- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.841
Bizimkide öyle canım nerdeyse yumruğunu tamamen sokacak :)) ama normaldir die düşünüyorum dişten değildir kızım 2. Ayından beri elini yakaladımı bırakmıo salyasıda çok akıo elini çekince homurdanı kızıo falan pazartesi karın ultrasonumuz var unutmazsam doktora bi sorarım nedeniniKızlar bebeğim deli gibi elini emiyor yumruk yapıp ağzına sokuyo sürekli be çok salyası akıyor dişle mi ilgilidir sizce ne yapsam bilemedim çekiyorum elini ağlıyor
Kızlar bebeğim deli gibi elini emiyor yumruk yapıp ağzına sokuyo sürekli be çok salyası akıyor dişle mi ilgilidir sizce ne yapsam bilemedim çekiyorum elini ağlıyor
Buhar makinesi olarak ben ilk kızımda arzum marka almıştım onu kullanıyodum ama baya yetersiz geldi bize gece baya uykularımız kalitesizleşmişti bebeğim de hırıldıuodu baya eşim dün gidip medisana marka almış e bebekten daha çok yeni ama baya farketti ben memnunum diğerlerine göre biraz pahalı ama iyi geldi bizeKızlar hava nemlendirici olarak tavsiye edeceğiniz buhar makinesi var mı? Bir de ilk sıralar şampuan kullanmadım sebamed sabun kullandım köpürmüyor diye sinir oluyorum siz banyosunda neler kullandınız
Doktor bu dönemler balayı dönemleri dedi :)) 6. Aya kadar sürermiş... bakalım göreceğiz
Aynen canim kızım da elini sapur süpür emiyor hatta bazen uykusundan uyanıyor tekrar emiyor sağlık ocağına kontrole gittiğimde sormuştum normal ellerini tanıyor keşfediyor demişlerdiKızlar bebeğim deli gibi elini emiyor yumruk yapıp ağzına sokuyo sürekli be çok salyası akıyor dişle mi ilgilidir sizce ne yapsam bilemedim çekiyorum elini ağlıyor
Karin ultrasonu ne için?Bizimkide öyle canım nerdeyse yumruğunu tamamen sokacak :)) ama normaldir die düşünüyorum dişten değildir kızım 2. Ayından beri elini yakaladımı bırakmıo salyasıda çok akıo elini çekince homurdanı kızıo falan pazartesi karın ultrasonumuz var unutmazsam doktora bi sorarım nedenini
Benim bebegim de elini emiyor. Agzina yakin ne varsa emiyor. Yeleginin ucu, battaniyenin kenaribiraz da tedirginim acikcasi. Yegenim parmagini emiyor ama o aşırı bagimliydi. Annesinin memesini itip parmagini emerdi. Ne yaptiysak biraktiramadik. 10 yasinda ve hala uykuya dalarken emiyor. O yüzden biraz huzursuz oluyorum
6.300 gr. Canım öyle çok aşırı kilolu değil aslında. Bizim yanaklar tombiş hatta gıdığı var :)) Özellikle yediğim hiçbir şey yok.. ayda 900 gr gayet güzel bence insanların söylediklerine takılma... kilo alımı iyiyse sütün yağlı yada yağsız olmasının bir önemi yok diye düşünüyorumbebeginiz kac kilo acaba ? Anne sutu yagli olursa bebege daha cok kilo aldirir diyolar. Gun icinde ne yiyosunuz. Yagli olmasi icin ozellikle yediginiz bisey varmi acaba? Ben sutumun yagsz oldugunu dusunuyorm aslinda bebegm ayda 900 gram falan aliyor ama gorenler cok zayif mamada ver deyip duruyorlar insanlar anlatamiyorm kilo alimi iyi die.. napalm tombis tombis yanaklarimiz yok bizim
Klasik şekilde emmiyor. Nasil anlatsam. Elini yumruk yapinca, o halde işaret parmagini emiyor sivri yerini. Yani tirnagi agzina girmiyor aslinda. 10 yasinda, cok sukur bir sorun yok parmaginda. Ama zor bor aliskanlik. BiraktiramadikAcı ojeyle bıraktı bi arkadaşımın oğlu 3 yaşlarında, denediniz mi ? Uzun süre emenlerde parmak küçüklüğü görünüyormuş
Kac kilp doğmuştu bebegin? Benimki 3090 dogdu. 1.ayda 4060 2.ayda 5600 oldu. Saglikli olmasi öncelik tabii ki ama cok da kilolu bi bebek olsun istemiyorum. 3.aydaki alımına göre soracağım doktora, emzirme aralarini biraz açayım mı diye. Sen her istediğinde veriyor musun?6.300 gr. Canım öyle çok aşırı kilolu değil aslında. Bizim yanaklar tombiş hatta gıdığı var :)) Özellikle yediğim hiçbir şey yok.. ayda 900 gr gayet güzel bence insanların söylediklerine takılma... kilo alımı iyiyse sütün yağlı yada yağsız olmasının bir önemi yok diye düşünüyorum
Tahriş olmuş olabilir. Bize doktor aspiratörü önermemişti. Sadece serum fizyolojik sıkıp bebeği havada yüzüstü çevirerek sırtına pıt pıt yapıyoruz. Bir şey var da çıkıyor ya da yumuşuyorKizlar oglumun burbunu aspiratorle temizlerken afedersiniz sümüğü kanli cikti tahrismi oldu acaba ya aslinda yavas yapiyodum zarar vermemek icin
Eki Görüntüle 2102097
Bende genelde serum fizyolojik damlatiyorum dedigin gibi yuzustu yatırıp bekliyorum ama cok yogun tikanma oldugunda aspiratoru kullaniyorum canim 3 veya 4 gunde bir oluyo hergun yada gunde bikackez asla yapmiyorum. Doktor gunde 1 kez bisey olmaz dedi bana. Hatta gunde 2 kez yapanlar varTahriş olmuş olabilir. Bize doktor aspiratörü önermemişti. Sadece serum fizyolojik sıkıp bebeği havada yüzüstü çevirerek sırtına pıt pıt yapıyoruz. Bir şey var da çıkıyor ya da yumuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?