2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bnm hala midem bulanmıyor. Korkuyorum. Beta hcg seviyem yükselmiomu ki.

canım endişelenme. İki iktimal var ya sen midesi bir defa bile bulanmayan o çok çok nasipli anneler grubundasın. ya da fırtına öncesi sessizlik durumundasın şu an benim gibi.:) kızımda 6. haftam biterken başlamıştı ama o ne başlayış :) bir dua edeyim dur hem betahcg niz yükselsin hem de bulantınız olmasın inşallah e mi

Kızlar valla ben kendimi tanıyamaz oldum Bugün bütün gün uyudum eşim zorla kaldırıp dışarı çıkardı. Pazara uğradık. Tüm poşetleri eşim taşırken ben bi elimde çilek posetiyle, çilekleri somura somura tüm pazarı dolaştım Eşim de gülüp durdu bana Hamileyken ben ben değilim

Bende keseyi gördüm. 1830 ile kapattım adetimden 5 gün geçmiş iken. Tabi bebeği görmedim. Sadece 5 mm çapında kese tam 5. Haftamın ilk gününde yani.
Canim benim de yok bulantim ve dun doktorla konuştum eğer çok ciddi bulantin olsaydı ve birden kesilseydi sorun olabilirdi ama eğer hep aynı dewam ediyorsan şanslı gruptansin dedi ve ayrıca bebeği de kalp atışını da gördük sorun yok bunları takma herkes aynı olmaz dedi sende hiç üzülme böyle düşünüp bence

Canim bana premesis yazdi doktorum kendin de alabilirsin eczaneden sgk karsilamiyor zaten.bir vitamin karisimiymis ve bulantiya iyi geldigi kanitlaninca hamilelerde bulanti ilaci olarak kullanilmaya baslanmis yani bildigin vitamin hatta forumda folikasit yerine onu kullananlar da var ben de o sekilde kullaniyorum iyi geldi bana tiksinmeti gecirmiyor tabi ama bulantiya kusmaya iyi geliyor

Aynen canim sana katiliyorum zaten normal insana bile salam sosis sucugun icindeki nitrit nitrat zararliyken hamilenin yemesi ne bileyim bazen cok sikmayayim kendimi diyorum tamam ama goz gore gorede gercekten zarar verecekleri yemekte pek dogru degil.bugun 2 avuc cigdem icetea ve 4 5 ad cips yedim pismanim biraz ama azda olsa nefs korelttim. Ama dedigin gibi canim istesede etli cig kofte az pismis yumurta falan yemem

Kızlar ya bir şey sorcam size ben şimdi ultrason çıktılarıma baktımda en altta böyle kalp atışı çizgilerinin olduğu bi şekil farkettim acaba dr kalp atışını gördü ama bize söylemedimi şaşırdım şuan ??

Kızlar hani diyoruz ya sucuk salam sosis yememeliyiz diye, peki pastırma hakkında ne düşünüyosunuz? Sonucta o sirf et ve iyi pişirilmiş bi pastırma yenebilir mi sizce?

Kullan canım dediğim gibi sıkıntı verecek bi ilaç olsa ilk 3 ay için VEREMEz dr ben gerçekten çok rahat ettim bu hapla

Kullan canım dediğim gibi sıkıntı verecek bi ilaç olsa ilk 3 ay için VEREMEz dr ben gerçekten çok rahat ettim bu hapla
Tamam canım inşallah zaten 2 kilo vermişim tiksinmeler geçiyormu benim bununla başım dertte ilk başta canım istiyor sonra düşünmeye bile tahammülüm yok
Hiç kusmadım şuana kadar

Tamam canım inşallah zaten 2 kilo vermişim tiksinmeler geçiyormu benim bununla başım dertte ilk başta canım istiyor sonra düşünmeye bile tahammülüm yok
Hiç kusmadım şuana kadar

Hiç kusmadım şuana kadar
Ben mesela doktoruma anlatmama rağmen normal olduğu için ilaç boşuna vermek istemedi. Biraz sık dişini dedi. Son 15 gündür sadece tost, elma, yoğurt ile besleniyorum. Doktorum bebek için üzülmememi, onun her türlü besleneceğini söyledi. Aynı senin gibiyim ilk canım istiyor ama sonra düşünmeye bile tahammülüm olmuyor.

Kizlar telim bozulduğu icin kkya giremedim
Lekelenmelerim devam ediyor rengi kahverengiye dondu
Adet gunumde degerim 338di adetten 4 gun sonra degerim 3640lara cikti ikiz gebelik olabilirmiş keseleri 7. Haftada gorelim dedik ama ben sabredemiycem yarin gidecem
Esim keselerden birinin kaybolma ihtimalini soyledi kesinlesmesi icin 7.haftayi bekleyelim dedi ikiz gebeliklerde keselerden biri kaybolabiliyormuş
Yorgunum halsizlik var uzerimde istahimda bir farklilik yok sadece su icemiyorum niyese midemi bulandiriyor
Cok heyecanliyim eger 2 bebegim olursa ikisine yetebilir miyim korkusu var simdiden
Uyku duzenim de bozuldu
Bir yandan derse devam ediyorum
Baya yazismissiniz simdi okuyacam hepsini.

Bu sabah mide bulantısı demeylim de böle sanki midem şişkinmiş gibi her an kusacakmışım gibiyim. Sizde de mide bulantıları böle mi başladı beni yeşillendirir iseniz sevinirim. Bugün 5+5 olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…