• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaşlar merhaba bi sorum olacaktı. 8 haftalık hamileyim dün kontrolüm vardı kalp atışlarını dinledik. Doktor sorun yok dedi. Ama dün öğleden sonra kahverengi lekelenmem oldu. Şimdi de biraz var progestan kullanıyorum. Sizce sıkıntı olur mu? Korkuyorum biraz ilk gebeliğim

merak etme canım yat dinlen progestana devam et meleğin seninle kalsın

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacaktı. 8 haftalık hamileyim dün kontrolüm vardı kalp atışlarını dinledik. Doktor sorun yok dedi. Ama dün öğleden sonra kahverengi lekelenmem oldu. Şimdi de biraz var progestan kullanıyorum. Sizce sıkıntı olur mu? Korkuyorum biraz ilk gebeliğim
Benimde ilk gebeligim gebeligin basindan beri lekelenmem var korkma canim progestani kullanmaya devam et ben de kullaniyorum. Dinlen kendini yorma.

%C3%87in-Takvimi.jpg

Çin takvimi 2017 ye göre hamile kaydığınız ay ve yaşınıza göre tahminde bulunulabiliyor :)

yok koku yanma falan yok 2 sabahtır dikkat ettim zaten diğerlerinde var mıydı uyku sersemi görmedim:KK48:

şubatta hamile kaldım bebeğim 2017de doğacak doğduğunda 30 yaşında olacağım:KK200:

demek aynıyız seninle ama benim koyuluktan ziyade sarı beyaz bulanık:KK64:
Yaptığım hesaplamaya göre senin de oğlu oluyor canım :halay:

yok koku yanma falan yok 2 sabahtır dikkat ettim zaten diğerlerinde var mıydı uyku sersemi görmedim:KK48:

şubatta hamile kaldım bebeğim 2017de doğacak doğduğunda 30 yaşında olacağım:KK200:

demek aynıyız seninle ama benim koyuluktan ziyade sarı beyaz bulanık:KK64:
Cisine bakarsak kız yaş hesaplamasina bakarsak oğlan :KK76::rapci::KK48:

Back