- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #36.281
Kızlar bebekleriniz oyuncaklara elini uzatmaya başladı mı?
Bir de kaç ay civarı kucakta oturmaya başlayabilirler?
Benim kızım çok meraklı oturmaya. Asla kafasını bana yaslayarak durmuyor ne ayakta gezdirirken ne de otururken. Kafayı öne atıp sırtını düz tutuyo oturma hareketi gibi ama tam oturma da değil.
Aslında bizi doktorumuz yönlendirmedi. Oğlumun göz kapağından biri düşüktü. Göz kanalları tam açılmadığı için düşük görünüyordu onun için gittik. Katarakt ve görme muayenesi de yapıldı.Göz doktoru olayını ben sormuştum eğer suphelenirsem gönderiyorum demişti ama bu sefer gittiğimde yine sorucam
Bize de onu verdiler canim ama kendi doktorumuzla konusmadan vermeyi düşünmüyorumBana sağlık ocağı monovit verdi
Banada doktorum 6.aya kadar goz muayenesi yaptirin mutlaka dediDoktorunu tekrardan bi ara sor olmadı cnm. Zaten göz doktoruna gittiğinde o da bakamıcaktr muhtemeln çünkü 6 aylık bebekle 3 aylık bebek arası dağlar kadar fark oluyor. Ya da belki bakılıyordur bilmiyoruzki işte.
Kızlar 3 aylık bebek için anne seslendiginde dönüp bakmalı diyor benim kızım her seferinde dönüp bakmıyor çok nadir seslendigimde kafasını çeviriyor. Çok küçük değil mi daha ya
Öncelikle hepinize merhabalar. Bebeğim 3 kasım doğumlu. Bizde 3 aylığız. Grubu ilk günden beri takip ediyorum çokta faydasını gördüm. Size sorum siz çörek otu yağı hapı kullanoyordunz değil mi. Günde kaç defa. Ben sizden duyup eczacıya sordum var dedi ama anne sütünü çoğaltırmı bilmem diyor. Siz nerden duymuştunz gerçekten işe yaradımı sizde. Artık napcağımı şasırdım su süt konusundaKızlar 3 aylık bebek için anne seslendiginde dönüp bakmalı diyor benim kızım her seferinde dönüp bakmıyor çok nadir seslendigimde kafasını çeviriyor. Çok küçük değil mi daha ya
kızlar bebeği alerjik egzama olan var mı? bütün vucudumuz kızardı, doktorumuz atopik dermatit deyip coresatin kremler verdi ama tam geçmedi hala. deterjanımızı değiştirmiştik ilk önce ondan şüphelendik ama kakayı takip edin deyince gerçekten de bi baktım kakası hep yapış yapış, esniyor geri geliyor, yani mukuslu. bu da gıdadan dolayı oluşan bir alerjinin göstergesiymiş. kakaya bakmadan atıyodum önceleri, meğer hep incelemek lazımmış. bu hastalıkla karşılaşan var mı aranızda?
Siz söyleyince hatırladım aşı vardı evet benim geçen ay yaptırmam gerekiyordu unuttumKızlar tetanoz aşınızın 3. Dozunu yaptırdınız mı?
Benim ayin 14unde yapilacakKızlar tetanoz aşınızın 3. Dozunu yaptırdınız mı?
Canım ,kızlar bebeği alerjik egzama olan var mı? bütün vucudumuz kızardı, doktorumuz atopik dermatit deyip coresatin kremler verdi ama tam geçmedi hala. deterjanımızı değiştirmiştik ilk önce ondan şüphelendik ama kakayı takip edin deyince gerçekten de bi baktım kakası hep yapış yapış, esniyor geri geliyor, yani mukuslu. bu da gıdadan dolayı oluşan bir alerjinin göstergesiymiş. kakaya bakmadan atıyodum önceleri, meğer hep incelemek lazımmış. bu hastalıkla karşılaşan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?