• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tahminlere göre 3 erkek 1 kız oldu
Bakalım kız olsa iyi olurdu bi oğlum var
Oğlum ısrarla erkek istiyor iki erkek annesi olmakta güzel olacak ayy ne heyecanlı ya
benim bütün tahminler erkek yönünde herkes oğlun olacak diyor. şaşırıyorum kaşımdan gözümden mi anlıyonuz diye:KK70:ablam kendi oğluna arkadaş olsun diye erkek küçük kız kardeşim kız olmasını çok istiyor hayırlısı neyse o olsun:KK200::nazar:

Kızlar göğüs hassasiyeti ile alakalı bişey yazdım dün kimsecikler cevap yazmadı:KK64: sizde durumlar nasıl
şişkinlik hissi gerginlik acıma göğüs uçlarımda kararma ve uçlarım hiç yoktu şimdi nohuttan daha küçük bir halde çıktılar. gece sırt üstü yatarsan ve soluma dönersem kesin acıdan uyanıyorum göğüs uçlarım yırtılıyor gibi geliyor o kadar acıyorlar. birde mavi yeşil damarlarım baya belirginleşti

şişkinlik hissi gerginlik acıma göğüs uçlarımda kararma ve uçlarım hiç yoktu şimdi nohuttan daha küçük bir halde çıktılar. gece sırt üstü yatarsan ve soluma dönersem kesin acıdan uyanıyorum göğüs uçlarım yırtılıyor gibi geliyor o kadar acıyorlar. birde mavi yeşil damarlarım baya belirginleşti
Aynen canım dokunamıyorum bile komple ağrıyor göğüslerim oğlumda bu kadar uzun sürmemişti hemen geçmişti

Kızlar göğüs hassasiyeti ile alakalı bişey yazdım dün kimsecikler cevap yazmadı:KK64: sizde durumlar nasıl
Bendede var canım göğüs hassasiyeti ama çok rahatsız etmiyor göğüs uçlarım küçüktü onlar büyüdüler biraz göğüslerimde dulgunlaştı üzerine yatmazsam sıkıntı yok:)

Benim göğüs ağrılarım var ama renk hiç değişmedi

Back