- 4 Şubat 2017
- 412
- 414
- 103
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #3.841
Kızlar folik asit ne kullaniyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger emzırırsen verirsin tekrar ben ilkinde 65le hamile kaldım 85le doguma girdim doğumdan sonra tartıldım 83 e zaten kızım uçbucuk dogdu :) sonra ıkı sene emzırdım 60 a kadar dustu kilom emzirmeyı bırakınca bide ramazan da yiyip yatınca kilo cok aldım 74te zayıflamaya karar verdim ıkı kilo vermiştim kı yine hamile olduğumu öğrendik bu sefer dikkat edicem ins cok almamValla kizlar kilolu degilim ama kilo alma niyetindeyim en az 10 kilo alirim diyorum bulanti vs gecerse benim icin bahane olcak rn fazla 59 kiloyu gordum merak ediyorum kilolu olunca nasil olcamtabi sonrasinda verir miyim bilmem
Folik trio kullaniyorum folik asitin yaninda hem d vitamini hemde kalsiyum var icindeKızlar folik asit ne kullaniyorsunuz
Nasil kullaniyorsun peki dr ne dedi ben daha dr a gitmedim saglik ocagindaki hemsire al kullan folik asit mutlaka dedi bende folik trio aldimFolik trio kullaniyorum folik asitin yaninda hem d vitamini hemde kalsiyum var icinde
Aynen canım eğer az alırsak mevcut kilomuzu da emzirirken verebilirmisiz insallahBende ayni sayilirim 70 ilerleyen zamanlarda yuvarlanip giderizz ayy ne tatli insallah
Bulantı yapıyor mı?Folik trio kullaniyorum folik asitin yaninda hem d vitamini hemde kalsiyum var icinde
Gunde 3 sefer iciyorum canim ben cunku icindeki folik asit miktari az doktor 3 kere ic dediNasil kullaniyorsun peki dr ne dedi ben daha dr a gitmedim saglik ocagindaki hemsire al kullan folik asit mutlaka dedi bende folik trio aldim
Yok canim yapmiyor bulanti.Bulantı yapıyor mı?
Ben şimdiden çok yiyorum bulantı olmasın diye açlık hissedince birşeyler yiyor um beklersem midem çok kötü oluyorValla kizlar kilolu degilim ama kilo alma niyetindeyim en az 10 kilo alirim diyorum bulanti vs gecerse benim icin bahane olcak rn fazla 59 kiloyu gordum merak ediyorum kilolu olunca nasil olcamtabi sonrasinda verir miyim bilmem
Folik iod kullanıyorum canimKızlar folik asit ne kullaniyorsunuz
Bulantinin aclikla toklukla ilgisi yok canim ya valla kac aksamdir guzel yiyorum ama sonra bir ogurme geliyor hepsi cikiyor sonra ye yiyebilirsen.sende daha baslamadi o zaman brn ilk baslardaki sabah bulantilarimiz ozluyorum. Simdi kendi tukurugumden bile tiksiniyorum agzim hep aciBen şimdiden çok yiyorum bulantı olmasın diye açlık hissedince birşeyler yiyor um beklersem midem çok kötü oluyor
Canım doktorun bulantı için ilaç yazsın bana dramamine yazdı sabah ezaninda yutmustum üstelik yarım ve bugun sabah kalktığımda hiç bulantim olmadı ıstahim da mükemmel açıktı hiç tiksinmeden yedim herseyi şimdi biraz acıkınca bulanir gibi oldum yine yarım yuttum yemeğimi yedim bizim beslenmemiz çok önemli hemen ilaç yazdır üstelik doktorum günde 3 tane ye kadar kullanabilirsin dedi daha yolun basindayiz sakıncası olsa 3e cikartamazMerhaba kızlar ayy bugünde iyi değilim yA inşallah geçer bir an önce
Hiç bişey yiyemiyorum midem ağrıyor artık açlıktan sadece 2 minik salatalık yedim
Ben dikkat etmeye çalışıyorum asla yemeyeceklerim; etli çiğköfte, midye, tam pişmemiş yumurta, çiğ et vs. Geri kalanı çok ender de olsa yiyorum ama başkasında olmamış şeyin bizde olmaması piyango gibi, ya çıkarsa? Bebeği o kadar riske atmayı doğru bulmuyorum.Kizlar brn bugun baya sagliksiz seyler yedim valla. Bizim gelin hamileligini pizzayla gecirmis dedim sucuk salam.sosis yasak nasil yedin valla yedim haftada 2 kere yedim pizza dedi sok oldum
Doğru diyorsun canım ya ayakta duracak halim yok o kadar açım ki :) ama gel gör ki aklıma ne gelirse başım dönüyo düne kadar zeytin yiyordum onu bile görmek istemiyorum bugünCanım doktorun bulantı için ilaç yazsın bana dramamine yazdı sabah ezaninda yutmustum üstelik yarım ve bugun sabah kalktığımda hiç bulantim olmadı ıstahim da mükemmel açıktı hiç tiksinmeden yedim herseyi şimdi biraz acıkınca bulanir gibi oldum yine yarım yuttum yemeğimi yedim bizim beslenmemiz çok önemli hemen ilaç yazdır üstelik doktorum günde 3 tane ye kadar kullanabilirsin dedi daha yolun basindayiz sakıncası olsa 3e cikartamaz
Beta hcg ya 3 kere baktırdım çok güzel yükseliyordu en son 13. Gün 2009 değerle bıraktım. Keseyide gördük 5. HaftadaBnm hala midem bulanmıyor. Korkuyorum. Beta hcg seviyem yükselmiomu ki.