- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.141
Bende 5 nisanda gideceğim kalp atışı için. Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz. En önemli ilk level kalp atışı bence. Hayırlısıyla bir atlatsaydık onu da inşallah devamı da güzel gelir.
Masallah canim
Cok sevindim canim Allah kucaginada almayi nasip etsin.
Gözün aydın canım hep mutlu haberler verelim birbirimize inşallah
Bende 5 nisanda gideceğim kalp atışı için. Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz. En önemli ilk level kalp atışı bence. Hayırlısıyla bir atlatsaydık onu da inşallah devamı da güzel gelir.
bende 3 nisanda gidicem doktora kalp atışı için
Maşallah herkes kontrollerine gitmis bebislerini görmüş darisi ilk kontrolerine gidecek olanlara inşallah benim dahaa cooooooookkk vaaaarrr
Senin pazartesiymis az kalmış benim daha 15 gunum vaarrMAŞALLAH CANIM DARISI BAŞIMA BENDE PAZARTESİ gidicem vakit geçmiyor valla
Kizlar pruluton igne vurulan var mi aramizda ya da progesteron kullanan
Senin pazartesiymis az kalmış benim daha 15 gunum vaarr
İnşallah guzel haberler alirsin canim minnak kut kutleri de duyarsin inşallahevet canım pazartesi kalp atışını dinlicez
İnşallah guzel haberler alirsin canim minnak kut kutleri de duyarsin inşallah
Benim kahverengi akintim oldu cay gibi biraz da fazlaydi hemen doktoruma gittim progesteron verdi igne vurdu cok korkuyorum su an dua edin lutfenben progestan kullanıyorum doktor günde 3 defa vajinal dedi ama ben 2 defa kullanıyorum işyerinde olmuyor çünkü
Benim yanımda hangi yiyecekler bahsedilse canım çekiyor. ..Bu nasıl birsey anlamadım. .
Deli gibi ekşi, turşu,et çekiyor canım iki haftadır. Zaten şimdiden1,5-2 kilo,aldım :/
şöyle birseyi canınin cok istemesi ve babayi kosturmak hep sempatik gelmistir bana
Oğlumda hiç aserme yaşamadım diye hayiflanmistim. Şimdi bu durumu fazlasıyla yaşayıp acısını çıkarıyoruz ama bir hafta önce istediğim bir meyve daha anca akşam ulaştırıldı Babamız tarafından elimize tembel baba
Benim kahverengi akintim oldu cay gibi biraz da fazlaydi hemen doktoruma gittim progesteron verdi igne vurdu cok korkuyorum su an dua edin lutfen
Ay bende aynıyım. Kızımda hiç aşermedim ama bunda adını duyduğum şeyi canım çekiyor. Geçen gün burada kızlar tosttan falan bahsetmişlerdi bir canım çekti ki. Evde makinemiz yok makine olsa malzeme yok. Eşim işte canım tost istiyor diye yazdım aradan yarım saat geçti kapı çaldı. Sana tost getirdim dediOfisin mutfağında hazırlamış, nasıl mutlu olmuştum o gün Midem bulanıyor ama acıkınca daha çok bulandığı için sürekli birşeyler yiyiyorum o yüzden ben de 2 kilo aldım şimdiden
Kızlar bende kötü bi haber aldım. Arkadaşım benimle aynı dönemlerde hamile kalmıştı 4+2de alttan keseyi görememişti bugüne randevusu vardı de keseyi göremiyorum düşük yapmışsın demiş çok ama çok üzüldüm ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?