2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kizlar sunnet olayi yurt disinda daha kolay galiba burda sarki dikis falan yok sadece pipisine once uyusturan krem suruyolar igne yapildinda hissetmesin diye pipisine igne yapip uyusturuyolar bebek hic hissetmiyor bile sonra dikis yok yapistirna yapiyolar sonra o kuruyup dokulup iyilesiyor sargi bezi ve dikis eskidendi diyolar herkes cok memmun burdaki sunnetlerden benim oglumda 21 nisanda olacak insallah bir arastirin isterseniz orda boyle bisey yokmu

Canım kafanı karıştırmim ama ben 1 cerrah 2 Dr. La görüştüm bu kadar küçük bebeklere lokal daha büyüklere genel yapıyoruz dediler. Ben de Cumartesi lokalle yaptırdım oğlumu. Ben açıkcası genel anesteziyle yaptırmak istemem

Bizde perşembe günü kısmetse gidip bir görüşeceğiz eğitim araştırma hastanesinde.Bixim birde yapışıklık açma operasyonuda olacak.Şu kan aldırma olayı çok moralimi bozuyor

Bugün ilk defa devket hastanesinde kontrol ettirelim dedik.Gayet iyi geçti,tüm sorularıma cevap verdi kadın.Rota ve 4. Ay aşısını yarın yaptıracağız bakalım.Bizde etkisi ne olacak...

Kan damlasını sordum,kullanmamızı söyledi.Peki dedim ben sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum.Çok fazla seçenek yok malesef,Bizlerde onlardan kullandık dedi.Ama içinde paraben var dedim.Ne cevap vereceğini bilemedi.Güldü ve Bu çok karışık bir durum demeye getirdi.Havada kaldı yani.Yarın sağlık ocağı verir kan damlasını ama ne yapacağım bilmiyorum...

Bizimki dikisliydi ama ben hic gozle gorulur bir dikis göremedim. Hatta doktora da sordum. Anlayamadim yani. Sadece en alt kısımda minicik bir kan yeri var ama yine dikiş yok. Ne ip var ne baska birşey

Sağlık Ocakları hangi damlayı veriyor?

Lazer kesim mi yapiyolarki acaba?
Dikişli en saglıklı yöntem oldugunu cevremden cok duydum.
Dikisli diyoruz ama ne ip var nede dikis izi var.

Evet canim ev cok sicak en düşük drrecede yaniyo kapatincada cok soguk oluyo daha dusuk olmuyo malesef. 19 cok dusuk degilmi ben bazen 22 de usuyorum

Islanmasa bi sıkıntı olmucak da en ustteki kiyafeti bile islaniyo. Terlemedigi zamanlar da da ense gogus sirt soguk oluyo ortayi tutturamadim :)

Aşılarımızı olduk,bende dahil :) Rotayı da olabildik çok şükür...

Ve kan damlasını da aldık,vegaferon.Hiç kullanasım yok onu yaa...

Birde aşıdan sonra ateşi çıkanlar oldu mu? Ne verdiniz,fitil mi şurup mu? Şurup verme dedi,fitil kullan çıkarsa dedi ama pek güvenemiyorum ben...

canım bizim dün oldu aşı akşam hafif atesi çıkmaya başladı
37.2 olunca calpol verdim kolsuz citcitli bodyden baska bisey giydirmedim, bide sirkeli suyla kompres yaptım kasık alın boyin ve eklem yerlerine alti saatte birde iki kez daha calpol verdim
şimdi bisey vermiyorum giydirdim de kendi kendine düşüyo gibi bakalım
inşallah ates yapmaz sizde

38 olmadan bi şey verme. 37,5 olursa üstünü inceltirsin sadece buna rağmen 38 olursa öyle verirsin. Bana doktor bu şekilde söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…