2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar yarın inşallah otobüs ve uçak yolculuğu yapacağım çok endişeliyim. Dikkat etmem gereken özel birşey var mı. Emzirme önlüğü aldım inşallah bebeğim sıkıntı çıkarmaz

Kızlar yarın inşallah otobüs ve uçak yolculuğu yapacağım çok endişeliyim. Dikkat etmem gereken özel birşey var mı. Emzirme önlüğü aldım inşallah bebeğim sıkıntı çıkarmaz
İn bin terine dikkat et. Sıcaklarsa huysuzlanır.ince penye giydir bence.zaten uğultudan uyur yüksek ihtimalle.
Ben 600km yol yaptım oğlumla. Sadece bi ara ağladı. O da çok terlemişti bunaldı sıcaktan. Yoksa yol boyu uyudu.
İyi yolculuklar

Hayırlısıyla tez zamanda atlatırsınız umarım.
Sağlıkla...

Ne şikayetiyle gittiniz doktora kaka tahlili istedi kilo almadığı için mi

Bizkmkinde de amip kisti cikti. Amip antijenine bakildi o da pozitif cikti. Dediginiz gibi kizimin hic bi sikintisi yoktu. Ne kusma ne ates ne de baska bisey. Antijen pozitif olunca kesin amiptir dedi alerji doktoru. Kendi cocuk doktorumuz bu hic amip gibi degil kucucuk bebekte amip cok nador karsilasilir dedi. Ama yine de ilaci kullanin şıkinti olmaz dedi. Biz de tamam dedik kullandik. Doktorumuz muhtemelen alerjiden boyle cikiyo dedi

Benim kızımda kanlı kaka hiç olmamıştı mukuslu kaka olmuştu sadece bizim daha çok bağırsak sancıları ve çığlık ata ata ağlama var bakılan tahlile göre de orta düzey ben şuan tamamen katı bir diyet yapıyorum 1gr süt ürünü yemiyorum ama bebeğim biraz daha toparlandıktan sonra deneyerek bakıcam doktorun dediğine göre bu doğru bir hareket sonuçta bebeklerimiz büyüdükçe güçleniyor sizin durumunuza ne dedi yani diyetle devam ediceksiniz inş böyle sıkıntısı olan bütün çocuklar iyileşir

Aynen herkesin sorunu çocuğunun verdiği reaksiyon farklı ben mesela peynir yiyemediğim için protein açısından yumurta yiyorum kızımda bir sorun olmuyo o zaman yumurtayla alakalı bir durum yok demektir süt ürünlerine tepki veriyorsa onları yavaş yavaş arttırarak çocuğu gözlemleyebilirz çok sağol canım bilgiler için

Sağol canım dikkat ederim

Günaydın kızlar biz de şimdi doktordan geliyoruz 4 aylık kontrol vardı. 500 gram almış doktor normal dedi ek gıdaya basliycaktik ama hem aalerji diyeti yapmamız hem de kilo alımının iyi olması nedeni ile gerek gormedi. Sonra sağlık ocağında hemşireye gittik çok az 500 gram dedi. Şimdi buyur burdan yak sütun yetmiyor olabilir dedi nasil:))

Canım bence doktorun dediklerini dikkate al. Doktor hemşireden daha bilgilidir diye düşünüyorum... her kafadan bir ses çıkıyor. İnsanın kafasını bulandırıyorlar boş yere...

Bence hemşireleri bebekler konusunda otorite kabul etmemek gerekir.zaten doktorlar arasında yeterince yorum farklı var. Bir de bu listeye hemşireleri eklersek hiç işin içinden çıkamayız. Yani benim şahsi kanaatim bu yönde.

Uçakta kalkış ve inişte emzirmeye çalış canım basınç farkı kulaklarını etkileyebilir ağrı yapabilir biz yutkunarak hallediyoruz ama bebekler yapamıyor yutkunması için emzirmek gerekli

Doktorumuz 4. Aydan itibaren 400-600 gr almasını bekleriz dedi ayrıca persantil eğrileri var doktorlar onlara bakarak yorum yapıyorlar gelişimine, hiçbirşeyi değerlendirmeden hemen sütün yetmiyor muhabbeti yaptılar mı sinir oluyorum

Biz 400 gr almıştık normal demişti ebe

Bizde dun gittik 4.ay kontrolu icin hem doktora hem saglik ocagina.600gr almis doktorda hemsirede kilo alimi gayet guzel dedi. Ayni busekilde devam dediler:) asilarimizda yapildi suan icin sikinti olmadi asidan kaynakli. Suana kadar bizim doktorda hemslrede hep ayni seyleri soyledi. Farkli konussalar tabiki doktoru dikkate alirim.500gr gayet iyi bence ozellikle buay cok hareketlendiler eller kollar hic durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…