O kadar sinirliyim ki, buraya yazacağım. Kakasinda kan var diye doktora gitmiştik, sut urunleri alerjisi olabilecegini soyledi. Gaitada gizli kan tahlili istedi. Artik gec oldu tahlil sonucu bugun yetismez yarın cikar dedi. Biz de bugun sonucu degerlendirmek icin gittik. Doktor hanim hastaneden ayrilmis! Insan bi soyler yarin ben yokum baska doktorla devam edersiniz veya ben şu hastanede çalışacağım artik diye. Şok oldum ayrildi deyince. Neyse baska bir cocuk doktoruna girdik, girmez olaydık.
Gaitada kan onemsiz, sut urunu alerjisi olabilir ama zaten yuzunden belli alerjik bunyeli bir çocuk bu, hic dokunmayin bu cocugun birseyi yok, ben 40 yillik doktorum yuzbinlerce cocuk gordum, baska doktora gitseniz kan tahlili ister delik desek eder folik asit b12 tahlili ister sakin yaptirmayin birseyi cok bu çocuğun dedi durdu.
Peki sut urunleri alerjisi varsa nasil anlayacagiz diyorum, varsa da onemli degil ki diyor.
Sabahlara kadar katila katila agliyor diyorum, her bebek ağlar uyumayi sevmiyordur geceyi sevmiyordur karanligi sevmiyordur.
Gazi var diyorum, herkesin gazi var senin yok mu diyor.
Asabımı bozdu resmen boyle umursamazlik gormedim