How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
tuzlu ekşi yiyenler ay sizi merak ediyorum kızınız mı olacak acaba ya. ben normalde tuz bağımlısıyım yemeğin tadına bakmadan tuz atarım ama artık ağzıma tuzlu bir şey koyamıyorum yemekleri tuzsuz yapıyorum çubuk krakerden beyaz nohuttan tiksindim yiyemiyorum. tek çareyi tatlı bisküvilerde buldum senelerce şekerden uzak durdum sanırım hamilelikte fena halde şeker tüketeceğim.:KK43: hatta şimdi bile tatlı yiyorum:KK70:benimde bakalım oğlum mu olacak:KK48: yoksa tezleri çürütecek miyiz:KK45:
Avucuma tuz koyup yalayasım var, o derece tuz yemek tuzlu yemek istiyorum :D Ekşiyi de yerken çok hoşuma gidiyor. Bakalım senle bebislerimizin cinsiyeti farklı olacak mı canım :anneadayı:

son regl tarihine göre hesaplanıyor ya gebelik , o yüzden 5 haftalık :) eşimin bana bakması gibi bi durum yok zaten kendimde çalışıyorum devlet memuruyum, sadece afalladım bu kadar hızlı olunca :anneadayı:

hımm tabi son adet tarihin evlenmeden öncesine denk geliyor:KK70:yok canım bakacak derken doğumdan sonrasını kast ettim:KK66:ayrıca ev içinde de en büyük yardımcın eşin olacak ayrıca bir hayli sabredecek olanda eşin olacak. aslında evlilik otursun sonra çocuk demelerinin tek nedeni hamilelik döneminde sürekli bir özveride bulunulması gerekiyor. bak burda bir çoğumuz 2. 3. çocuğuna hamile benim ilk ama daha şimdiden zorluklarını gördüm. bana doktorum ilk 3 ay cinsel ilişkiyi yasakladı ben 4 senelik evliyim ama senin gibi yeni evlilerde daha bu seçeneğin sunulması bile başlı başına sorun olabilir.bu arada şanslısız Rabbim bekletmemiş. bu sitede senelerce aylarca bekleyenler var:KK43:

Kizlarrr ben cok taktim bu belirti isini bianda hepsimi kesilir hicmi bisey kalmaz daha 8 haftaligim 10 11 olsa bu kadar takmicam acil doktora gidiyrm o yuzden neolur dua edin bu mubarek gunde bisey olmamis Olsn bebegim benimle olsun
Canim icini ferah tut guzel dusun guzel olsun inşallah seninle bebisin

bana mı diyorsun..ben uyku bir sanattır derdim...uyku şakaya gelmez derim :)) dur bakalım kadim dostumuzla gene eski günlerimize döneriz elbet diycem ama oğlum 1,5 yaşına gelene dek ben deliksiz uyku diye birşey bilmemiştim..acıkır,emziği düşer, üstünü açar, su ister :)))) neyse sağlıkla gelsinler de boşver uyuruz elbet bir gün

Avucuma tuz koyup yalayasım var, o derece tuz yemek tuzlu yemek istiyorum :KK70: Ekşiyi de yerken çok hoşuma gidiyor. Bakalım senle bebislerimizin cinsiyeti farklı olacak mı canım :anneadayı:
ay gerçekten mi ya ben hamilelik öncesi öyleydim aklıma tatlı gelmezdi burnuma tuz kokusu gelirdi:KK70:

hımm tabi son adet tarihin evlenmeden öncesine denk geliyor:KK70:yok canım bakacak derken doğumdan sonrasını kast ettim:KK66:ayrıca ev içinde de en büyük yardımcın eşin olacak ayrıca bir hayli sabredecek olanda eşin olacak. aslında evlilik otursun sonra çocuk demelerinin tek nedeni hamilelik döneminde sürekli bir özveride bulunulması gerekiyor. bak burda bir çoğumuz 2. 3. çocuğuna hamile benim ilk ama daha şimdiden zorluklarını gördüm. bana doktorum ilk 3 ay cinsel ilişkiyi yasakladı ben 4 senelik evliyim ama senin gibi yeni evlilerde daha bu seçeneğin sunulması bile başlı başına sorun olabilir.bu arada şanslısız Rabbim bekletmemiş. bu sitede senelerce aylarca bekleyenler var:KK43:

Allahtan inanılmaz sabırlı o konuda güvenim tam, cesaretlendiriyo beni her konuda, eve gelir gelmez yatıyorum ne iş ne bişi sadece yatmak istiyorum, mide bulantısı , yorgunluk vs hepimiz aynı durumlardayızdır muhtemelen =) evet doktor yasakladı ilişkiyi, şimdilik dalga konusu yaptık, saha kapatma cezası aldın falan diye:halay: sonrasını bilemiyorum tabi:sus: kendi öz ablam bile uğraşıyor 2 senedir bebek için, umarım bekleyen herkese nasip olur:KK72: gelesi varmış onun =)

Kizlarrr ben cok taktim bu belirti isini bianda hepsimi kesilir hicmi bisey kalmaz daha 8 haftaligim 10 11 olsa bu kadar takmicam acil doktora gidiyrm o yuzden neolur dua edin bu mubarek gunde bisey olmamis Olsn bebegim benimle olsun
Canım üzülme olumlu düşün yoktur birşey. Kötü bişey olsa karın ağrın akıntın vs olurdu diye tahmin ediyorum. Belkide bişey olursa diye düşündüğün için öyle hissediyorsundur. Mutlaka bizehaber ver

bana mı diyorsun..ben uyku bir sanattır derdim...uyku şakaya gelmez derim :)) dur bakalım kadim dostumuzla gene eski günlerimize döneriz elbet diycem ama oğlum 1,5 yaşına gelene dek ben deliksiz uyku diye birşey bilmemiştim..acıkır,emziği düşer, üstünü açar, su ister :)))) neyse sağlıkla gelsinler de boşver uyuruz elbet bir gün
Bebeklerimiz iyi olsun da hiç birşey önemli değil bulantı uykusuzluk hiç birini takmıyorum

herkese merhaba nasıp ise bende kasım ayında anne olcağım insallah allah kımsenın kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasıp etsin 4 yıllık uğraştan sonra bizede nasıp oldu hayırlısı ıle
hayırlısı olsun aramıza hoşgeldiniz. geç olmuş güç olmasın inşallah Allah hepimizinkini tamamına erdirir inşallah

totoroo totoroo 3 haftalik evli 5 haftalik hamile... Evlenir evlenmez kari koca yerine kardes hayati yasama... :KK48:Evet millete baya dedikodu cikar sizden. Kendinizi anlatmaya calisacaksiniz ama anlamayacaklar. o yuzden birak baskalrini dusunmeyi kendini esini ve bebegini dusun. devam etmek ya da sonlandirmak size kalmis. bu mubarek aylarda hayirli olan karari verirsiniz umarim.:KK46:

Merhabalar hepinize,
Kafamın karışık olduğu bir hususta yardımınıza ihtiyacım var :KK43:
Evleneli 3 hafta oldu ve şu an 5 haftalık hamileyim, bir seferden bişey olmaz demiştik korunmamıştık ve ilk günden bebek olmuş, ne maddi olarak ne de manevi olarak hazırız, eşim çok istiyor ama hem evliliğe, yeni eve daha alışamadım düzene ve üstüne şimdi bebek haberi ve bulantılar alt üst etti beni sağlıklı da düşünemiyorum, bu bir şans mı yoksa cok cok mu erken cok kararsızım :KK43: yani nasıl oldu hala inanamıyoruz,şoktayız, insanlardan da bir ton tepki gelecektir çok erken vs diye nasıl olacak bilemiyorum..
Yasiniz da kucuk degilmis bence bebeginize kiymayin :)) zaten hemen karniniz buyumuyor bir muddet gecer alisirsiniz insallah.
Ben evlendikten 7 ay sonra hamile kaldim keske daha once olsaymis diyorum zaten 4 ay iliskiye girememistik esimle. Icimde mucizelerimin oldugunu dusundukce her seyi daha bir neseyle yapiyorum :))

Merhabalar hepinize,
Kafamın karışık olduğu bir hususta yardımınıza ihtiyacım var :KK43:
Evleneli 3 hafta oldu ve şu an 5 haftalık hamileyim, bir seferden bişey olmaz demiştik korunmamıştık ve ilk günden bebek olmuş, ne maddi olarak ne de manevi olarak hazırız, eşim çok istiyor ama hem evliliğe, yeni eve daha alışamadım düzene ve üstüne şimdi bebek haberi ve bulantılar alt üst etti beni sağlıklı da düşünemiyorum, bu bir şans mı yoksa cok cok mu erken cok kararsızım :KK43: yani nasıl oldu hala inanamıyoruz,şoktayız, insanlardan da bir ton tepki gelecektir çok erken vs diye nasıl olacak bilemiyorum..
Merhaba bende oğluma evlendiğim ilk aydan hamile kalmıştım hiç umurumda bile olmadı kim ne der diye çok şükür allah hiç bekletmeden vermiş endişe etmeye hiç gerek yok

Back