- 1 Ocak 2017
- 615
- 701
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.981
Evet canım biraz evden de çıkmadım hiç olduğu oluyo demek kiGecmis olsun canım bogazin cok mu agriyor iyi usutmussun.
Tiroid yavaşlaması nasıl birşey canım? Benim Dr 0.227 çıkmış sonuç internetten bakım.yarin soracam doktora?Arkadaşlar merhaba, umarım bebişleriniz ve siz iyisinizdir;
daha önceden yazıyordum konuya ama malum mide bulantılarından dolayı bilgisayara bile bakasım gelmiyordu ama şükür şu sıralar iyiyim.
Size danışmak istediğim bir konu var geçen hafta perşembe bebeğimin kalp atışlarını duyduk ve kan testi sonuçları aldık. Bende troid yavaşlaması çıktı ve hamilelik süresince ilaç kullanacağımı söyledi doktor. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan varmı ? daha önce yokru doktor hamilelikte geliştiğini söyledi...
Canım ben de 1 haftadır yattım neredeyse ama şimdi yatmaya devam umarım çabuk atlatırımcanım çok sevindim hayırlısı olsun
çok geçmiş olsun ben cuma cumartesi pazar yatmıştım ilaçsız geçirdim sadece geniz akıntım kaldı çok şükür
ay ikisini de duydunuz mu şükürler olsun canım çok sevindim
Tiroid yavaşlaması nasıl birşey canım? Benim Dr 0.227 çıkmış sonuç internetten bakım.yarin soracam doktora?
bende sıfır belirti sayılır.sadece erken yoruluyorum bi de melankolik ruh... hani hep kk formlarında sorarlar ya belirtisiz hamilelik olur mu?aha ben :) inşallah devamı sağlıkla gelir arkadaşım
Canım araştır istersen hurma ilk zamanlar yemek iyi değil diye biliyorum rahimi açma özelliği varmış son ayda doğumu yaklaşanlar yiyor doğum başlasın diyeOy kiyamam civcivine annesi :))
Insallah canim bebislerimiz saglikla gelirler
Gecen gun bdvde bir ikiz annesi gordum kadin tam 40.haftada dogum yapmis normalde ikizler 34 35.haftada gelirler hem de kilolari da 3ün üstünde. Bol bol süt ic ve hurma ye dedi bana kilo aldiriyormus.
Cnm benim troitimde ilaç kullanmadan önce senin söylediğin rakamlardaydı gebelik te 2 ve ve ikinin altı rakamlar olması gerekiyor hem çocuk ta zekayı ve kayıp lara neden oluyor Allah korusun. ihmal etme den endokrin doktoru na görün en kısa sürede cnmCanım 0,27 ve 4,2 arası referans olarak gösteriliyor bende 5,52 çıkmış yani bence seninki normal ama yine de bir doktora danışman daha iyi ve normalde troid yavaşlaması şişmanlığa yol açıyor ve ben bundan çok korkuyorum çünkü hayatım boyunca hep 50 kiladaydım
canım ne temiz kalplisin mesleğini ne kadar seviyorsun.inşallah benim cocuklarım da senin gibi öğretmenlere denk gelir.hala teogda öğrencilerini düşünüyorsun sana helali hoş olsun aldığın maaş...ama sakın unutma kanama şakaya gelmez...kanama önemli.. dinlenmek gerekiyorsa sakın sakın ihmal etme...Kızlar öğretmen çok sanırım içimizde.ben de İngilizce ogretmeniyim.kanamadan dolayı raporluydum geçen hafta.bu hafta raporu bozdurdum.dayanamdim gittim okula bugün eşim baya kızdı.ama çok fena bel ve karim ağrım oldu dayanamadım arkadaşın biri girdi dersime bir saat dinlenmek için eve geldim.nolacak bu halimiz.teog bi bitseydi hayırlısıyla
Canım araştır istersen hurma ilk zamanlar yemek iyi değil diye biliyorum rahimi açma özelliği varmış son ayda doğumu yaklaşanlar yiyor doğum başlasın diye
Cnm benim troitimde ilaç kullanmadan önce senin söylediğin rakamlardaydı gebelik te 2 ve ve ikinin altı rakamlar olması gerekiyor hem çocuk ta zekayı ve kayıp lara neden oluyor Allah korusun. ihmal etme den endokrin doktoru na görün en kısa sürede cnm
benim dişimin ucu kırılmış geçenlerde dilim deyince fark ettim şükür ağrım sızım yok en önemli kanal tedavimi hamile kalmadan önce yaptırmıştım. dişlerini temizletebilirsin canım diş etlerin hava almıyorsa da ağrı yaparKızlar dişleriniz ne durumda benim dünden beri ağrımaya başladı ölüyorum agridan ne yapsam ki
Zaten hurma sevmiyorum canim bir de maydanoz zararliymis galiba bilmeyen varsa diye. Allahtan sutu yogurdu seviyorum.Canım araştır istersen hurma ilk zamanlar yemek iyi değil diye biliyorum rahimi açma özelliği varmış son ayda doğumu yaklaşanlar yiyor doğum başlasın diye
Cnm benim troitimde ilaç kullanmadan önce senin söylediğin rakamlardaydı gebelik te 2 ve ve ikinin altı rakamlar olması gerekiyor hem çocuk ta zekayı ve kayıp lara neden oluyor Allah korusun. ihmal etme den endokrin doktoru na görün en kısa sürede cnm
hurmayı günde 1-2 tane yiyebilirsin şu an hamileler için besleyici hamileliğin ortalarında abartılmamalı sonlara doğruda kolay doğum için öneriyorlar.Zaten hurma sevmiyorum canim bir de maydanoz zararliymis galiba bilmeyen varsa diye. Allahtan sutu yogurdu seviyorum.
hayırlısı olsun canım çok sevindim kalp atışlarını duymana.bu bir aylar yaktı bizi benim kalp atışını duyduğumdan bu yana 5 gün geçmiş dahaDoktordan cıktım şimdi güp güp güp duydum kalp atışlarını, sat a göre 3-4 gün ufakmış ama sorun değil dedi doktor gec döllenme olmuştur, ilerleyen aylarda Sat ı buna göre güncelleyebiliriz dedi,bulantı içinde tablet verdi 1 ay sora görüşürüz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?