2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Suan bunlarin h3psini gectim netten sari yesil kusmuga baktm bagirsak tikanikligi diyor. Ve kakasi koyu yesil gibi olur diyo ve benm begeim haftada bir yapiyordu bugun anneme fitil koydurdm ben koyamiyorm die yapsn rahatlar die gervektende sari degil yesilde ve kokusu farkliydi baska bir sayfada sivi kaybina rastladm koyu renkte idrar goz arti torbalanmasi huzursizluk uyusukluk uyku hali ve benm oglum dun gunduz 3 de uyumaya baslamisti sabaha kadar uyuydu arada uyandi emdi ama.. suan ellerm ayaklarm titriyor nasl bi korku icindeyimmmm allahm sabah olmayack bana

Aynen öyle bizde de ayak toplanıyor yukarı zar zor yapıyorum ama umarım doğru yapıyorumdur Salı günü kontrolümüz var ne diyecek bakalım Dr

Günaydın kızlar. Bebeğiniz dönmeye başladı mı? Benimki 2 buçuk aylıktan beri sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ama tedirginim bu yüzden. Geceleri sürekli kontrol etme ihtiyacı hissediyorum, uyanır da döner ağzı yüzü kapanırsa diye. Şu an 3 buçuk aylık.

Benim kızımda kusuyordu şimdi iki saatte bir on dakika emziriyorum dakika tutuyorum çünkü sanırım kızım doymak bilmiyor çok içince de kusuyor

Benim kızım dört aylık yavaş yavaş dönüyor ama aşırı donme değil donmeye çakışıyor bazen başarıyor :))

Gerçekten bitmiş durumdayım 5bucuga kadar hiç uyumadı. 5bucuk 8bucuk arasi uyudu onda da 4 kere uyandı inanılmaz moralim bozuk. Ayağımda salladigim surece uyuyor. Bazen 2 saat salliyorum, uyku uyaniklik arasi duruyor, tam olarak dalmıyor. Çok yorgun ve perişanım. Alerji mi sıkıntı veriyor yoksa gerçekten uyumamak için mi uyumuyor anlayamıyorum. Ben dayanamıyorum o nasil dayanıyor? Uyumadigi icin sürekli mutsuz ve huzursuz. Gunduz uykuları da en uzunu 40 dakika alarm kurmus gibi 40.dakikada uyanıyor. Hani gunduz uyuyor da gece uyumuyor diyebileceğim bir gunduz uykusu da yok. Cok berbat hissediyorum

Gamzeli0603 canim cok cok gecmis olsun. Bana suana kadar kimse karismadi oğlum premature oldugu icin kimse bisey diyemiyo nerdeyse sevinicem premature oldugu icin. Ama oglumu korumaya çalıştığım icin banada cok sey söyleniyo.
Bu insanlar neden boyle ozelliklede en yakini hic anlamiyorum. Cevap versen sorun vermesen icine attikca patlicak gibi oluyosun.
Ben hic takmiyorum benim yavrumun iyiligini benim kadar baskasi isteyemez diye dusunuyorum bosveriyorum. Dun gripli oglunu ogluma yaklastirmadim diye eltimle kavga ettim.
Bu gunler gecicek unutulucak uzuldugunle kalicaksin annende olsa he de gec konusuyo diye verme mama ama artik ver diyecegini düşünmüyorum . Ben ac kaldigini anladığımda zaten gerekeni yaparim de.
Bide cocuga gizli gizli bisey yedirip icirenlere ayar oluyorum sanki olmasi gereken bisey de biz bundan fayladalanmasin diye uğraşıyoruz.
Yavrularımız büyüdükçe bu sorunlarda büyücek oyuzden fazla takmamaya calis canim sen iyi olki çocuğuna iyi bakabilesin
He bide kakasinin yesil olmasi uzun sure yapamadigindan yada uşuttugundendir oglum hep yesil yapiyo kakasini 15 gun yapmadigi oluyo sen korktugum icin kötüyü düşünüyosun. Kusmasida fazla yedigi icin midesini rahatsiz etmistir onadandir

Kizlar bisey sorucam. Bizim ev genelde 24 25 decere oglumu 2 kat giydiriyorum gece oyle ama oglumun vucudu hep soğuk yanaklari hic isinmadi zaten ensesi sırtı gogsu soguk oluyo gece kalin battaniye örtüyorum terliyo diye penye battaniye ortmeye basladim ustunu actigi halde sirti cok terliyo ama vucudu buz gibi bacaklari yuzu heryeri buz gibi ne yapicagimi sasirdim fazla giydirince daha cok terlicek diye giydiremiyorum ne yapabilirim acaba

Hadi senin alerji var ona bağlayacaksın. Benimkine ne demeli. Son 1 haftadır inan toplasan günlük 2 saat uyumuyor um.
Dediğin gibi salladığım sürece uyuyor. Tam olarak uyumak da sayılmaz. Hep bir kıvranma var. Delirmemek içten değil.
Tabi bir 4 yaşında kızım var. Onun ihtiyaçlarına yetişmeye çalışıyorum

Canım
Yanağına bacağına bakma. Sırtı ve göğsüne bak.soğuk değilse vücut ısısı iyi demektir.

Canım benim çok geçmiş olsun.söylenenlere ya kulak asma ya da ver cevaplarını. Sen düşüneceğine onlar düşünsün.
Yeşil sarı Kusmasını da mutlaka doktora söylemelisin. Yeşil kaka dan korkma bence çünkü yeşil kakanın bir çok sebebi olabilir. Üşütmüştür, çok yemiştir, sancısı vardır, vücudu demir e doygundur.

Ben de massist oldum. Antibiyotik kullandım. O süreçte sütün tadı da kalitesi de kötüdür. O yüzden bebeğin kilo almamıştır. Sütün eski haline gelir elbet bol bol emzirmeye çalış. Çok geçmiş olsun

Kızlar bişey sorcam biz bugün aşı olmaya sağlık ocağına gittik 2 tane bacaktan 1 tane ağızdan aşı olduk hemşireye kaçıncı ay aşısi dedim 6.ay dedi ama kızım iki türlü de 6 aylık değil 16 ağustos da doğdu 7 aylık oluyo 4 kasım doğması gereken tarihe göre de 5 aylık oluyo orada sormak aklıma gelmedi çok ağladı acaba bi sorun olur mu arasam mi ki hemşireyı bi ?

Bizim de aynen böyle oldu. Çocukları birbirinden uzak tuttum. Büyüğün ilaçları küçüğün buharı. Bol bol evi havalandır. Serum fizyolojik ile burun açma. Küçüğün yüzünü hergün gün içinde bir kaç defa pamuk ve su ile yıkar gibi sildim. Büyüğün gün içinde defalarca el yüz yıkattım. Fln fln fln. .. gribi böyle atlattık. Öksürüklerde soğuk buhar verdim ikisine de. Geçmiş olsun

Bazen aşılarda gecikme oluyo canim ilk asinini gec olduysa olabilir bizim bebislerin ilk asilarini vurmak icin 2 kiloyu beklediler bu yuzden asi tarihleri degismis oldu bazi asilarin arasinda 1 ay olmalı hemsire ayarliyodur merak etme
6. Ay asisi agirmis huysuz olmasi normal atesde yapabilir

Bence hemşireyi de ara doktorunu da ara. Birşey olacağını sanmıyorum ama yine de sormakta fayda var. Bazen bazı aşılar gecikmeli yapılıyo. Bilemedim.

Teşekkür ederim canım ay hiç sorma acayip huysuz ne kucakta duruyo ne yatak da napcagimi şaşırdım ağlaya ağlaya mahvoldu

Canım terledigi için soğuk oluyordur, benim kızımın da ayakları soğuk sürekli, çorabı ıslanıyor bazen, evinin sıcaklığı da bence fazla, benim evim 18-19 derece ve tek kat giydiriyorum, uyanınca penye battaniyeye sarıyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…