• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tatlım benim ilk hafta bi şişti yani adet beklediğim hafta dilere destan.. Göğüs altından itibaren kocaman bi göbeğim vardı, şimdi ilk zamanlardaki şişkinliğim olmasa da dar bisey giydigimde baya belirgin.. Zaten simdiden 3 kilo almışım:oha:
Hahah ayni ben. 9. Haftada 5 aylik gozukuyorum :D millet cinsiyeti ne diyo hihihih

Tam okuyamadim kasintisi olanlar vajina tarafini sirkeli suyla yikasin ilaca gerek yok.
Cok korkuyorum bana dua edin kalbim dayanmayacak sanki :(

Tam okuyamadim kasintisi olanlar vajina tarafini sirkeli suyla yikasin ilaca gerek yok.
Cok korkuyorum bana dua edin kalbim dayanmayacak sanki :KK43:
Boyle stres yapmaman lazim cnim korkma. Bende korkarak gittim minik kalbi atiyodu ins sende mtlu donceksin :) devlette sesini dinletmiyolar ama bide yeni atmaya basladigi icin gucsuz oluyo kalbi sdce atiyo kalbi diye bilgi veriyo dr :) orda nasil bilmiyorm tbi

Günaydın kizlar ben cmt günü doktora gittim ddr keseyi gördüğünü ve daha çok küçük olduğunu soyledı ultrason görüntüm de yukarda 10.2cm yazıyo altta da 0.50 mm yazıyo hangisi acaba kesenin boyu cok mu küçük acaba 4 haftalik felan dedi karından bakti aslında benim hesabıma göre hemen hemn 6 haftalik olması gerekiyordu

Günaydın kizlar ben cmt günü doktora gittim ddr keseyi gördüğünü ve daha çok küçük olduğunu soyledı ultrason görüntüm de yukarda 10.2cm yazıyo altta da 0.50 mm yazıyo hangisi acaba kesenin boyu cok mu küçük acaba 4 haftalik felan dedi karından bakti aslında benim hesabıma göre hemen hemn 6 haftalik olması gerekiyordu
hangisinin yanında gs yazıyorsa o kesedir canım ve mm le ölçülür 10,2 cm yazan 1 mmdir ve küçük canım... benim 5+2de kesem 8,79 mm görünmüştü. ama geç döllenme olmuş olabilir bir sonraki randevun ne zaman? o zamana kadar inşallah büyür kesen

Kızlar karnınız kaçıncı haftada belirginleşti?
2 aylık hamilelikte karın belirginleşmez hali hazırda göbek varsa şişkinlikten dolayı biraz daha büyüyebilir. sabah uyandım ilk senin mesajını gördüm dedim şaka yapıyor heralde daha 1 cm bebenin ne karnı olacak:KK70::KK70:hele sen 6+lardasın daha

Kızlar ben premesis e başladım dün. Ve gözüm açıldı çok şükür çok iyiyim. Ama bugün okulda bi öğretmen arkadaş kullanma ilaç dedi çok vicdan yaptım kızlar napsam bilemedim. Bu arada baş dönmesi geçmiyor onun için ne yapabilirim

Kızlar ben premesis e başladım dün. Ve gözüm açıldı çok şükür çok iyiyim. Ama bugün okulda bi öğretmen arkadaş kullanma ilaç dedi çok vicdan yaptım kızlar napsam bilemedim. Bu arada baş dönmesi geçmiyor onun için ne yapabilirim
arkadaşcazım ne ilacı premesis ilaç değil ki? içinde b vitaminlerinin bulunduğu folik asit

20170403_091535.jpg
o arkadasinin gozune sok bu fotoyu bilip bilmeden konusmasin

Prospektusu de atmisim içinde ne var ne yok bilmiyorum. Bi zararı olmaz dimi kuzum
attığım fotoğrafı gördün mü canım? ilaç değildir diyor koskocaman... zararı olacak olsa doktor vermezdi. antibiyotik vs içsek tamam diyeceğim bak hastalığım hala geçmedi ilaçsız atlatayım diye bizler daha iyi biliyoruz bebişlerimizi korumayı kimsenin dediğini kafana takıpta vicdan yapma

Arkadaşlar günaydın. Benim bulantılar göz açtırmıyor ben gebelik öncesinden beri folbiol kullanıyorum acaba bende mi alayim su premesis den. Belki gözüm açılır bu sabah yataktan sürünerek kalktım resmen.

Arkadaşlar günaydın. Benim bulantılar göz açtırmıyor ben gebelik öncesinden beri folbiol kullanıyorum acaba bende mi alayim su premesis den. Belki gözüm açılır bu sabah yataktan sürünerek kalktım resmen.
valla tatlım sor doktoruna kullan derse kullan bende çok rahat ettim sadece ağızımdaki metalik tat var birde hastalığımdan dolayı geniz akıntım var onlar dışında bulantım vs kalmadı diğerleri de geçse harika bir hamilelik geçireceğim

attığım fotoğrafı gördün mü canım? ilaç değildir diyor koskocaman... zararı olacak olsa doktor vermezdi. antibiyotik vs içsek tamam diyeceğim bak hastalığım hala geçmedi ilaçsız atlatayım diye bizler daha iyi biliyoruz bebişlerimizi korumayı kimsenin dediğini kafana takıpta vicdan yapma
Görmedim canım ya biradaha atarmısin aynı dır umarım benimkiyle.
Ya ben zaten elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Dilimden dua düşmüyor herşeye dikkat ediyorum.
Ben bilmem mi evladımı düşünmeyi zaten yüreğim ağzımda. Rabbim e emanet.. bide kadın içme ilaç sonuçta bilmem ne dedi baya bi tekrar tekrar söyleyince moralim bozuldu

valla tatlım sor doktoruna kullan derse kullan bende çok rahat ettim sadece ağızımdaki metalik tat var birde hastalığımdan dolayı geniz akıntım var onlar dışında bulantım vs kalmadı diğerleri de geçse harika bir hamilelik geçireceğim
Maşallah canım darısı bizlerin basina. Bu bulantılar hayattan bezdirdi beni. Çarşamba günü kalp atışı için çağırmıştı inşallah bende sizler gibi o güzel sesi duyarım diye dua ediyorum. Gitmişken de sorayim bakalım premesis kullanmak istiyorum diye inşallah.

Görmedim canım ya biradaha atarmısin aynı dır umarım benimkiyle.
Ya ben zaten elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Dilimden dua düşmüyor herşeye dikkat ediyorum.
Ben bilmem mi evladımı düşünmeyi zaten yüreğim ağzımda. Rabbim e emanet.. bide kadın içme ilaç sonuçta bilmem ne dedi baya bi tekrar tekrar söyleyince moralim bozuldu

canım 1 önceki sayfada foto hiç moralini bozma canım burda sadece ben değil ben dışında başka kızlarda kullanıyor yani

Maşallah canım darısı bizlerin basina. Bu bulantılar hayattan bezdirdi beni. Çarşamba günü kalp atışı için çağırmıştı inşallah bende sizler gibi o güzel sesi duyarım diye dua ediyorum. Gitmişken de sorayim bakalım premesis kullanmak istiyorum diye inşallah.

inşallah duyarsın canım :KK200:

Back