• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Valla kizlar kilolu degilim ama kilo alma niyetindeyim en az 10 kilo alirim diyorum bulanti vs gecerse benim icin bahane olcak rn fazla 59 kiloyu gordum merak ediyorum kilolu olunca nasil olcam:KK48:tabi sonrasinda verir miyim bilmem
Eger emzırırsen verirsin tekrar ben ilkinde 65le hamile kaldım 85le doguma girdim doğumdan sonra tartıldım 83 e zaten kızım uçbucuk dogdu :) sonra ıkı sene emzırdım 60 a kadar dustu kilom emzirmeyı bırakınca bide ramazan da yiyip yatınca kilo cok aldım 74te zayıflamaya karar verdim ıkı kilo vermiştim kı yine hamile olduğumu öğrendik bu sefer dikkat edicem ins cok almam

Kizlar brn bugun baya sagliksiz seyler yedim valla. Bizim gelin hamileligini pizzayla gecirmis dedim sucuk salam.sosis yasak nasil yedin valla yedim haftada 2 kere yedim pizza dedi sok oldum

Valla kizlar kilolu degilim ama kilo alma niyetindeyim en az 10 kilo alirim diyorum bulanti vs gecerse benim icin bahane olcak rn fazla 59 kiloyu gordum merak ediyorum kilolu olunca nasil olcam:KK48:tabi sonrasinda verir miyim bilmem
Ben şimdiden çok yiyorum bulantı olmasın diye açlık hissedince birşeyler yiyor um beklersem midem çok kötü oluyor

Kızlar Folik asit kullanmadan yarım saat önce c vitamini tüketin emilimi kolaylaştırsin portakal suyu kivi vs.
Kesinlikle süt çay kahve vs ile tüketmeyin yemeğin hemen arkasından da ayrica

Merhaba kızlar ayy bugünde iyi değilim yA inşallah geçer bir an önce
Hiç bişey yiyemiyorum midem ağrıyor artık açlıktan sadece 2 minik salatalık yedim :KK43:

Ben şimdiden çok yiyorum bulantı olmasın diye açlık hissedince birşeyler yiyor um beklersem midem çok kötü oluyor
Bulantinin aclikla toklukla ilgisi yok canim ya valla kac aksamdir guzel yiyorum ama sonra bir ogurme geliyor hepsi cikiyor sonra ye yiyebilirsen.sende daha baslamadi o zaman brn ilk baslardaki sabah bulantilarimiz ozluyorum. Simdi kendi tukurugumden bile tiksiniyorum agzim hep aci

Merhaba kızlar ayy bugünde iyi değilim yA inşallah geçer bir an önce
Hiç bişey yiyemiyorum midem ağrıyor artık açlıktan sadece 2 minik salatalık yedim :KK43:
Canım doktorun bulantı için ilaç yazsın bana dramamine yazdı sabah ezaninda yutmustum üstelik yarım ve bugun sabah kalktığımda hiç bulantim olmadı ıstahim da mükemmel açıktı hiç tiksinmeden yedim herseyi şimdi biraz acıkınca bulanir gibi oldum yine yarım yuttum yemeğimi yedim bizim beslenmemiz çok önemli hemen ilaç yazdır üstelik doktorum günde 3 tane ye kadar kullanabilirsin dedi daha yolun basindayiz sakıncası olsa 3e cikartamaz

Kizlar brn bugun baya sagliksiz seyler yedim valla. Bizim gelin hamileligini pizzayla gecirmis dedim sucuk salam.sosis yasak nasil yedin valla yedim haftada 2 kere yedim pizza dedi sok oldum
Ben dikkat etmeye çalışıyorum asla yemeyeceklerim; etli çiğköfte, midye, tam pişmemiş yumurta, çiğ et vs. Geri kalanı çok ender de olsa yiyorum ama başkasında olmamış şeyin bizde olmaması piyango gibi, ya çıkarsa? Bebeği o kadar riske atmayı doğru bulmuyorum.
Sigara içen anne konu açmıştı, orada da "ay ben içtim, bebeğim de sağlıklı, görümcemin kaynının kızı içmiş taş gibi de doğurdu" yazanlar nasıl vebal alıyordur, ya o laflara uyup içenin bebeği sağlıksız doğunca ne olacak? Senin gelini de ona benzettim he, yememek lazım aman sen yeme ben bi hat ettim diyeceğine marifetmiş gibi anlatmış sanki. Özellikle tam pişmemiş sakatttan geçen toxo bebekte ciddi beyin sıkıntısına yol açıyor ve tespit edilse de anne ağır antibiyotikler kullanamadığı için ciddi hasar yaratabiliyor.

Canım doktorun bulantı için ilaç yazsın bana dramamine yazdı sabah ezaninda yutmustum üstelik yarım ve bugun sabah kalktığımda hiç bulantim olmadı ıstahim da mükemmel açıktı hiç tiksinmeden yedim herseyi şimdi biraz acıkınca bulanir gibi oldum yine yarım yuttum yemeğimi yedim bizim beslenmemiz çok önemli hemen ilaç yazdır üstelik doktorum günde 3 tane ye kadar kullanabilirsin dedi daha yolun basindayiz sakıncası olsa 3e cikartamaz
Doğru diyorsun canım ya ayakta duracak halim yok o kadar açım ki :) ama gel gör ki aklıma ne gelirse başım dönüyo düne kadar zeytin yiyordum onu bile görmek istemiyorum bugün
Bende kullanayım ilaç bakmak zorunda olduğum bi oğluşum var en çok ona üzülüyorum :KK43:

Back