- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.081
Kız geliyor kızkızlar günaydın
sabah ilk kalktığınızda idrarınıza baktınız mı hiç? benim çok bulanık neden acaba gün içinde baya su tükettiğimden beyaz renk oluyor genelde ama 2dir sabah kalkınca hep bulanık
Bu teori doğruysa benimde kız geliyo o zamanKız geliyor kızcanım genelde idrar açık renkte ve beyaz olunca erkek koyu bulanık sarı olunca kız oluyormuş tabi bu bir koca karı uydurması
Günaydın kızlar bende bebeğimi özledim ya 10nisanda kontrol ama sabredemiyorum hemen görmek istiyorum:))
ay kız ben enfeksiyon falan mı acaba dedim ama sen kız dedinKız geliyor kızcanım genelde idrar açık renkte ve beyaz olunca erkek koyu bulanık sarı olunca kız oluyormuş tabi bu bir koca karı uydurması
Bu teori doğruysa benimde kız geliyo o zaman
Hadi bakalım göreceğiz insaAllahBu teori doğruysa benimde kız geliyo o zaman
Kokuyorsa eğer ve yanma yapıyorsa enfeksiyona supheleneiliriz. Ama Rabbim korusun sizi. Yok kız sadece sabah ilk idrar ile biliniyormuş bu teoriye göre benim de kızım oluyoryaa biz seninle aynıyız senin nasıl 10 nisanda kontrolün oluyor kıskandımşaka bir yana kalp atışı duyduktan sonra 1 ay dedi bana sana öyle demedi mi doktorun?
ay kız ben enfeksiyon falan mı acaba dedim ama sen kız dedinöğlende açık sarı ve beyaz oluyor ama ya erkekse
senin gün içinde de bulanık mı yoksa sadece sabahları mı?
Ben çok su içen bi insanım gün içinde renksiz ama sabahları koyu sarı oluyo hatta baya bi koyu :)yaa biz seninle aynıyız senin nasıl 10 nisanda kontrolün oluyor kıskandımşaka bir yana kalp atışı duyduktan sonra 1 ay dedi bana sana öyle demedi mi doktorun?
ay kız ben enfeksiyon falan mı acaba dedim ama sen kız dedinöğlende açık sarı ve beyaz oluyor ama ya erkekse
senin gün içinde de bulanık mı yoksa sadece sabahları mı?
Şubat 2017 34 hadi ilk tahmini bana yapKızlar hamile kaldığınız ay bebeğin doğacağı yıl ve bebek doğduğunda kaç yaşında olacaksınız söyleyin bi tahmin de bulunacağım
Kokuyorsa eğer ve yanma yapıyorsa enfeksiyona supheleneiliriz. Ama Rabbim korusun sizi. Yok kız sadece sabah ilk idrar ile biliniyormuş bu teoriye göre benim de kızım oluyor
Kızlar hamile kaldığınız ay bebeğin doğacağı yıl ve bebek doğduğunda kaç yaşında olacaksınız söyleyin bi tahmin de bulunacağım
Ben çok su içen bi insanım gün içinde renksiz ama sabahları koyu sarı oluyo hatta baya bi koyu :)
Gunaydin canim hamilelikte 3 ay hamilelik oncesinde 3 ay kullanmak gerekiyor bulantin coksa doktoruna danis belki premesisi yazar. Burdakiler ondan memnunlar.Günaydın hanımlar. Folidoce diye bir ilaç kullanıyorum bende aşırı mide bulantısı yapıyor zira hap yutamıyorum zaten ben. Hapı reçelle çikokata ile yutuyorum ancak. Minicik olmasına karşın. Bu kanet olası folik asiti kaç ay daha içeceğiz?
Bir sor cnm benim 5 li değerlerdi şu An 1 küsür doktora gidiyorum 4 hafta da bir ve hala ilaç kullanıyorumSagol canm yarin bi gidip goruneyim. Doktorum neden onemsemedi anlamadim
ben bugun doktoruma tahlillerimi gösterdim doktor 4 bucuga kadar olanlar normal deger dedi benimkisi 5.76 olunca dahiliyeye yönlendirdi
Ay hemen yazıyorum o zaman hamile kaldığım ay şubat doğacağı tahminen tarih 9 kasım 2017Kızlar hamile kaldığınız ay bebeğin doğacağı yıl ve bebek doğduğunda kaç yaşında olacaksınız söyleyin bi tahmin de bulunacağım
Hepimizde aynı canım ben iki kilo verdim ona rağmen kocaman bi karın var göğüs altından başlıyor hemdekızlar ya , bu aralar çok şişkin hissediyorum sizlerde öyle misiniz, çok da yemiyorum bulantılardan dolayı ama niye bu şişlik daha cok erken değil mi, 3 kilo fazlam var nerdeyse , ödem atmak için napmak lazım bebeğe zarar vermeden acabaa? diyetisyene giden var mı aranızda ?
Günaydın merak etme canım sende güzel haberlerini vereceksinGünaydın kızlar. Yarın sabah kalp atışı için doktora gidicem ne ararsanız var heyecan korku telaş Allahım boş çevirme yarabbim..
16. HaftaKızlar folik asit 16. Aya kadar kullanılıyor oğluma hamileyken öyleydi şimdi değiştiyse bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?