- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.181
gebeliği aile hekimliğine bildirmemiz gerekli diye bir şey duydum, oradan da takip yapılıyormuş, bilgisi olan var mı?[/QUOT
onlar kilo takibi falan yapıyorlar beebk oluncada aşı için falan çağırıyorlar
Anladım şekerim, bu topikteki herkesten istemiş galiba doktorları ama nedense benimki böyle dedi, bu doktora giden ve memnun kalan çok arkadaşım var, ben de güvenmek istiyorum..BENDEN toksoplazma elisa rubella tsh idrar hb1ac indrekst coombs istedi
Tamam canım oğlan ikiye o zaman27 :))
Hadi hayırla sağlıcakla nasip etsin inşallah Rabbim gönlündekiniAyyyy inşallahhh sağlıklı hayırlı evlat olsunlar öncelikle iki oğlum var Rabbim biliyor en iyisini gönlümdekinide:)
Bu doktoru tercih edip memnun kalan çok arkadaşım var ben de oyle söyleyince üstelemedim.. Senin bağışıklığın yok muymuş?ay ne rahat doktormuş o öyle. böyle saçma bir açıklama olabilir mi? nerden biliyor toksoplazmaya bağışıklığın olduğunu? benim hamilelikten önce hemen hemen her gün sokak hayvanlarıyla iç içe olduğum halde kapmamışım şimdi dikkat ediyorum zaten bize değil bebeğe zararı var...
Anladım şekerim, bu topikteki herkesten istemiş galiba doktorları ama nedense benimki böyle dedi, bu doktora giden ve memnun kalan çok arkadaşım var, ben de güvenmek istiyorum..
Kız çıkıyor canım sen de de :)şubat ayı hamile kaldığım ay doğacağı yıl 2017 bebek doğduğunda 31 oluyorum :) acaba benim ne olacak ?
Anladım canım :)Bence 27 olacaksın çünkü doldurduğumuz yaşı söylüyoruz
Ay hatırlamıyorum ki canım kimde ne yaptım sen ne dedisen onu hesaplamisimdirKızlar benim yaş kaç oluyor 21 Aralık'ta dolduruyorum yaşımı 3 kasım gibi doğumum olur allah izin verirse çünkü sezeryan olacak
ismetbeyinbiricikhanimi sen yaşımı 29 mu 30 mu hesapladın
Canım ben gidip kayıt yaptırdım, sadece kilo takibi yapmıyo, mesela 20. Haftada çağırdı, aşı vurulmam gerekiyomus..gebeliği aile hekimliğine bildirmemiz gerekli diye bir şey duydum, oradan da takip yapılıyormuş, bilgisi olan var mı?
sadece kızamıkçık mı neydi ona varmış canım bağışıklığım diğerlerinden hiç birine yokmuş yani geçirmemişim. ben toksoplazma pozitif çıkar diyordum ama çıkmadı bence başka hastaneye gidip yaptır. eşimle ben sokak hayvanlarını besleriz her gün severiz okşarız ama bu aralar mecbur uzak duruyorum. hatta hamileliğim sonuna kadar uzak duracağım. ayrıca sebzeleri falanda yıkarken çok özen göstermezdim yıkamadan meyve yerdim şimdi sirkeli suda bekliyor hepsiBu doktoru tercih edip memnun kalan çok arkadaşım var ben de oyle söyleyince üstelemedim.. Senin bağışıklığın yok muymuş?
Kız sana da kız çıktı ayyy kızlar çoğaldıBen de 7 şubatta hamile kaldım doğduğunda 29 olcam inşallah
Benden istemedi canım, hatta ben kendim sordum toksoplazma falan varmış dedim, kaldırdık artık onları yapmıyoruz biz zaten ülke olarak kazanmışız bağışıklığı dedi, ama tiroid ve hepatit yapalım dedi..[/QUOT
Benim doktorumda istemedi bu testleri bir dahaki gidisime sorayim normal rutin testlar yapıldi sanırim hic boyle biseyden bahsetmdi hatta ikili test icin ne zaman gidiliyo bana 1 ay sonra gel dedi hic ikili testtende bahsetmedi.
Veeeee bir kız dahaa
Oyy bir premses daha çıktıcanım bana da bakabilirmisin merak ettim bende.... 8 şubat sat. doğduğund 40 olacağım :))
Canım bebek doğduğunda kaç yaşında olacaksın hangi ay hamile kaldınSen de paşa çıktı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?