- 17 Ocak 2017
- 199
- 171
- 53
- 26
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #36.761
Mrhb kizlar iki cocukla hayata zorda olsa devam oglum hicbir sekkilde durmuyo ve yavas yavas memeden oluyo sut icmek istemiyo ne yapacagim sasirdim artik basina gelen var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende steril makinesi yok kullandiktan sonra kaynamis suya koyuyorum. Gunde 1 kere yapmak sorun degil ama 3 4 kez biberonla vermek zorundayim oyuzden surekli su kaynatmak zor deterjansız da yagi temizlenmiyo kaynar suda beklettigim icin deterjan kullaniyodum. Firca aldim bide onunla denicem. Tesekkur ederim cevabiniz icinHer biberon kullanımı sonrasında biberonu yıkamalısınız. Anne sütü uzun süre dışarıda kalması durumunda içerisinde zararlı bakterilerin üreyebileceği birşey. Biberondaki kalıntılar da aynı riski taşıyor.
Drbrowns biberon kullanmadım, avent kullanıyorum ben. Aventin kendi fırçası var bende. Biberonlar için olan deterjan ile her kullanım sonrası yıkıyorum. Fırçanın arkası ile biberon ucunun içini temizliyorum her seferinde. Drbrowns biberon için de fırça vardır kesin. Aynı gün kullanacaksam (deterjanla detaylı şekilde yıkadıktan sonra) kaynar suya koyup su soğuyana kadar içerisinde bırakıyorum. Gün aşırı da steril makinesine koyuyorum.
Hepsini aynı anda mı kestin. Sırayla denemek gerekmiyor mu?Gece sabaha kadar agliyor dedim doktora. Canı ağlamak istiyordur dedi bana! Kakasinda kan var tahlilde dr cıktı diyorum, birşey olmaz diyor. Doktor coook onemli. Gereksiz vesvese yapmak tabii ki cok kotu ama olan birsey varsa teshis edilmeli ki, tedavi edilsin.
Benim gordugum de ince damar gibi kanlardi. Bakalim bugun diyete başladım, sut peynir yogurt yumurta tereyagi kaymak salam sosis cikolata findik fistik ezmeleri hersey yasak umarim sonuc aliriz
Bana doktor sut ve sut urunlerini kes dedi. Cok zor ama sut urunu iceren herseyi kesmem gerekiyo. Kek mesela. Ya da icinde sut tereyagi peynir olan hersey. Daha baslayamadim benHepsini aynı anda mı kestin. Sırayla denemek gerekmiyor mu?
Ben e bebekten almıştım çok küçük ince mavi renkli bir fırçası olması lazım ben büyük kızıma kullandım dr brownsı onda da çıkmıştıÖylemi kutudan eşim çıkarmıştı firca falan söylemedi sanirim yoktu. Nerden aldınız biz eczaneden almistik
Canım dün onu bize doktor söyledi ani sesler bağırmalar sancıyı tetikler ve birden ağlamaya başlar falan dedi benim kızım da öyle yani bu kadar etkiler mi diye düşünüyorum ama öyle demekkiBenim bebegim inanilmaz korkak, hayatimda boyle birsey gormedim. Dun babasi hapsurdu yaninda. Kiyameti kopardi aglaya aglaya bitirdi kendini. Yemek yerken elimizden kaşık düşse ödü kopuyor.
2 saatte bir emiyor benim oğlum.Kısa emmişse o kadar bile uyumuyor.Kızlar gece bebekleriniz kaç saatte bir emiyor en uzun kaç saat uyuyor
Valla benimki ayarsız. Genelde 3saat te bir emziriyorum ama 3ten sonra uyanıyor. Mızmızlanıyo. Salla dur sonrasında saat başı emzir ki sakinleşsin.Kızlar gece bebekleriniz kaç saatte bir emiyor en uzun kaç saat uyuyor
Rezene çayı veren de var da ben hiç vermedim. Versem mi acabaBen biraz hasta gibiyim hiç halim yoktu dünden beri. Dün gece oğluma 5 çay kaşığı rezene anason çayı verdim. 11.30 da uyudu. Gece saat3 te ve sabah 6 da uyanıp emdi. Bu anason iyi uyutuyoda yinede herzaman vermem sanırım yaa böylede içim rahat etmiyo zorla uyutunca çocuğu
Kızlar gece bebekleriniz kaç saatte bir emiyor en uzun kaç saat uyuyor
Benim 2. Verişim. Rezene ve anasonu demleyip bikaç kaşık verdim ve güzel uyudu. Emmeye kalktığında bile gözünü açamadı. Ama herzaman vermem cok yorgun oldugumda verebilirim. Geceleri normalde 2 saatte bir emmeye uyanıyorRezene çayı veren de var da ben hiç vermedim. Versem mi acaba
bende bugün 4aydır devamlı ağlayan asla uyumayan oğluma bağırdım kendimi tutamadım ama sonradan çok üzüldüm yavrum uykusunda hep iç çekti ne kadar zormuş anne olmak çocuk büyütmek off
bende bugün 4aydır devamlı ağlayan asla uyumayan oğluma bağırdım kendimi tutamadım ama sonradan çok üzüldüm yavrum uykusunda hep iç çekti ne kadar zormuş anne olmak çocuk büyütmek off
Rezene ve kimyon veriyorum ama anason da alayim. Ne sekilde demliyorsunuzF filmgibi anason denedin mi bebeğin için... bi yakınımızin bebeği de sürekli ağlıyordu en son uyku ilacı veriyordu ne kadar doğru bilmiyorum tabi...
T tulperde bizim 12. Hafta atağı çok belliydi yani o hafta hem uykusu azaldı hem emmek istemedi huzursuzdu sürekli, öyle olunca netten baktım atak mi acaba diye öyleymiş bu hafta gayet iyi çünkü
Bir çay bardağı kadar kaynamış suyun içine 1 çay kaşığı anason bir çay kaşığı rezene koyuyorum bardağın üstünü kapatıp 10 dk demliyorum. 5 çay kaşığı verdim dün güzel uyuduRezene ve kimyon veriyorum ama anason da alayim. Ne sekilde demliyorsunuz