2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Rezene ve kimyon veriyorum ama anason da alayim. Ne sekilde demliyorsunuz
Aynı şekilde demliyorum, sadece anason koyuyorum ve sadece 1 cay kaşığı veriyorum

canım bizde bir hafta erken doğduk ama hala gazlıyız geçmiyo ya geçmiyo

Oğlumnaz önce yine uykusunda korkup inleyip,tamamen uyandığındada çığlık çığlığa,iç çeke çeke ağladı.Kimbilir neler görüyordu rüyasında.Normaldir heralde değil mi yaa...

Babamada korkuyor diyorduk ama eminim bu şekilde düşünmemişti.İlk defa gördü,şaşırdı o da...

Benimki de bu aralar öyle uyanıkken bile hele bugün zor sakinleştirdik. Ani hareketlerde bile irkiliyor yavrum

Kızlar gece bebekleriniz kaç saatte bir emiyor en uzun kaç saat uyuyor
gece ilk yattıktan 4-5 saat sonra uyanıyor,dun gece 21:30 da uyudu 1 de uyandı,sonrasında 2-2,5 saatte bir uyanıyor
emdikten hemen sonra yerine koyarsam da uyanıyor,kucakta yarım saat pişpişten sonra yerine bırakmak gerekiyor,gündüzleri ne kadar aralıkla emiyor,öğleden sonra nerdeyse saat başı emiyor ve uykuya dalamıyorsa öğleden sonra akşam 8 e kadar hiç uyumuyor,saatbaşı emmeyi bırakması gerekmez mi artık bu aylarda?sanki uykuya dalmak için memeyi kullanıyor,ayagımda sallıyorum memeden sonra,kucağımda gezdiriyorum pişpişleyerek bi turlu uyumuyo,öğleden sonra hiç uyumayan bebeği olan var mı?

haftaya 4 aylık olacak kızım,dışarı çıkmayı hala hiç sevmiyor,özellikle oto koltuğuna oturunca surekli ağlıyor,dışarı çıkamıyoruz,montunu giyerken başlıyor ağlamaya,balkona bile çıkamıyoruz,temiz hava alsın dıye balkona çıkarıyorum,balkonda da surekli mızmızlanıyor,4.aydan sonra geçer mi dersiniz?dışarı çıkmayı sever mi acaba?dışarı çıkmayı sevmeyen bebişi olan var mı aranızda?

N Nil4 ben oglumu 9 da yatiriyorum 1 saat once yemis oluyo bazen 10 u buluyo uyumasi 5 saat uyuyo sonrasinda 2 saatte 1 uyaniyo emiyo yine uyuyo gündüzleri pek uyumadigi icin yorgun dusuyo sanirim oyuzden okadar uyudugunu düşünüyorum.
M Minnnakpanda benim oglumda oyle gunduzler nadirdir uydugu bazen kucakda uyuyo yatağa koyunca hemen uyaniyo. Sabah 8 e kadar uyuyo aralarda emmek icin uyaniyo. Enerjiyi iyi topluyo sanirim.bu durum isime gelmiyo degil gece rahat uyuyoruz en azindan gündüzde pek is yapamıyorum tabi :)

Bizimki de otomobilden nefret ediyor asla uyumuyor. Evden cikacagini anlayinca yani ustunu giydirirken basıyor yaygarayi. Ama avmde falan bebek arabasiyla gezmeyi seviyor. Etrafa bakiyor. Açık havayi sevmiyor yuzune ruzgar vurduğu icin bogulacak gibi çırpınıyor

A Anglla53 Gündüzleri tek uyumayan kızım değilmiş demek :) gunduzleri uyku duzeni bozulunca uykuya dalmaları da zorlaşıyor bu yuzden de uyuyamıyorlar dıye dusunuyorum,bişey daha soracağım oğlunuz gunduzleri kaç saatte bir emiyor?kızım sanki memede uyumak için saatbaşı emiyor gibi geliyor bana sanki açlıktan değil de

Benm oglumda gunduzleri uyusuk gibi surekli uyumak istiyor uyuyorda mesela sabh 7 bucukda uyandi 10 gibi uyudu hala uyuyor arada uyaniyor emziriyorm uykusu acilsin die kaldiriyorm ayaga agliyor mizmizlaniyor neden byle anlamiyorm sarhos gibi 15 den snra 6 ya kadar falan uyanik kaliyor snra geri ayni.. Ama baska yerlere gittigimiz zaman byle olmuyor evde byle

kizlar hala bebegi uyumakta zorluk ceken varsa yanina yumusak bisey koyun agiz havlusu olabilir hafif yuzune ortun yada yuzunun yan tarafina koyun alistirmaya calisin bakin nasil uyuyacak benim oglum mendili basina koyunca hemen gozlerini kapar uykuya gecer bir deneyin bence.bizde 3.5 aylik olacaz 4 aylik olsun ek gidaya gececegim ozaman dahada degisir simdiden kasigi cok seviyor :)

Benim gündüz hiç uyumuyor gece uyuyor ama dediğin gibi beni emzik niyetine kullanıyor uykusu gelince biberon almıyor illa emmek istiyor malesef ayrilamiyorum ve haftaya ise başlıycam umarım değişir bu huyu

Uyanıkken yanına ya da yuzune tulbent koyunca uyuyor mu?keşke uyusa o kadar hareketli ki,eli ayağı surekli oynuyor tek başına mumkun değil uyumuyor,hatta emmeden uyumuyor,babası pişpişleyince uyuyor ama ben de hep emmek istiyor

kızlar ben şunu anladım hemen hemen hepimizin bebekleri aynı yani neden gündüz uyumuyor acaba bu çocuklar bari ağlama uyanık kal ama o da yok
Aglamıyor da uyumuyor da,uykusu var arada bir mızmızlanıyor,emmek istiyor surekli,emzik almıyor,ayagımda sallıyorum uyumuyor,ayakta gezdiriyorum pişpişliyorum uyumuyor,dun akşam karnı tok sürekli meme istiyor,hatta meme ağzında uyumak istiyor,babası gezdirdi pişpişledi hemen uyudu ama bende uyumuyor bence anneyi görünce hep meme geliyo akıllarına,o yuzden de uyumuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…