2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Premesis ilac degil ki vitamin rahat olun hicbir yan etkisi yok hatta normal vitaminlerin ishal kabizlik vb yan etkileri olurken bunda o bile yokmus

Canim o folik asit ilk 3 ay kullanman gerek
Baska folik asit mi kullaniyordun
Bas donmesi icin fikrim yok.
Başka folik asit kullanıyordum ama bıraktım onu buna başladım. Biraz olsun daha iyiyim çok şükür. Baş dönmesi hep var bazen çok artıyor

Canim premesis kullanirken folbiolu icmene gerek kalmiyor.folbiol sadece b vitamani folikasit iceriyor premesiste kalsiyum magnezyum falan da var hem bulantiyi da onluyor ben birakmistim dun yine ictim premesis rahatlatti gene mucize gibi birsey bence :)

Hayırlısı inş cnm bana da aynen öyle dedi doktorum benimkide çok küçükmüş senin kaç görünüyo cnm kaç mm

Evet canim doktordan cikip eve bile geldim
Simdi yemegimi hazirladim bebislerimle yiyecez
Esim de doktor oldugu icin çalışanlar kolaylik sagliyor sagolsunlar ne zaman gitsem araya sıkışıyorum :))
Oy masaAllah kuzucuklara. Tekrardan çok sevindim canım. Allah im ne güzel masaAllah 2 tane afiyet olsun şifa olsun. Ben de artık okula kendim birşeyler getiriyorum öyle geçiştirmiyorum. Eskisi gibi. Hoş bu bulantilardan çok da yiyemiyorum
Ohhh ne güzelmiş valla benim hastaneye gitmem büyük işkence oluyor 2 tane Dr var ve bir sürü haata var şu 3 ayi doldurup memlekete gitseydim bu hayırlısıyla

Hayırlısı inş cnm bana da aynen öyle dedi doktorum benimkide çok küçükmüş senin kaç görünüyo cnm kaç mm

valla bilmiyorum 10,3 mm diyor yanlış mı anlıyorum..zaten adam bir mm kaydırsa 11 çıkar..sonuçta elle ölçüyor ölçüyü doktor alıyor..yani makine otomatik ölçmüyor..o sebep benim için haftasına göre cok küçük demesi bile kafi.. baksana sen de ben de en son SAT tarihleriyiz..inşallah canım ikimizinde gerçekten geç döllenmedir..bi de sen de hamilelik belirtisi var mı? benim hiç birşeyim olmaması düşündürüyor beni o kadar

Şu 3 ayi atlatsak rahatliycaz ben de diken ustundeyim
Benim surekli uyuklar halim var yataga yatiyorum 15 20 dakika uyuyorum geciyor
Sana da afiyet olsun canim bebisine zeka olsun kilo olsun :))

Arkadaşım kafamıza taksak da takmasak da o kilolar alınacak malesef.. En iyisi tatlı ve hamur işinden uzak durmak..

Arkadaşlar kalp atışı için 8 haftayı vermesi normalmi doktorların çok geç değilmi bende baya erken duymuştum kalp atışını çok şükür duymayanlarda en kısa zamanda duyar inşl ben keseyi dört buçuk haftada gördük bir hafta sonra da 5 buçukta da kalp atımını duyduk çok şükür

Şu 3 ayi atlatsak rahatliycaz ben de diken ustundeyim
Benim surekli uyuklar halim var yataga yatiyorum 15 20 dakika uyuyorum geciyor
Sana da afiyet olsun canim bebisine zeka olsun kilo olsun :))
Aynen canım ben bide ilk bebeğimi 10. Haftada kaybettim gün geçtikçe tedirginliği artıyor. İnşallah Rabbim bu sefer sağlıcakla nasip eder
Benim civcivim zaten okulda büyüyor bol bol ders dinliyor annesinden

geç değil asıl olması gereken hafta ben şu haftalarda gördüm derken bile çekinerek söylüyorum kıyaslama yapıpta üzülmesin kimse diye çünkü 8-10 hafta arası kalp atışı için normal diyorlar.

Aynen canım ben bide ilk bebeğimi 10. Haftada kaybettim gün geçtikçe tedirginliği artıyor. İnşallah Rabbim bu sefer sağlıcakla nasip eder
Benim civcivim zaten okulda büyüyor bol bol ders dinliyor annesinden
Oy kiyamam civcivine annesi :))
Insallah canim bebislerimiz saglikla gelirler
Gecen gun bdvde bir ikiz annesi gordum kadin tam 40.haftada dogum yapmis normalde ikizler 34 35.haftada gelirler hem de kilolari da 3ün üstünde. Bol bol süt ic ve hurma ye dedi bana kilo aldiriyormus.

Aynen cnm benimde bi yerde 0.53 cm yazıyo yukarda 10.2 cm yazıyo bende bisi anlamadım walla bende çok beyaz akıntı var bi de bulantılarım gün içinde 10 15 dk sürüyor geçiyo sonra öyle bütün gün felan deil

bende sıfır belirti sayılır.sadece erken yoruluyorum bi de melankolik ruh... hani hep kk formlarında sorarlar ya belirtisiz hamilelik olur mu?aha ben :) inşallah devamı sağlıkla gelir arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…