2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sirti gogsu ensesi hep soguk oluyo canim
Yani vucudu komple soguk oluyo battaniye otruyorum terliyo anlamadim bende hasta edicem diye korkuyorum
Benim kızım da terlediği zaman soğuk oluyo sırtı. Pusette gezdirirken 2 saat boyunca hiç kaldırmamıştım bi baktım sırtı buz gibi meğer terlemiş yani ıslak değil henüz ter bezleri oluşmadığı için ıslanmıyor ona aldanma.

Masallah size benim kızımın saçları inçe telli olduğu icin toka takılmıyor daha etrafta her gören sacını kazıtın deyip duruyor oysa ben kazıtmak istemiyorum
Ay hiç kesme. Benim de kızım için dediler de ben hiç kesmedim . 3 yaşında çok uzadığı için uçlarından kestim. İlk saç ipek gibidir.bence kimse kesmesin

bugün 4 aylık oldu oğlum 7150 gram olmus bi kiloya yakin almış demekki geçen ay gaz yüzünden ememediği için az almış yavrum, 64 cm boyu uzamamis pek
dişler geldi ama patlamiyo israrla doktor da şaşırdı, bi iki güne cikar dedi iki hafta oldu dis yok ortada hala

cikamayinca o dis ağrısı mahfetti bizi günlerdir maksimum iki saat uyuyorum o da parça parça artık uykusuzluktan bayilacaktim
is yerine gittim müdürüm yıllık iznimi 5 5 kullanmama izin vermedi verse sekiz hafta daha uzuyodu ücretsiz izne ayrilmam, bide ağzımı actirmadan başladı sen gec kalmissin niye bakıcı bulmadin herkes nasil birakiyo herkesin başına geliyo bunlar tatlı yorgunluklar, gec basla gelmisken bugün çalış bile dedi, yıllık izni kullanma hepsini bu arada da saga sola sor bul birini diyo, ya sabır çektim içimden adam sanki fabrikasında işçi çalıştırıyo sana ne be adam. ben memurum yasal hakkımı kullanıyorum sana neeeee. ücretsiz izin insiyatifinde olsa vermeyecek adam, hamileyken de yıllık iznimi vermemişti son kez memlekete gidip ailemi yakinlarimi görmek istiyorum dedigim halde pis adam ya

tekrar şifre vs aldım, üzerime ben gidince is verilmiş kalan islere kimse bakmamis oysa ki vekalet bıraktım baska arkadaşa az daha başımı yakacaklardi
şu yıllık izin bitsin ücretsiz izne ayriliyim da artık afakanlar basıyo bana is denince

bide size bisey sormak istiyorum, ben nisanda memlekete gidicem kaynanami en son doguma geldi o zaman gördüm simdiye kadar da toplasanız on kere konusmusuzdur telefonda,
yüzünü görünce şeytan görmüş gibi oluyorum, yalnızken bisey diyemez pek ama kocası yanında olunca kocasını kışkırttığı için ben pek bisey diyemiyorum o da meydani bos bulup at kosturuyo. ama çocuk benim en hassas noktam
sizce kaldığım sürece idare mi ediyim yoksa içimde tutmayip konusuyum mu, bu arada onun yüzünden sütüm kesilmişti sonradan yine geldi, sütümün kesildiğini de kimse bilmiyo soylemedik uzamasin mevzu diye

Empati yapınca bile nefesim kesildi
Ne kadar kalacaksın? Eğer kısa süreli ise yani 3 yada 5 gün gibi idare et. Ama uzun süre kalacaksan bence eşinle konuş senin yerine o söylesin. Ben Eşime sıkıntılarımı anlattım ne kadar üzüldüğümü ve zor durumda kaldığımı ,kırmak istemediğimi ,kendisinin söylemesinin krizi yumuşatacağını vs... ve inan çok işe yaradı. Kv bana karıştıkça eşim müdahale etti uyardı Karışma dedi.
Bence faydasını görürsün.
Ha baktın öyle olmuyo. Gelişine salla

toplam oniki gün falan kalcaz beş altı gün kalırız sanırım, esimi doğumdan önce tembihledim sonuç ağzını açmadı annesine, her yaptığına dediğine de güldü

ama baktim çok canımı sıkıyorlar atlar annemin evine giderim sanirim. kimsenin nazini cekemicem gibi hissediyorum. aylardır kimsesiz uykusuz bi başıma uğraşıyorum şimdi herşeyi yola koymusken herkesin aklı kendinde kalsin değil mi

Şiddetle onaylıyorum

Ağzından ara ara kusmuk çıkıyor özellikle ıkınıp da kakasını yapamazsa ama fışkırır tarzda kusmuyor çok şükür
Cnm bnm bebeğimde de kusuyor ara ara ama ben normaldir diye düşünüyorum.günde en az iki kez kusar bazen kusmadığı da oluyor..hele bu aralar dişten dolayı eli hep ağzında daha çok kusuyor..anormal bi durumsa bende doktoruma sorayım

Kızlar bugün devlet hastanesinde çocuk cerrahi bebeğimizi muayene etti,sünnet için..dört tüp kan aldılar yavrum bas bas bağırdı çok ağladı kan alınırken .tahlil için alıyorlarmış .röntgen çekildi.pazartesiye gün verdi doktor..genel anestezi yapacaklarmış,birşey koklatıyorlarmış..bu şekilde sünnet ettiren oldu mu ?doğru sizce? Dört aylık çocuğa genel anestezi ? Lokal yapmıyor musunuz dedim hayır dedi

Bence o kadar her bebek kusar fışkırır tarzda bile kustuğunda eğer kilo alımı ve bebeğin keyfi yerindeyse Dr normal karşılıyor içimizi ferah tutmak lazım

canım ben özel hastanede sunnet ettirdim iki tüp kan alındı röntgen de çekilmedi, ürolog yaptı sünneti de, benim bildiğim dört aya kadar lokal sonra genel anestezi yapiyolar
bebek çok hareketlendigi için o şekilde yapiyo olabilirler, benim oğlum üç aylıkken oldu ama çok beklediğimiz için uyuyakalmis sunnet olurken uyumus lokalle yaptılar

Cnm burda özelde 500 tl istediler çok bence

Bebeklerde damar bulmak zor malesef kan almak tam bir işkence. Biz lokal olduk cok memnun kaldik. Doktorumuz genel anesteziye cok karsi olduğunu, mumkun olan her yaşta lokal önceliği oldugunu söylemişti. Zor kismi bence 6 saat oncesinde, 2 saat sonrasinda bebegi aç bırakmak. Lokalde açlık durumu gerekmiyor. Bizimki iyilesti gecti bile, darisi sizin başınıza.
Begumsav uygun bir fiyat söylemişti sanirim 350 lira falandi memnun kalmisi. Biz de yükseğe yaptırdık ya, doçent bir ürolog yaptı. Ama fiyatlar genelde o civarlarda yani

Cnm burda özelde 500 tl istediler çok bence

bizim gittiğimiz hastanede lokal 600 mis sünneti yapan doktor bashekimdi esimle biraz muhabbet etti sonra da kağıt yazmış 500 lira ödeme yaptık, niye yaptı bilmiyoruz ama iyi oldu

bebek çok masraflı bizim simdiye kadar iki maasti ama bundan sonra tek maas olcak anlıyorum seni umarım kolaylıkla atlatirsiniz

bu arada burdaki arkadaşların sunneti çabuk iyileşti bizimki uzun sürdü biraz ama iyileşti, eğer sünnet sonrasi iyilesme uzun sürerse panik yapma ben aşırı panik yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…