- 4 Temmuz 2011
- 307
- 256
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #3.881
meraba herkese gunaydinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde tiksinmiyle baslamisti mide bulantıları mesela bu sabah eşimin parfüm kokusu beni mahvetti sanırım gebeligim bulantıli geçecek anlasildiBu sabah mide bulantısı demeylim de böle sanki midem şişkinmiş gibi her an kusacakmışım gibiyim. Sizde de mide bulantıları böle mi başladı beni yeşillendirir iseniz sevinirim. Bugün 5+5 olduk :)
Canım herseyi tabiki için almıyor ama benim canım bişeyler istemeye başladı mesela çikolata çok severdim görmeye bile dayanamiyodum şimdi istiyorum mesela yine yağsız hafif şeyler mesela salata çok istiyo canım bunlar bile benim içimi bulandiriyodu senin dediğin fibi cubuk kraker bile bulandiriyodu şimdi yok şükür bulantı olmayınca öyle herseyden tiksinmiyorum artıkTamam canım inşallah zaten 2 kilo vermişim tiksinmeler geçiyormu benim bununla başım dertte ilk başta canım istiyor sonra düşünmeye bile tahammülüm yok
Hiç kusmadım şuana kadar
günaydın kızlar
yataktan sürünerek kalktım bugün. ve çok ağlıyorum ben hormonlar tavan heralde sebepsiz yok yere yaşlar boşalıyor gözümden
bende sinirlilik ruh hali değişikliği endişeli halim var bugün bulantımda hat safada pofffff
Ay canım çok sevindim ya inşallah çarşamba günü bende aynı sözleri duyarımkızlar günaydın bugün çok mutluyum :)))) tavşanımın kalp atışını duyduk maşalllah herşeyimiz normal gelişimide çok iyi dr amcamızda maşallah dedi ohh alalhıma şükürlerolsunn
inşalalh canım benim :))Ay canım çok sevindim ya inşallah çarşamba günü bende aynı sözleri duyarım
çok sevindim canımkızlar günaydın bugün çok mutluyum :)))) tavşanımın kalp atışını duyduk maşalllah herşeyimiz normal gelişimide çok iyi dr amcamızda maşallah dedi ohh alalhıma şükürlerolsunn
kızlar günaydın bugün çok mutluyum :)))) tavşanımın kalp atışını duyduk maşalllah herşeyimiz normal gelişimide çok iyi dr amcamızda maşallah dedi ohh alalhıma şükürlerolsunn
Maşallah maşallah darısı bekleyen herkesin ve benim de başıma ilk kontrole daha cok var ama olsunkızlar günaydın bugün çok mutluyum :)))) tavşanımın kalp atışını duyduk maşalllah herşeyimiz normal gelişimide çok iyi dr amcamızda maşallah dedi ohh alalhıma şükürlerolsunn
Hamile olanlara sadece minoset ve parol sade verilebiliyor sadece onlari icebiliyorlar canim eczane teknikeriyim ordan biliyorum yine de cok sık kullanmaGünaydın kızalar ya benim biraz canım sıkıldı ateşlenince evde parol vardı içtim iki kez ama normal parol hamilelikte hepsi içiliyor mu plus değildi 30 tablet olanından
Hamile olanlara sadece minoset ve parol sade verilebiliyor sadece onlari icebiliyorlar canim eczane teknikeriyim ordan biliyorum yine de cok sık kullanma