- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.961
Premesis ilac degil ki vitamin rahat olun hicbir yan etkisi yok hatta normal vitaminlerin ishal kabizlik vb yan etkileri olurken bunda o bile yokmusKızlar ben premesis e başladım dün. Ve gözüm açıldı çok şükür çok iyiyim. Ama bugün okulda bi öğretmen arkadaş kullanma ilaç dedi çok vicdan yaptım kızlar napsam bilemedim. Bu arada baş dönmesi geçmiyor onun için ne yapabilirim
Tamam canım benim ki bitsin ondan alay insaAllah. Okulda çok zor oluyor sınıflar çok kokuyor54,50 lira canım. bunun ekstrası içinde zencefil olmasıymış
Başka folik asit kullanıyordum ama bıraktım onu buna başladım. Biraz olsun daha iyiyim çok şükür. Baş dönmesi hep var bazen çok artıyorCanim o folik asit ilk 3 ay kullanman gerek
Baska folik asit mi kullaniyordun
Bas donmesi icin fikrim yok.
Canim sen narin Dr dan çıktın miCanim o folik asit ilk 3 ay kullanman gerek
Baska folik asit mi kullaniyordun
Bas donmesi icin fikrim yok.
Co sevindim canım benim Rabbim sana bagislasin minnaklarini oyy masaAllah sizeKizlar bebislerimin kalp atisini duydukannesinin kuzulari allahima bin şükür rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu
Canim premesis kullanirken folbiolu icmene gerek kalmiyor.folbiol sadece b vitamani folikasit iceriyor premesiste kalsiyum magnezyum falan da var hem bulantiyi da onluyor ben birakmistim dun yine ictim premesis rahatlatti gene mucize gibi birsey bence :)Arkadaşlar günaydın. Benim bulantılar göz açtırmıyor ben gebelik öncesinden beri folbiol kullanıyorum acaba bende mi alayim su premesis den. Belki gözüm açılır bu sabah yataktan sürünerek kalktım resmen.
Evet canim doktordan cikip eve bile geldimCanim sen narin Dr dan çıktın mi
Ben hicbirinde sikisik gitmedim canim hatta sikisik olayim diye 1.5 litre su icmistim ama sira bana bir turlu gelmek bilmeyince tuvalete gitmek zorunda kaldim dondum ve beni cagirdi doktor
Canim bendede 2 tane gs yaziyordu merak edip burdaki kizlara sormustum biri eni biri uzunlugu olabilir demislerdi
Hayırlısı inş cnm bana da aynen öyle dedi doktorum benimkide çok küçükmüş senin kaç görünüyo cnm kaç mmBugun ilk kontrole gittim.Doktora dedim benim hiç bir belirtim yok ama idrar tahlili pozitif. Dr baktı evet kese var ama haftasına göre çok küçük..(kalp atışı filan görülmeyecek kadar) iki ihtimal var ya gebelik durmuş yada geç döllenme olmuştur. Bu yüzden tam 10 gün sonra gel bakalım dedi..Bu belirtisizlik beni hep tereddütte bırakıyordu zaten..bilemiyorum..karışık duygular garip bir ruh hali içindeyim..kısmet...
Oy masaAllah kuzucuklara. Tekrardan çok sevindim canım. Allah im ne güzel masaAllah 2 taneEvet canim doktordan cikip eve bile geldim
Simdi yemegimi hazirladim bebislerimle yiyecez
Esim de doktor oldugu icin çalışanlar kolaylik sagliyor sagolsunlar ne zaman gitsem araya sıkışıyorum :))
Hayırlısı inş cnm bana da aynen öyle dedi doktorum benimkide çok küçükmüş senin kaç görünüyo cnm kaç mm
Şu 3 ayi atlatsak rahatliycaz ben de diken ustundeyimOy masaAllah kuzucuklara. Tekrardan çok sevindim canım. Allah im ne güzel masaAllah 2 taneafiyet olsun şifa olsun. Ben de artık okula kendim birşeyler getiriyorum öyle geçiştirmiyorum. Eskisi gibi. Hoş bu bulantilardan çok da yiyemiyorum
Ohhh ne güzelmiş valla benim hastaneye gitmem büyük işkence oluyor 2 tane Dr var ve bir sürü haata varşu 3 ayi doldurup memlekete gitseydim bu hayırlısıyla
Arkadaşım kafamıza taksak da takmasak da o kilolar alınacak malesef.. En iyisi tatlı ve hamur işinden uzak durmak..Evet bende 4-5. Haftalarda öyleydim yani bu hafta biraz daha iyiyim ama yine olmuyor değil. Şu sıralar kilo olayına çok takmış bulunmaktayım bir yerdende sus saçmalama onun sağlığı için değmez mi diyorum ama kafam bi milyon :'(
Hahah ayni ben. 9. Haftada 5 aylik gozukuyorummillet cinsiyeti ne diyo hihihih
Aynen canım ben bide ilk bebeğimi 10. Haftada kaybettim gün geçtikçe tedirginliği artıyor. İnşallah Rabbim bu sefer sağlıcakla nasip ederŞu 3 ayi atlatsak rahatliycaz ben de diken ustundeyim
Benim surekli uyuklar halim var yataga yatiyorum 15 20 dakika uyuyorum geciyor
Sana da afiyet olsun canim bebisine zeka olsun kilo olsun :))
geç değil asıl olması gereken hafta ben şu haftalarda gördüm derken bile çekinerek söylüyorum kıyaslama yapıpta üzülmesin kimse diye çünkü 8-10 hafta arası kalp atışı için normal diyorlar.Arkadaşlar kalp atışı için 8 haftayı vermesi normalmi doktorların çok geç değilmi bende baya erken duymuştum kalp atışını çok şükür duymayanlarda en kısa zamanda duyar inşl ben keseyi dört buçuk haftada gördük bir hafta sonra da 5 buçukta da kalp atımını duyduk çok şükür
Oy kiyamam civcivine annesi :))Aynen canım ben bide ilk bebeğimi 10. Haftada kaybettim gün geçtikçe tedirginliği artıyor. İnşallah Rabbim bu sefer sağlıcakla nasip eder
Benim civcivim zaten okulda büyüyor bol bol ders dinliyor annesinden
Aynen cnm benimde bi yerde 0.53 cm yazıyo yukarda 10.2 cm yazıyo bende bisi anlamadım walla bende çok beyaz akıntı var bi de bulantılarım gün içinde 10 15 dk sürüyor geçiyo sonra öyle bütün gün felan deilvalla bilmiyorum 10,3 mm diyor yanlış mı anlıyorum..zaten adam bir mm kaydırsa 11 çıkar..sonuçta elle ölçüyor ölçüyü doktor alıyor..yani makine otomatik ölçmüyor..o sebep benim için haftasına göre cok küçük demesi bile kafi.. baksana sen de ben de en son SAT tarihleriyiz..inşallah canım ikimizinde gerçekten geç döllenmedir..bi de sen de hamilelik belirtisi var mı? benim hiç birşeyim olmaması düşündürüyor beni o kadar
bende sıfır belirti sayılır.sadece erken yoruluyorum bi de melankolik ruh... hani hep kk formlarında sorarlar ya belirtisiz hamilelik olur mu?aha ben :) inşallah devamı sağlıkla gelir arkadaşımAynen cnm benimde bi yerde 0.53 cm yazıyo yukarda 10.2 cm yazıyo bende bisi anlamadım walla bende çok beyaz akıntı var bi de bulantılarım gün içinde 10 15 dk sürüyor geçiyo sonra öyle bütün gün felan deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?