How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhabalar hepinize,
Kafamın karışık olduğu bir hususta yardımınıza ihtiyacım var :(
Evleneli 3 hafta oldu ve şu an 5 haftalık hamileyim, bir seferden bişey olmaz demiştik korunmamıştık ve ilk günden bebek olmuş, ne maddi olarak ne de manevi olarak hazırız, eşim çok istiyor ama hem evliliğe, yeni eve daha alışamadım düzene ve üstüne şimdi bebek haberi ve bulantılar alt üst etti beni sağlıklı da düşünemiyorum, bu bir şans mı yoksa cok cok mu erken cok kararsızım :( yani nasıl oldu hala inanamıyoruz,şoktayız, insanlardan da bir ton tepki gelecektir çok erken vs diye nasıl olacak bilemiyorum..

ay bilmez olur muyum canım ya bak o kadar istifra ettiğim yemek yiyemediğim 15 gün geçirdim ama yine almışım kilo.iş yerine mecbur götürüyorum sabah kahvaltısı öğle yemeği ara öğünler günümün 12 saati iş yerinde geçiyor şimdilerde evde yemek ye yat modundayım yemek sonrası tv izleme kitap okuma hiç bir ev içi aktivitem kalmadı tek yaptığım uyumak:işsiz:yemek sonrası meyvedir süt içmedir aklıma bile gelmiyor sofrayı ben kuruyorum yiyoruz eşim kaldırıyor ben yatağa gidiyorum:KK48:
:KK48::KK48: ay çok tatlısın ya..geçicek geçicek bu uyku modu 4 ayda..gör bak zımba gibi enerji dolacaksın..demek vücut yoruluyor, enerji depolamak istiyor..düşünsene içinde bir canlı büyütmeye yaşatmaya uğraşıyorsun..bütün enerjini onu büyütmeye veriyorsun...boşverrrr ev işini onu bunu...hiç bir şey senin dinlenmenden önemli değil ya

Merhabalar hepinize,
Kafamın karışık olduğu bir hususta yardımınıza ihtiyacım var :KK43:
Evleneli 3 hafta oldu ve şu an 5 haftalık hamileyim, bir seferden bişey olmaz demiştik korunmamıştık ve ilk günden bebek olmuş, ne maddi olarak ne de manevi olarak hazırız, eşim çok istiyor ama hem evliliğe, yeni eve daha alışamadım düzene ve üstüne şimdi bebek haberi ve bulantılar alt üst etti beni sağlıklı da düşünemiyorum, bu bir şans mı yoksa cok cok mu erken cok kararsızım :KK43: yani nasıl oldu hala inanamıyoruz,şoktayız, insanlardan da bir ton tepki gelecektir çok erken vs diye nasıl olacak bilemiyorum..
yaşın kaç canım?

Merhabalar hepinize,
Evleneli 3 hafta oldu ve şu an 5 haftalık hamileyim, bir seferden bişey olmaz demiştik korunmamıştık ve ilk günden bebek olmuş, ne maddi olarak ne de manevi olarak hazırız, eşim çok istiyor ama hem evliliğe, yeni eve daha alışamadım düzene ve üstüne şimdi bebek haberi ve bulantılar alt üst etti beni sağlıklı da düşünemiyorum, bu bir şans mı yoksa cok cok mu erken cok kararsızım :KK43: yani nasıl oldu hala inanamıyoruz,şoktayız, insanlardan da bir ton tepki gelecektir çok erken vs diye nasıl olacak bilemiyorum..
evleneli 3 hafta oldu 5 haftalık hamilesiniz:KK64:3 aylık mı evlisiniz acaba? bu arada bebek işinde bir kereden bir şey olmaz diye bir mantığın olmadığını öğrendiniz sanırım ve eşin istiyorsa hiç düşünme size bakacak olan eşiniz sonuçta ve korunmamışsınız bu bebeği istediğinizi gösterir. biz ilk evlendiğimizde çift korunma yöntemi uyguladık ve evet bu bizim istemediğimizi gösterir.tepkileri düşünmeyin sizin hayatınız evlenme kararı verebildiyseniz bir bebeğin sorumluluğunu da alacak yaştasınızdır...

Merhabalar hepinize,
Hayırlı olsun bebeğiniz.
İki kişinin cinsel hayatı ve bebek kararı kimseyi ilgilendirmez. Ben 6 sene bebek istemedim bana da yıllarca bebek baskısı yapıldı şimdi kızım 1,5 yaşında bile değil ve 2.ye isteyerek hamile kaldım bu sefer de özellikle kaynana ve eşrafı " vay çok erken, vay sonra yapsaydınız bilmemne " diyor sanki ilk bebeğime on dakika bakmış da buna da bakacak diye korkmuş zaar. " gelip aramıza yatsaydın" diyesim var, sanane yahu.
Evliliğe alışmak, düzen kurmak , gezmek, tatiller vs. Katılıyorum ama bunlara önem veriyorsanız önlemini düşünecektiniz artık olan olmuş. Ben aldırmazdım, eşim de istiyorsa kendi tedbirsizliğimizden dolayı sonlandırmazdım, karar sizin tabii.

:KK48::KK48: ay çok tatlısın ya..geçicek geçicek bu uyku modu 4 ayda..gör bak zımba gibi enerji dolacaksın..demek vücut yoruluyor, enerji depolamak istiyor..düşünsene içinde bir canlı büyütmeye yaşatmaya uğraşıyorsun..bütün enerjini onu büyütmeye veriyorsun...boşverrrr ev işini onu bunu...hiç bir şey senin dinlenmenden önemli değil ya

ay yok ev falan gözümde değil hiç saolsun eşimde yardımcı kardeşimde:KK48:valla ya dün gördüm 1 cm olmuş anasının kuzusu ama neler neler yapıyor şimdiden:KK70:canı sağolsunda inşallah bütün her şey geçicek hele mis kokusunu duyalım gül yüzlerini görelimde:KK36:

evleneli 3 hafta oldu 5 haftalık hamilesiniz:KK64:3 aylık mı evlisiniz acaba? bu arada bebek işinde bir kereden bir şey olmaz diye bir mantığın olmadığını öğrendiniz sanırım ve eşin istiyorsa hiç düşünme size bakacak olan eşiniz sonuçta ve korunmamışsınız bu bebeği istediğinizi gösterir. biz ilk evlendiğimizde çift korunma yöntemi uyguladık ve evet bu bizim istemediğimizi gösterir.tepkileri düşünmeyin sizin hayatınız evlenme kararı verebildiyseniz bir bebeğin sorumluluğunu da alacak yaştasınızdır...

son regl tarihine göre hesaplanıyor ya gebelik , o yüzden 5 haftalık :) eşimin bana bakması gibi bi durum yok zaten kendimde çalışıyorum devlet memuruyum, sadece afalladım bu kadar hızlı olunca :anneadayı:

Kizlarrr ben cok taktim bu belirti isini bianda hepsimi kesilir hicmi bisey kalmaz daha 8 haftaligim 10 11 olsa bu kadar takmicam acil doktora gidiyrm o yuzden neolur dua edin bu mubarek gunde bisey olmamis Olsn bebegim benimle olsun

Yaaa herkes yorum uykusu ben niye öyle değilim ne gece ne gündüz uykum geliyor hamile kaldığımdan beri uykularım kaçtı birde normalde gözümü kapatsam 3 saniyede uyuyan biriydim şimdi tam tersi oldu

Kizlarrr ben cok taktim bu belirti isini bianda hepsimi kesilir hicmi bisey kalmaz daha 8 haftaligim 10 11 olsa bu kadar takmicam acil doktora gidiyrm o yuzden neolur dua edin bu mubarek gunde bisey olmamis Olsn bebegim benimle olsun
canım dua edicem..hadi git bakalım için rahatlasın..bize de bildir hemen...

Canım inşaAllah birşey olamıştır bak görüceksin boşuna kafaya takmışım diyeceksin ama en azından için rahatlar

Yaaa herkes yorum uykusu ben niye öyle değilim ne gece ne gündüz uykum geliyor hamile kaldığımdan beri uykularım kaçtı birde normalde gözümü kapatsam 3 saniyede uyuyan biriydim şimdi tam tersi oldu
sorma sorma...cingöz gibiyim...sabah erkenden oğlanı okula gönderip yatardım eskiden..şimdi kalmadı..gece desen ancak 12de gözlerim kapanıyor..genel bir hantallık var üstümde evet ama uyku hali denemez

yaş 28 :)[/QUOT
arkadaşım elbet senin kararın sana tek diyebilcegim ne hamileliğinde ne hamile olmasan da ne de yavrun olunca asla akrabanın konunun komşunun laf söyleme hakkı olmayan kırmızı çizginiz olsun çocuk meselesi...doğurup dğurmayacagın sadece senin ve kocanın özel konusu..milletin ağzına "bu bizim bileceğimiz şey" der kapatırsın.. işiniz gücünüz var ekmeğiniz elinizde e yaşınızda 18-19 değil kimsenin baskısına göz yumma çekinme... doğurucam nokta..doğurmayacagım nokta...daha evliliğin en başından karı koca özeliniz duvarınız kapınız belli olsun..kimseye laf söz düşmez...saygı duymayı bilsin akraba makraba...

Back