• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bu gece çok feci bir kasık ağrısıyla uyandım.Adet ağrısının kat kat fazlasiydi.Çok korktum.Birkaç dakika sonra geçti.Kanama falan yok şükür.Sabah bulantim olunca sevindim ama bu ağrı neyin nesiydi?Yaşayan oldu mu böyle bir durumu

Günaydın canım. Stres yapma kendine ben hergün işe giderken 1 saat yola gidiyorum gelirken 1 saat yol geliyorum. Yola giderken durma imkânın olursa arada inip arabadan dinlendir kendini yorulmazsın Allahın izniyle :dua::KK68:
Simdi durduk canim kahvalti yapcaz yarim satlik yolumuz kaldi biraz virajli oldugu icin tedirgin oldum kalabalikta gidiyoruz

Eki Görüntüle 1973256
Teşekkür ederim canım, benim de kafam karıştı doğrusu, özeldeydi muayenem, devlete de görüneceğim.. Yolk kesesi görünüyor olması beni düşğnsürdü. Dr. Yolk kesesi haftasına göre büyük dedi. Bu anomali olduğu anlamına gelirmiş, bakalım pazartesi göreceğiz.
Geçen hafta bana da aşağı yukarı aynı şeyleri söylemişlerdi yolk 5.4 mm idi buyuk bu kötü 1-2 mm de bebek var bakalım canlanır mi haftaya gorcez dedi bu hafta 8 mm gümbür gümbür kalbi atan bebeğim var istersen bekle çünkü ben 3 kez beklemedim ve şimdi aklımın bi köşesinde acaba bekleseydim geç te olsa canlanırmiydi diye bi şüphe var nitekim bi bebeğim 10 gün geç canlandı

Aman Allahım bir kadının 4 kere doğum yapıp da bebeğini kaybetmesi ne berbat bir şey Allahım annenizin ecrini bol etsin çok üzücü bir hayat yaşamış

Şimdi bakarsan bir aşı ile tedavi oluyor sadece offf çok üzüldüm ya

Amin canim. Ben bu illetten annem kadar cekenine rastlamadim. Rabbim yasatmasin kimseye. Bizimkiler mi onemsemedi yoksa gittigi doktorlarmi ilgilenmedi eskileri anlamak simdi zor.

Herkese Mutlu ve sağlıklı pazarlar. 3 gündür grip diş Eti hatta kemikleri dahil Ağrı'dan öksürük den bi çareyim sabahlara kadar uyuyamıyorum ilk gebeliğimdekinin aksine cok kötüyüm dikkat edin kendinize kızlar hastalık belirtileri olanlar hemen tedbir Ali'n hafife almayın inanın bebeğimi düşünüyorum Allahım korusun onu.

Hayırlı sabahlar biraz geç oldu ama bugün pazar :) her ne kdr zorla uyusamda geç kalktım normalde gözünü kapanyınca uyuya ben şimdi uyku girmiyor gözüme hep dinlenmek için yatıyorum

Back