devlet hastanesine uğrayım en iyisi..sadece kızamıkçık mı neydi ona varmış canım bağışıklığım diğerlerinden hiç birine yokmuş yani geçirmemişim. ben toksoplazma pozitif çıkar diyordum ama çıkmadı bence başka hastaneye gidip yaptır. eşimle ben sokak hayvanlarını besleriz her gün severiz okşarız ama bu aralar mecbur uzak duruyorum. hatta hamileliğim sonuna kadar uzak duracağım. ayrıca sebzeleri falanda yıkarken çok özen göstermezdim yıkamadan meyve yerdim şimdi sirkeli suda bekliyor hepsihatta çiğ kıymaya da bayılırdım köfte yaparken tadına bakayım diye yerdim ben bu kadar özensizken kapmadıysam hamilelikte kesin kaparım diyorum Allah korusun
29 yas 3 cocuk ne guzel ya ben gec kalmisim vallaYaaa neguzel herkes cinsiyet tahmininde bulunmuş rica etsem banada bakarmisiniz 2 kızım var 3.yu çok merak ediyorum 2017 şubatta hamile kaldım yaş 29
Hadi hayırlısı bakalım şekerim, SağolSen de paşa çıktı kuzum
Öyle düşünme cnm herşey nasip kısmet ah bana sorsan ben 30 dan önce evlenmeyecegim diyen insandim29 yas 3 cocuk ne guzel ya ben gec kalmisim valla
Neye göre hesaplama yapıyorsunuzKız sana da kız çıktı ayyy kızlar çoğaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?